Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 959
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 785
Vehicle обобщава всички превозни средства!  Колата е просто вид превозно средство!

# 1 786
Lavatera, бъди малко егоист и помисли за себе си. В деветия месец си все пак, не се претоварвай. Писах ти на лични.

# 1 787
  • Пловдив
Ок, мерси... Simple Smile
А като чета отзиви в Гугъл как мога да пиша на този потребител и да разпитам повечко?

# 1 788
За Гърция ли питаш?
Защо не видиш в букинг какво са писали.

# 1 789
  • Пловдив
За Гърция ли питаш?
Защо не видиш в букинг какво са писали.
да, аз го виждам и в гугъл отзивите, ама искам някой от потребителите да поразпитам Smile

# 1 790
Опитай се да попиташ под коментара, който те интересува. Но ще бъде публично. Ако изобщо ти отговорят.

# 1 791
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на близка бяха препоръчали нещо хомеопатично за по-леко преодоляване на загубата.
не му разбирам изобщо. не му и вярвам много много на това лечение, но понякога човек има нужда от нещо, каквото и да е, за да се опре на него.

# 1 792
О, Добриииии! Simple Smile)))))))))))
Добрютрооооо! На всички!

ПП - Сега ще ви поставя една задачка - имаше един филм....Хубав беше, преди сто години съм го гледала, спомен никакъв от сюжета, освен че един чаровник сутрин часовникът го събуждаше с нежно "говорене" :
Добро утро (Антъни Куин?), стани и отвори очи! Денят е прекрасен.....   Събуди се, красавецо! ....
Дали героят се е казвал Антъни Куин или нещо друго, идея нямам, но бях впечатлена и си мечтаех  за такъв говорещ будилник.
Добро утро красавецо, добро утро  модел на мъжко съвършенство.....ставай Антъни Уейн. Филмът е "Прислужникът" или "The made"с Мартин Шийн и Жаклин Бисе.
Много, много благодаря! Flowers Four Leaf Clover

# 1 793
още рожденици виждам Simple Smile Simple Smile и торта баш като за мъже Simple Smile Simple SmileSimple Smile и мъжки момичета.

честито да са. и половинките им тоже. Simple Smile

благодаря за прислужникът. нямам спомен да съм го гледала. ще наваксвам
тете, ето ти го. гледкай https://www.youtube.com/watch?v=Y-130lk2Tew

лаватера, тежко е. стабилни двойки трудно преживяват да се разделят даже и там. Sad но за нея може да е някакъв тласък да взем живота си в ръце. дано.
Добри, ТИ си виновна, златна, че закъснявам с вечерята. На един дъх го изгледах, върна ме знаеш ли в кои години.
The maid, бях го забравила този филм, но Мартин Шийн играе наистина много добре.

# 1 794
  • Пловдив
Имам кило манатарки, обаче...тряя се мият, че са с много пръст. Как да подходя? Няма как да ги изтупам само.

# 1 795
Имам кило манатарки, обаче...тряя се мият, че са с много пръст. Как да подходя? Няма как да ги изтупам само.
С някаква чиста четка ги изчеткай. После в тиганя, масло, копър, чесън и черен пипер. Искам и аз.

Прити, да ти е честит!

Още съм на тръстиката, но ще тръгвам, че вече съм неадекватна и допускам грешки. И...... маман ми се обади, да ми напомни, че има рожден ден. Знам бе, знам. Довечера щях да звънна и тя го знае много добре, па сега не ми вдига телефона. И детето не съм си чула. Айшшшшш...

# 1 796
Мисти, Прити, да са ви живи и здрави недовършените половинки! Много да ви слушат и обичат!
Стиснала съм палците за Скай и я чакам с добри новини.
А аз си получих извънземното.... разбирайте инстант пота. Ма то голямо туй нящо Rolling Eyes Аз, блондинката под прикритие посочих офис, близо до нас, но не чак толкова близо. Влизам в офиса на Спиди - гледам пакетченца, разни, не много големи и в далечния ъгъл един грамаден кашон на който пише инстант пот. Ай, казавам на мацето - ей туй грамадното е моето, добре кажете си телефонния номер и дайте лична карта. Мммм да мойто е, но като го сложи на кантара да го отвори за преглед и ми падна ченето - над 14 кг. До у дома 5-10 минути ходене, но с 14 килца на ръце, как да стане. Такси няма как да викна, стоянката е през пътя, но тук са големи принцеси на малки курсове отказват, не че няма да платя повече само и само да се пренеса, нооо....Добре, че се сетих да звънна на един приятел и съсед, който се прибира от работа по това време някъде и се молех да не е минал вече, та човека ме взе от офиса и ме стовари пред нас.
Разопаковах/целия хол е зает от пота и частите му/, четох инструкцията докато ме заболя главата от това може, онова не бива.... и реших, че ще му правя водния тест утре. Чудя се де да го позиционирам, къде ще държа капака, който не ползвам, не успях да разглобя едната джаджа на капака под налягане - щото пробвах квото се сваля дали ще мога да го махна и сложа, туй е на клапана за парата отдолу някакъв антиблокер ли беше, що беше, мен ми прилича на напръстник, който предпазва шивачите от набождане. Ми хванах капака както волан/тъй по инструкция, натисках напред и нагоре - он не мърда/. Станах оставих хаоса в хола, налях си питие, направих салата и таратор, стоплих вечерята и реших, че за днес ми стига толкова. Мацките с таквоз извънземно да си знаят, че ще ги тормозя с въпроси...Flushed

# 1 797
  • France
Готвих пица...

Така на снимка не личи, но петното е 5см на 15см. Sad

# 1 798
Майсторка!!! Smile

# 1 799
Сиросче, да е жива и здрава мама.
Много празнуващи днес, всички да са живи и здрави!

Поредният напрегнат ден беше днес, и следващите се очертават същите Head Band
Зарината съм с работа, а ми е трудно да се съсредоточа, допускам грешки, проверявам по 100 пъти.

Запътвам се към леглото, пък дано заспя.

Общи условия

Активация на акаунт