Парфюмни размисли и страсти - 273 юни 2022 г.

• 64 515
  • 664
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Къде в София могат да се пробват парфюми на Penhaligon's,  че не намирам инфо на първо четене?

Не мисля, че има къде да ги пробвате. Кой техен парфюм търсите за проба? В краен случай може да попитате в темата за размените за мостри/отливки.

# 256
Днес за моя ден-ден реших да разнося това, но не знам защо така бързо ми се губи:
Attar Collection - Azora

Много добре си ходи, ако пръсна отгоре Givenchy - Ange Ou Demon Le Secret
Честит рожден ден💐🎉

Щом сме на тема SOTD да си кажа, че от няколко дни редувам Shalimar Souffle и Souffle Intense.
В това влажно време първият при мен много наподобява Coco Mademoiselle. Няма ги прекрасните лимони, става си шипъро-ветиверен.
Сърдя му се малко. Intense пък е тихичък и млечно-сапунен, като бяло Fa. Определено и двата не са на себе си, прибирам ги за студа.
За новата седмица извадих Alien EDT, няма още условия за летни свежаци.

# 257
Аз днес изведох на разходка Allure Sensuelle edt и той се скри във влагата. Не е за дъжд този парфюм.

# 258
# 259
  • Sofia
Честит рожден ден, Eva Ilkova! Жива и здрава бъди! Flowers Hibiscus

Аз днес извадих Splendida Iris d'Or Bvlgari, много е хубав във влага и умерени температури Heart

# 260
Днес в мокрото реших да пробвам една мостра на Estée Lauder Sensuous Stars, която ме чака отдавна.
Някой има ли впечатления от други аромати от тази серия?

Да, аз ги познавам всичките. Харесвам само Infinity Sky, но все още не съм го купила в пълна бутилка, дори и на 50%, което значи, че не ме е грабнал чак толкова.
За парите си ми идвят немощни и недостатъчно сложни.

# 261
Имах възможост да  се запозная с новия Chanel No 1. Това е различен Шанел, парфюмен мист и точно така се разпръсква, подобно на мъгла за коса, но е ново поколение парфюми, опитват за втори път след нощния Mademoiselle.
Рекламата е на фона на червена камелия. Идея нямам как ухае червената камелия, Шанел работят с камелия от известно време в бялата си козметика, така че не съм изненадана. Като аромат прилича на крем за лице, буквално се слива с кожата.  Искрящ, средна плътност, ненатегнат, с рози и червени плодове, определено носи стила Шанел. Не можах да го свържа с друг, парфюмни, не ухае на никой друг парфюм.
Аз съм на етап от парфюмното си хоби, в който мн малко парфюми търпя. Искам обонянието ми да е спокойно, да не правя препратки към други парфюми и новият Шанел напълно покрива желанията ми. Опаковката е с около 80% рециклирани материали. Шанел знаят какво правят.
П.С Парижани носят мн яки парфюми. Усетих мнооого Том Форд, сериозно Герлен и Диор и изненадващо Лайт Блу, но може да е от гостите на града.
Редактирам се, оказа се, че цветето на червената камелия е без аромат и това затруднило Оливие Полж в създаването за парфюмния мист.

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 10:23 от Ralitsa_

# 262
Allure Sensuelle edt ми е топ сред любимите в по-хладното, затова пък днес разходих Rose Essentielle Bvlgari EDT - обичам го и това си е!

# 263
Задава се нов Chopard, който нямам търпение да пробвам. Ако се появи някъде на читава цена, бих го купила на сляпо на секундата. Grinning

Пирамидата е следната:
Black pepper
Ceylon cinnamon
Indonesian clove Shisha vapor
Turkish damask rose
Atlas cedar
Oud Assafi™
Somalian frankincense
Somalian myrrh
Ethiopian myrrh
Nagarmotha
Opoponax
Honduras styrax

Зад него стои Alberto Morillas.

# 264
Носеше ми се нещо свежо и лятно, сдобих се с Aqua Allegoria Flora Cherrysia. Усещам го като близнак на Lancôme - Miracle. Малко съжалявам, че не взех мандарината с босилек …, но какво да се прави. В магазина, в един момент явно обонянието ми се замъгли и това е резултатът Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 00:17 от landlake5

# 265
Всъщност се задават три нови Chopard - Bois Nomades, Patchouli de Sumatra and Santal Odeyar
https://nstperfume.com/2022/06/10/chopard-bois-nomades-patchouli … r-new-fragrances/

# 266
Някой има ли отзиви за Lancome Idole Nectar? Първообразът ми е любимец и ми е интересно какъв ще е новият.

# 267
  • Sofia
Аз го тествах миналата седмица на кожа. За мен е маааалко по-лека версия на Интенс, ама много малко. И доста по-нетраен. В моя случай - един дерт по-малко, става ми лошо от Интенс...Grin

# 268
Тествах новата Алегория Нероли Ветивер и очаквано като голяма фен на нероли много много ми хареса. Има си излъчване и трайност и е прекрасен за мен, но аз си имам такъв на Зара и няма да дам 202 лв. за този. Какъв кеф. Купих си други красоти на Шанел.

# 269
  • Sofia
И аз тествах алегорията , както всичко с нероли ми мирише на сапун от свинска мас.

Общи условия

Активация на акаунт