Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 959
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 740
Сафари е дънково яке, не е задължително да бъде късо. Толкова ли съм одъртяла, че симултанен превод да правя за такива неща. Като си взех сънчето, сега какво ще правя. 🤔

# 1 741
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Simple Smile Simple Smile Simple Smile днес ще връщат пари за неосъществена екскурзия на Горинич и....
що магазини ме чакат. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 742
О, Добриииии! Simple Smile)))))))))))
Добрютрооооо! На всички!

ПП - Сега ще ви поставя една задачка - имаше един филм....Хубав беше, преди сто години съм го гледала, спомен никакъв от сюжета, освен че един чаровник сутрин часовникът го събуждаше с нежно "говорене" :
Добро утро (Антъни Куин?), стани и отвори очи! Денят е прекрасен.....   Събуди се, красавецо! ....
Дали героят се е казвал Антъни Куин или нещо друго, идея нямам, но бях впечатлена и си мечтаех  за такъв говорещ будилник.

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 08:14 от tetka_the_best

# 1 743
  • Пловдив
Добро!
Рано-рано поднасям торта за здравето на МУ Smiley Днес пораства!

# 1 744
Жив и здрав, щастлив и успешен да бъде!
Добро и от мен.

# 1 745
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
жив и здрав да ти е, мисти. много да се слушате.Simple Smile

тете, ще ме накараш да гледам пак "какво искат жените". не мога да се отърва от усещането, че само Мел Гибсън може да е такова самовлюбено... рогато чифтокопитно Simple Smile

# 1 746
Здрав да е мъжа ти,Мисте!
Не можах да спя заради корема тази нощ.Гастрита ли, жлъчката ли,така и не разбрах.То беше и през целия ден,но мислех,че е минало вече.Трябва да видя в аптеката какво ще ми препоръчат,че моите илачи не помагат.И вечерята мисля,но не успявам точно да я измъдря.Шефа се е заиграл с едни бисквити,подозирам че и днешния ден ще го започна с прахосмукачката  😒

# 1 747
Добро утро!
Честит рожденник,Мисте!Да е здрав,дате слуша и обича !
Ние ще идем на двора малко ,че мрънка.Още става и иска "уънка,уънка"

# 1 748
  • София
Честит да ти е Мистиче, още дълго да те слуша.

# 1 749
  • София
Да е жив и здрав Мистов! Много да го обичат и много да слуша жена си. Другото само ще си дойде.

# 1 750
Мисте, да ти е жив и здрав!

# 1 751
Мисти,жив и здрав да ти е , и на ръце да те носи цял живот!

Рано сутринта ме зарадва зъболекаря,но и си платих подобаващо! Направихме панорамна снимка и избелваща процедура! Болката във венеца се оказа,че е резултат от стискане на зъбите от нерви. Трябвало да отвикна ,каза,че на няколко места съм направила пукнатини на емайла! Кажете начин на човек с Хашимото да не се ядосва?!!! Сега смуча топло кафе през хартиена сламка и се чудя що аджеба си хвърлих парите за избелване?!

# 1 752
Мисте, да е жив, здрав и честит ТМ! Beers

Сис, и аз стискам зъби и скърцам. Поне така твърди МУ, аз упорито отричам за скърцането. Има специални шини за бруксизъм, трябва да се поинтересувам по-задълбочено.

От сутринта не мога да вдигна глава от работа.
Трябва да измъдря нещо за ядене. На варива съм, най-лесно ще ми е някакви картофи, но за целта първо трябва да купя, защото наличните няма да стигнат.

# 1 753
Здравейте, момичета.

Сиси, добре правиш, че пиеш през сламка. Чела съм, че ако пиеш вода с лимон/кафе/червено вино, има опасност да се оцветят зъбите. Аз обаче не го придобих тоя навик, за съжаление.
Панде, с пералнята сме най-добри приятелки. От всички уреди дома, този ми е сигурно най-ценния, казвам ти - взимам й вътъка. 😀
Мистик, честит да е мъжът ти! Много да е здрав и щастлив и да те слуша много! 😊

Връщам се към работата, до скоро!

# 1 754
  • Fairbanks, Alaska
О, Добриииии! Simple Smile)))))))))))
Добрютрооооо! На всички!

ПП - Сега ще ви поставя една задачка - имаше един филм....Хубав беше, преди сто години съм го гледала, спомен никакъв от сюжета, освен че един чаровник сутрин часовникът го събуждаше с нежно "говорене" :
Добро утро (Антъни Куин?), стани и отвори очи! Денят е прекрасен.....   Събуди се, красавецо! ....
Дали героят се е казвал Антъни Куин или нещо друго, идея нямам, но бях впечатлена и си мечтаех  за такъв говорещ будилник.
Добро утро красавецо, добро утро  модел на мъжко съвършенство.....ставай Антъни Уейн. Филмът е "Прислужникът" или "The made" с Мартин Шийн и Жаклин Бисе.

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 15:08 от Natael-1485

Общи условия

Активация на акаунт