Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 994
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 665
  • USA
Добро утро!

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 05:02 от SkyBlue

# 1 666
Аз също бих го приела за знак, Скай.
Не зная, ако са пипани яйцата, дали ще седнат да мътят? Май съм чела/ чувала, че разпознават допира животинките?

# 1 667
  • Пловдив
Добро!
Кафе...? Simple Smile

Ама сте писали, писали...и аз мразя да сгъвам, още повече да гладя, знаете.

Скайче, стискам за утре! За яйцата Simple Smile ще дойдат да си ги дирят сигур, ама под някой храст да ги оставиш? Нямам идея кво ще направят тия патки Simple Smile Но е за хубаво, вярвам!

Бърд, тия поля ги гледам аз от магистралата Simple Smile щях да ви казвам, ама ти си ти открила вече...само незнам от другия край как се стига до тях. Слънчогледи също много харесвам. Стара Загора ми е много на сърце...

Нищо не сготвих в крайна сметка, щот звънна братовчед ми и отидохме на бира и да погушкам 5 годишното му палавко синче Smiley Тая вечер съм на боя, та кое кога ще се случи нямам идея...

Хубава седмица!

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 08:14 от mystic woman

# 1 668
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и мекица, моля.
главата ми е като пълна с памук. вървя уж напред, а се оказва косо. и днес ще е топло.

# 1 669
  • София
Скай, остави ги където са и ако не дойдат, може да ги измътите вие с лампа и да си имате патенца.

# 1 670
  • София
Скай, нямате ли някоя организация за диво животни да звъннеш да питаш?
То докато са яйца е добре, ама като се излюпят ти ли ще ги пасеш? Joy
Не вярвам да си ги мътят вече пипаните яйца, ама де да знам.

Добро утро! Отметнах тренировката, сега закусвам да не заслабна и марш на работа.
Да ви е лека и мека седмицата!

# 1 671
  • София
Здравейте!

Яни, като го покажеш този твой кокер, ми пълни душата. Има излъчване на щастие от него. И се вижда, че е добре обгрижван.

Мид, Ена е толкова сладка!

Скай, приеми го като добър знак това с яйцата и не го мисли повече! Продължавам да стискам палци за твоето момче! С неговият позитивизъм и добра душа просто няма шанс да не се пребори!

Бърди, стискам и за вашия близък!

Ние снощи бяхме на цирк. Спечелих билети от една от темите във форума. Пантата е много доволна, но прекосихме града , за да стигнем и после втори път на връщане. Беше изтощена. От преумора я изби на безпричинен плач. За втори път й се случва в последната седмица. Първият път пак беше след изтощителен ден. Това дали трябва да го приемам като.червена лампичка за нещо?

# 1 672
да.
топло е, уморява се по-лесно, а като стигне точка на преумора не знае какво да прави и плаче.
мерки: определи ѝ режима на лягане и ставане и не мърдай много от него. Simple Smile
за мен е нормално поведение на преуморено дете.

# 1 673
Ау от слънце какъв махмурлук се хващало Open Mouth Не изглеждаше толкова топло вчера, лек бриз, уж сенчица имаше, ама ме хвана като две водки.

Нищо не знам за патици и яйца, освен че яйцата ако са с патенца вътре не трябва да изстиват, но в природата все някой ще се възползва от тях, нищо не остава зян, така казват по документалните филмчета, аз споделям принципът от Стар Трек за ненамеса при по-недоразвитите цивилизации 😁

Аааа, лятото си е сезон за цирк Hug

# 1 674
Панде,приеми го,като нормален признак на умора и превъзбуда.Намали стимулите и да си ляга по-рано вечер,дори и с 15 мин.
Мойто дете за два дни оздравя ,мина сопола,нищо не съм давала,какъв беше тоя вирус не знам.

# 1 675
  • Somewhere in the World
А добър ден! Вчера цял ден спах - какво беше това чудо, ама явно съм имала нужда.
От днес ще ми се разкаже играта в офиса- сама с шефката , всички други отпуск. Е от това се оплаквам, че никой не мисли - може ли 5 човека едновременно в отпуск в разгара на сезона, а от сутринта ни заливат спешни задачки?

# 1 676
  • sf
Та пържих вчера едни пилешки филенца пане и детето снощи яде и естествено не си прибрал чинията. Пък забравил и кучето в хола докато се къпал...да продължавам ли ?! Познайте днес кой ще е на диета цял ден.

# 1 677
Панди, според това какво може да хапва, носи винаги нещо с бързи въглехидрати в теб да й дадеш така като знаеш, че и да искаш няма как да си легне в определения час и трябва да издържи докато се приберете.

# 1 678
яж да за мълчиш не е добра тактика. Sad

# 1 679
Не е яж, за да мълчиш, а яж, за да имаш енергия.
След дълго пътуване, цирк и още едно дълго пътуване, ако детето не е яло нищо, със сигурност е и гладно, което заедно с умората е още по-зле.

Общи условия

Активация на акаунт