Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 986
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 695
😎

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 19:43 от Anyyyone

# 1 696
Сиси,знам,че вие се гушкате с нея, затова и не те питам.Превъзбуда,преумора,и се нарушава съня.
Така е .Добавям и "мостче към съня"-време на привеждане на детето от активно състояние в спокойно такова,след това 20 мин ритуал и буквално детето само трябва да затвори очи и да заспи.Работи и за деца в училищна възраст.Не е "вълшебното хапче" ,но е много добър помощник .Мостчето за деца над 1 г е 1 час.

# 1 697
Bobchi, от нарушен сън (много късно заспиване) може ли да се появи проблем с нощно напишкване?

Минаваме през етап на промяна на режима, започва да отказва дневния сън. И вечер няма заспиване до 23-24h. И са едни скандали на лягане, не ми се обяснява. От дете с доста приличен режим, сега все едно няма.

Другият проблем не се е появявал, след като говорихме, затова не съм ти писала.

# 1 698
  • София
Правих сарми с липови листа. Чудни станаха. От опитване ще оставя семейството без вечеря. 🐷

# 1 699
Попи,не.Друга е причината .Нещо ако се е случило,промяна някаква в семейството,нещо дори наглед незначително?На колко беше ?Има периоди с фалшив отказ от дневен сън .Или някакъв вид стрес?Във всички случаи,ако не спи през деня,трябва да има 11 часа минимум нощен сън.Ако искаш ми пиши на вайбър или ми звънни в четвъртък през целия ден съм свободна .Ако и ти имаш време ще измислим нещо ,според вас и детето ,което ви допада на всички и да правите споменатото мостче.Гарантирам ,ще помогне .

# 1 700
Бобчи,четем книжки преди лягане ! После пеем песнички,понякога рисуваме заедно и после мием зъбки,крачета,муцунка и лягаме! Къпя я по-рано,че се превъзбужда от банята и много по-трудно заспива после! Това ок ли е за мостче?

# 1 701
Да,идеално е.Добави приглушена светлина,много гушкане,ако има екрани ги махни и разказвайте приказки,в които всички герои накрая си лягат и спинкат.Един час това .За ритуал въведи нещо от прости действия от твоя страна ,напр.влизате в спалнята,обличаш пижама,казвай дума мантра-винаги една и съща ,която звучи по един начин ,дръпни завеси,щори,каквото имаш.Избери една последователност и я следвай всеки ден,това е тайната на ритуала.Той маркира начало на съня и край на деня.Но и режима гледай .Ритуала проработва след десетия ден,трябва постоянство

# 1 702
Шефа може да се каже,че сам си наглася вечерния ритуал 😂.Единия го бърше,дава на другия пижамата да му облича,гушка всички играчки,и заедно с тях да гасят лампата 😂.И ако баща му забрави заветното"Лека нощ" му го припомня 😁.Абе дори и частица от ритуала да се промени, веднага го поправя.Обаче лека полека започва да заспива с по 5-10-15 минути по-късно,с което не съм съгласна.

# 1 703
Ренко,при нас е подобно.Казва "лека нощ" на мебелите,20 плюшки и ляга и почва "Здравко спинка,Краси спинка,баба спинка" и така целия свят и заспива.Това е всяка Божа вечер.

# 1 704
Ох да се смея ли, да рева ли... Ей на каква пръскана странично модерна мазилка ми
 спретна някой от гларусите 🤣

# 1 705
  • София
Същата мазилка и на мен ми беше спретнал един софийски гларус. Наложи се да я чистя една сутрин в цялата дандания преди работа и училище, защото си представих какво чудо ще е почистването му , ако го оставя да престои до вечерта и хубаво засъхне. А как ухаеше! Замалко да наредя и аз една мазилка до тази.

# 1 706
Да и аз добре ,че си бях в къщи . Иначе докато се прибера щеше да засъхне и щях зор да видя .

# 1 707
  • France
Егати деня. Цял ден тичам и цял ден закъснявам. Сутринта да заведа Монстърчето на ДГ, следобед за родителската среща... 11К крачки, а дори не съм пускала прахосмук. Искам да си сипя.

# 1 708
Никъф прахосмук днес. Наливай и полягвай на диваня...
Вкъщи е сауна. У фурнята - кокошка със зеленчуци в гювеч, на котлоня - кокошка на супа... а дано сваля малко килца...
И аз отиам си сипяяя

# 1 709
ЛеХеня 🤣 с прането пъвро оставям на Килеша. Он изравя неговите си нещЯ, взимва и прави мармалад по чекмеджета и шкафове 😈 После си го взимам и нарждам мойте си.
Мързелота изневерявашшш на неназовимото, тъй ля?
Сношка си спретнахме леко лятно барче с миУтУ. Гледката беше морето, водка ми беше питието 🤣🤣 Няя казвам, че тЪзи ми ти комбинация предразполага към от полулек до стабилЯн зАмай.. тъй щото се прибрах с песен на уста 😎😂 Днес след порядъчен релякс, спретнах негърче за прЪф път 😃 НачЕ, стана мега вкусно, само заливката нещо не можах да доизкосуря малко, амаааа, няя го водя на изложба 🥴 Ламята Спаска, разбирайте Килеша, ще има да хапва. Вярвайте, не мога го изхраня 🙄😄🤪 Какъв тоз глад, какво е това ядене, не смогвам. Замислям частна готвачка 😏 ма не се издържа, ве. И ся като почне баш жегата.. ами ще се фърлям от моста, видяло се е..
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт