Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 959
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Варна
Мистов да е жив и здрав и много да слуша и обича Мистева 🥳

# 1 756
Цветенце,няма шанс да го повторя това със сламката. Горната част на сламката се разпадна след втората глътка,отрязах и пак и пак... Днес ще се мъча,ама ще е за последно май! Язък,а толкова добре изглеждат с коралово червеното червило 💄

# 1 757
  • Somewhere in the World
Мистее, да ти е здрав и щастлив ТМ, да те носи на ръце и дълги години да ти е упора !
 Да почерпя и аз,че и моето момче е рожденник! Само да е здрав и да ме слуша, а и да му дойде акъла....поне малко си пожелавам

# 1 758
  • София
Здравейте!

На Мисти и Прити да са им живи и здрави рождениците! Да ви радват и вие тях също!

На един клиент напред му звънна телефона. Явно някъде го караха да ходи, а той не искаше, защото излъга: " В Гърция съм в момента, няма как да дойда ." Напуши ме мощно изхилване, което в последния момент успях да потисна.

# 1 759
  • София
Мисте, Прити, да са ви живи и здрави половинките и да не ви ядосват.

# 1 760
Прите,честит и твой недовършен!Подаръци направихте ли им?

# 1 761
  • Варна
Дали са заслужили?😂😂😂

Прите, жив и здрав да ти е 🥳

# 1 762
  • France
Еха, много почерпки днес. Почвам с мезетата на Прити и завършвам с тортата на Мистето. Да са ви живи и здрави, и да ви слушат. И въобще умната Stuck Out Tongue Winking Eye

Славчо днес ми ходи по нервите. Ех да имах на кого да го оставя за малко. Просто да си почина от неговото мрънкане.

# 1 763
Прити и твоят рожденик да служа, и да започне да те носи на ръце. Заслужаваш, момиче!

Да се приеме за оплакване, че ме чака жулене на фритюрник, най-умразното ми занимание, евър. 2/3 е готов, но чаках да се обърне слънцето, че съм го тропосала на източната тераса. Вместо да взема да си дремна, като бял човек, аз с глупости по гъзоугодното дело ще се занимавам.

# 1 764
Сиси, ние в нас имаме стъклени/май са стъклени, прозрачни, за многократна употреба/. Така си стоят, ама като идея ти го казвам. Коралово червило обичам, но на моят подтон кожа не седи и не седи.

Прити, честит да е и твоят мъж! Много здраве и късмет да има, и да те слуша! 😁

# 1 765
Честити да са ви мъжете, момичета! Малко да ви ядосват (колкото за протокола), много да слушкат и да ви обичат!
Чакам Скай с хубави новини днес, дано се разпише с такива. Стиснала съм всички пръсти и не пускам.

Кажете начин на човек с Хашимото да не се ядосва?!!!
Йога и релаксация; дишане; медитация също.

# 1 766
  • Пловдив
Прити, да ти е жив и здрав убавеца! Ама аз първо помислих, че е сина ти рожденника Simple Smile

От вчера диря де да идем на близкото гръцко море за 3-4 дни и все грозотии, а хубавките места си държат цена.

# 1 767
Мисти, близо до БГ е хубаво на Тасос! Със сигурност няма да съжалявате!

# 1 768
  • Euskal Herria
Честити да са рождениците!
И аз чакам Скай да пише.
Днес ми е ден за бумащина. Отлагах, но няма как, трябва всичко да се подреди по папките и ненужното да се изхвърли.

# 1 769

Славчо днес ми ходи по нервите. Ех да имах на кого да го оставя за малко. Просто да си почина от неговото мрънкане.
Ужас!Каква лоша майка!Ама как ще оставиш детенце,милото бебунче,нееее,не може така!Ще търпиш,другите как търпят!

Общи условия

Активация на акаунт