Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 979
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 710
А, ръгнАх един брой неназовимо в гювеча, не изневерявам аз...

# 1 711
  • София
Търт, ти си много зла жена. Кви са тея афродесерти (негърче е дума табу) ся. Не може тъй, ще има да се точим тук, а няма.

# 1 712
Търти,ако ще се хвърляш.от Аспаруховия,донеси едно негърче.Ще чакам на сами моста,няма да те карам да идваш до града.

# 1 713
Мда, пардон, афродесерт. Да извиняяте 🤣 Хапнах и се върнах в детството 🙃Танчето, май го е правила с повече какао, защото по спомени..беше малко по нагарчащо, ама малко. Или пък какаото е било тогава такова. Както и да е..тя го ръсеше с кокосови стърготини, аз не посмях с такива, че не знам ламята дали ще одобри. Но знам,че шоколад не връща,та ръснах артистично шоколадови пръчици.
От седмица ме дразни гърло, а първо ме болеше. Тест на трети и пети ден..отрицателни. Гърло не ме боли вече, но ме гъделичка така из него,сякаш някой с перце ме дразни 🤨 И вечер като легна...и като ме задразни и като почне една кашлица...не мога се зАпра. Цял ден почти не кашлям...обаче като легна и като почне тва перце да ми дразни...оф. Снабдих се и с една стресница на устната. Вързах,чакам да цъфна 😏 ИНаче нито Т, нито друго нещо.

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 20:28 от Thirteen#

# 1 714
От 10  минути хълцам. Вече ме боли. Пих вода, пих вино, задЪржах дъх - нищо... предложения?

# 1 715
  • София
Поеми дълбоко въздух, издуй бузи и задръж дъха си колкото можеш по-дълго. Няколко пъти.

# 1 716
На мен ми е сматрафурцано последните дни. Вчера кръвното високо, днес е добре, но ми е световъртежно цял ден. Не мога да разбера какво ми става. Май в най-скоро време и аз ще полягвам. Само да се стъмни поне малко, че още слънце грее. Нали е най-дългия ден в годината. Наспорт на спортуващите!

# 1 717
Мълзелот, да си наблизо, да та стресна 🤣 та чак мислата ще си забравиш...и хълцането. Друго не се сещам.
Бобч, аз си имам бургаски мост 😁но за теб, пристигВам.

# 1 718
Кло, лягай спокойно, утре е най-дългият ден тази година.
Изследвай си щитовидните като имаш възможност. Те влияят на кръвното.

Търти, изхранването на тийнейджър не е шега работа Simple Smile

# 1 719
Егати деня, да. Да свършва вече, че не издържам.
Цял ден чакаме информация за операцията на нашия човек. Преди час най-сетне научихме, че е минало. Как точно - не е ясно. В един момент бях на ръба на нервна криза от ужас и възмущение. Даже май го прескочих този ръб, ама карай.
Тепърва сядам да работя, защото следобяд бях в несвяст и допуснах повече грешки, отколкото работа свърших. Главата ме боли зверски, даже не ми се пие. Почти не съм яла. Но за сметка на това метнах три кафета, множко ми дойдоха.

13, хубу ни сервираш афроамерикански сладкиш, ма можеше да ни почерпиш и с една морска гледка.
Да минава бързото това дето те е налазило.

Другите ви четох и мятах палци, но вече не помня какво и как.

# 1 720
Мерси за насоката, Ули, щитовидни не съм пускала от две години, време им е. Инак тази сутрин ми взеха за профилактични, но ЛЛ си ги поспести. Можеше поне TFH да ми пусне, та да доплащам по-малко.

А жегите още не са почнали.

# 1 721
  • Пловдив
И моя яде...тая вечер незнам колко кИфтета смля 🤪  ам вчера си донесох дом.кайма, тя вкусна и така...
Инак ми омръзна да повтарям къпи се, мажи се, преолечи се! Начи туй мантра у нас Head Band  Незам когиж ще взлезе в  час. Оформят ги на кило и след 24ти нямало да пишат отсътвия Close Незнам га ша му дойде акъля да се пообразова малко и нета да го употреби и да понаупи нЯщу..м не...Затъпява бавно и славно.

Та си сипах, де..то след боята вместо да ида да се фръцкам яз кюфтаци мятах. Пфууу! Огретен тоже и ребрата обезкостих, че бЕха огромни и капнАх...

Мързи, ам мноу кокошка, много нящу Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 21:52 от mystic woman

# 1 722
  • sf
Наспорт! Изпих три коктейла с вино 🤪
Гледам "Вики, Кристина, Барселона" , искам и аз нещо вълнуващо. 🤪
Утре очаквам няколко мъмрения на работа, лошото е, че съм виновна и освен да гледам смирено, няма какво друго да направя.

# 1 723
Ми... от на баба кокошките е... затуй голяма...че и бялото месо съм отделила за хапки... ама утре... За днес край.

# 1 724
  • France
Чакам да заспат Лос чаветас и си отваряме бутилка вино. Майната му на всичко.
Тьорти, има такъв вирус, миналата седмица го карах. Не е силен, но е неприятен.
Бърди HugHugHug
Скай, да знаеш, че си мисля за вас и стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт