Звездни компромати - Юни'22

• 288 560
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 505
Аз я оправдвам напълно за първия съпруг, защото той я е примамил, когато тя е била едва 13 годишна, а на 15 вече е родила първото си дете. Какво ти разбира дете в училищна възраст, чак ми е жал! Тук грешка и отговорност трябва да носят родителите й, но късно е вече.
Кой това? Трито ли е нещо,че не се разбира? Не е обсъжданата Николета

# 2 506
Ирена Милянкова предполагам.

# 2 507
За милянкова май става дума.

# 2 508
  • До морето
Валери искаше да бъде свободен и го удари през просото. Тя се опитваше да си го върне, но тогава дойде историята с малките котета и Николета реши да го остави, защото започнаха да й се подиграват, че тя уж е великият сексапил, а мъжът й се точи за малко секс на някакви в нета.

Всичко това е вярно, но се разделиха защото Валери хвана Николета в изневяра, а не обратното. Тя о*ка пейзажа, но Валерко, може да е всякакъв, ама поне по бившите си не плюе. Запазиха и двамата мълчание и официалната версия е несходство в характерите.

# 2 509
  • Sofia
С кого е изневерила Николета?

# 2 510
Най-вероятно с Михайлов.
Имам спомен, че тук беше качван нейн пост - обяснение в любов и тя беше писала, че се били крили по коли и градинки или нещо подобно.

# 2 511
  • Бургас
Ей това не го разбирам-не стига,че си провалила връзката, изложила си и себе си, и другия човек на клюки,а и след време писмено обясняваш как си му слагала рога. Толкова ли е важно да изтъкнеш, че си се крила по коли и храсти, докато някой ти е вярвал.

# 2 512
  • Glasgow
Той Валери не беше ли същия в началото с Николета, Алисия толкова време мълчеше за изневерите му, а той най безцеремонно заяви, че всички слухове са били верни, но сега заради Николета се променил, конкретно за една случка ставаше дума, дето той с Благо кръшкал в Царско село, Алисия и Христина ги издебнали и те избягали през терасата. И Николета щастлива как той споделя тезуи пикантерии без да се замисля, че и нея я чака. Валери също е кръшкал. Абе един дол дренки са.

# 2 513
  • Sofia
А Алисия с кой е сега? Отдавна не сте писали за нея. Така и не успя да се омъжи, не ги умее като Марчето тия трикове.

# 2 514
😂😂😂😂 Е, не! Представих си Валери и Джизъса как прескачат терасите от зор да не ги изловят по бели гащи. 🤭
Ма какви неща помните само!
Сещам се, че и ние с една приятелка залягахме в храстите да следим едни гаджета, ама бяхме.... 10 клас Simple Smile

# 2 515
Михайлов каза в едно интервю , че познава Николета от 16 годишен , влюбили са се веднага . Сега в момента е на 34 , т.е. вече 18 години любовта им издържа на всички проблеми и авантюри през които минаха и двамата . За мен това тяхното е истинска любов.

# 2 516
  • Viena
Госпожа Клаудия Шифър много скука,поне едно Гучи да беше сложила за разкош.

# 2 517
Скалата... Simple Smile явно е имал РД.
Скрит текст:
снимката може би е стара, имал е рд на 2 май
https://m.imdb.com/name/nm0425005/

# 2 518
Госпожа Клаудия Шифър много скука,поне едно Гучи да беше сложила за разкош.

Клаудия брекети ли има?

# 2 519
Цветелина Янева и Шиши нямаха ли едно дете? Да не съм изпуснала нещо?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт