Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 990
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 680
Днес пак ще пирувам с млечни 🥳.Чакам го този ден,както малко дете Коледа!
За добро утро пак счупих чаша 😁.Сега чакам да видя,какво ще ми е щастието 😬. Известно време след това,реших да търкам джапанки в банята.За да не мрънка Шефа,му дадох една гъба,мокра,с малко душ-гел на нея,с уговорката да търка плочките.След тях мина на краката ми,целите ,после себе си,косата в това число 🤦🏻‍♀️.Та,6-7 минути търкане,бяха много по-малко,от колкото да оправя пораженията.Да, друго щастие си представях 😬.Или "късметчето" ми е "отишло" в Шефа.

# 1 681
Е, Ренко, млечни ще ядеш, какъв по-голям късмет Simple Smile че и са те изкъпали. Направо не разбирам защо се оплакваш Grinning

# 1 682
Поканиха ни на детски РД цялото фемили.Мразя детски РД,ама не върви,една от най-близките ми приятелки е.Ще избутаме от 17 до 19.30-20.00 максимум.

# 1 683
Е,добре,сега ще се оплача 😁.След като направих палачинките,които дори не опитах,се запътихме към магазина.Но докато обуя това шило,реши,че ще си играе с кенчета бира,които стоят на стълбището.Едно се търкулна, заподскача по стълбите,и се пукна.Започна за избухва бира и пяна от дупката,замириса на кръчма 🤐.Големия в това време беше в банята,и нямаше къде да метна кечето,всичко накапах с бира.А дори беше прекалено рано,че да я изпия.И освен ранното прахосмучене не стъкла,се наложи и да минавам с парцал 😒

# 1 684
Ау, Ренко, това си е за оплакване по всички параграфи, ама по всички. Ама си представям Шефчето, че се е забавлявало на твой гръб Sweat Smile

# 1 685
Моят 4 годишен също често забравя да яде като се заиграе.Отделно е малко злояд,яде има няма 10 неща в къщи общо.Та като добавим и игрите и жегата е налице същото понякога.Рев,тръшкане за глупости и преумора.Снощи заспа след басейна в 8 и 30,едвам стана тази сутрин в 7 за градина.
From е сериала,наполовина съм,но много ме грабна.Мистика и фантастика,баш такива обичам.

# 1 686
Како стана тая нощ,какво беше това чудо,не знам..Легнах в 12,и от 2 до 6 не спахме.Нещо му стана на това дете, място не можеше да си намери,въртеше на всички посоки,накрая започна и да плаче.Така и не разбрах болеше ли го нещо или просто не успяваше да заспи..
Място не си намирам като не мога да разбера какво му е.Ревах накрая и аз,че не знам как да му помогна.Накрая се сетих за Нурофен,и дали от него,дали вече се умори и той, ама към 6 и нещо заспахме.
А да не казвам, че вчера цял ден беше с диария,а уж му беше минало.Дано днес да се приключи.
Очите ми парят и съм кълбо нерви.

# 1 687
Не е яж, за да мълчиш, а яж, за да имаш енергия.

При дъщеря ми беше изключително работещ вариант това. Много сме обикаляли с нея, тя откак проходи е като пешак- даваш цел/ посока и тръгва, докато не стигне. В случаите, когато батерията й падаше преди заветната крайна цел именно половин Киткат, или нещо подобно (често и банан) е спасявал положението.

# 1 688
Лайла,да не би да си нощувала у нас?! Същата история,без изобщо,ама изобщо да преувеличавам! За капак съм на работа!

# 1 689
Лейла,не пробва ли да го вземеш при вас на леглото,да го гушнеш за да се успокои?
И Шефа много нервничи и приплаква последните нощи.Даже понякога е толкова нахален,че се качва върху мен,за да се убеди,че съм будна 😂.Чака само да се обърна към него,да си опъна ръката,ляга върху нея,и се отрязва моментално.

# 1 690
Не съм Лайла,ама да си кажа и аз непитана 😁! От 11 до 1 след полунощ беше при нас,после до 4 в нейното легло с мен,после играхме до 6 и пак си легнахме с викове и крясъци не искам,няма да спя! Та при нас нищо не помогна!

# 1 691
Сиси,знам,че вие се гушкате с нея, затова и не те питам.Превъзбуда,преумора,и се нарушава съня.

# 1 692
Ренко,при нас беше от самото начало...
Явно му е некомфортно заради корема,много,много се надявам да подействат прахчетата.
Е,да,няма да ви казвам как ги пие ... Ходя с една спринцовка,стискам нос,уста,той пищи та се дере,плюе,дави се ...
Искам да се напия!

# 1 693
За корема,освен тазектана,давах и еспумизан капки.Определено го облекчаваше, защото спря да се присвива.И все пак не разбрах,сам в кошарата ли си мрънкаше,въртеше и плачеше?

# 1 694
Не,при нас на спалнята беше през цялото време.
Той не се присвива,не дава вид да го боли.Педиатърката каза Ентерол,аз давам и пробиотик,храни се диетично,не знам какво друго да направя.

Общи условия

Активация на акаунт