Звездни компромати - Юни'22

• 285 558
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 670
Е то и за Кичка кой щеше да си спомня, ако не беше Биг Брадър.

# 2 671
  • Glasgow
В Сизър палас я помнят сигурно Grinning

# 2 672
Аз и двамата ги помня отпреди всякакви риалитита, в които е участвала Кичка.
Тя ми е такъв комичен образ, че мога ли да я забравя.

# 2 673
  • Glasgow
Аз на Кичка знам една песен, защото я пеехме на майтап, 'пея за младостта, пея за радостта', на Панайот знам 2-3 от разни механи, ама си предпочитам Кичка. И помня едно нейно изказване в брадъра, как някои в този живот са драйвърс, други пасинджърс, кое не е така Simple Smile

# 2 674
И аз не я слушам Кичка, ама като гледам концертите й са пълни. Явно си има публика в България.

# 2 675
Мисълта ми е, че Биг Брадър я реанимира, иначе са си от едно поколение, и според мен са си еднакви по ранг соц звезди. Вероятно Кичка по-добре се продава, прихванала е от западния манталитет, че няма лоша реклама, докато Панайот Панайотов си е останал някъде там... Но си пее човекът, просто като много други соц звезди е позастинал, и му липсва усещането, че вече музиката е продукт, който се продава в определена опаковка.
Определено си  има публика и за двамата, цяло едно поколение.

# 2 676
  • Бургас
Кичка има носталгична стойност за едно поколение и това й е публиката, другия фактор е, че много от песните й са гръцки кавъри. А те са хубави. И има глас.

# 2 677
  • София
Аз нямах никакво отношение към Кичка, но откакто в Биг Брадър Здравко от Ритон я обиждаше грубо и просташки, ми стана симпатична.

# 2 678
  • Glasgow
Те колко противни бяха, да. Иначе всички спали в нейните имоти като са там, сакън да не платят някой лев за хотел, а после хейт и злословене, къде пяла, колко публика имала, те защото с Катя стадиони пълнят сякаш.

# 2 679
Не мога да си кривя душата - мчи той бил хубавец Благо в движение! Изключвам светещите зъби, ама за първи път ми Ареса, досега само на кифленски снимки го бях виждала.
Разбирам защо си припадат по него мацките, особено ако подхожда с правилното поведение…

# 2 680
  • София
Maroonka, филтърът на видеото много подвежда. И аз съм млада убавица с филтри. Grin

# 2 681
Аз нямах никакво отношение към Кичка, но откакто в Биг Брадър Здравко от Ритон я обиждаше грубо и просташки, ми стана симпатична.
Ами Гъмов, който и крещеше в лицето. Оттогава не мога да го гледам, да крещиш в лицето на жена на годините на майка ти, ми е пълно дъно.

# 2 682
  • София
Абе няма ли да има нов сезон на ВИП Биг Брадър, че нещо понамаляха клюките... Simple Smile

# 2 683
Сега сванах защо Блажко  е с такива зъби - правени са на цял блок, а не на единични корони.
Може би е имало медицинска причина за това (парадонтоза, стопена кост и тн), иначе не ги правят така.

# 2 684
Сега гледах на запис Черешката на тортата. Участват  Башар Рахал, Енджи Претенцие , други неизвестни и астролог Божидар Караджов.
Последният направи изказване, с което опитва да детронира Валерката.
* -Мястото, от което Башар пазарИ е определено, ааа, не му  е непознато и със сигурност познава хората, С които пазарИ.*

Връщах на запис, да чуя дословно великата мисъл.

Голям предсказател тоз, голяма надеждност...мъглявината Андромеда.06:9 минута
https://play.nova.bg/video/cherry/season-17/cherry-2022-06-29/605926

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 16:58 от проксима

Общи условия

Активация на акаунт