Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 959
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 770
  • France
Ооо, аз никога не съм твърдяла, че съм добра майка Joy
На Тасос беше хубаво преди 5 години. Сега има твърде много туристи.

# 1 771
Прити, честит да е и твоят рожденник! Жив и здрав, и повечко да те слуша.

Мисте, мятай се на първата прилична възможност и заминавайте. И вземете и мен. Обещавам, че много ще слушам - всичко ще си изяждам и изпивам.

Приятели са в Турция в момента, вчера и днес звънят и ме дразнят с кадри от хотела и басейните - проснали се на шезлонгите, стискат чаши с коктейли, купонът на макс, музиката свири. Ееех! Аз се задоволявам с кафе на терасата.

# 1 772
  • София
На мен преди 9 ми се видя пренаселено Фил.

При ти, жив и здрав рожденик.

# 1 773
  • France
2013 ходих за предпоследно и още ставаше. 2019 беше вече гъч. Но беше райско място, когато го открихме в началото на първото десетилетие на новия век. Жалко Confused още едно опропастено място.

# 1 774
Честити да са ви половинките Мисти, Прити. Да ви слушат и носят на ръце Simple Smile

Северна Гърция много отдавна е пренаселено, вкл. и на Тасос. Изобщо гърците трябва да са ни много благодарни, че им съживихме и им поддържаме тук туризма заедно със съседите.

# 1 775
Мистик, Прити, да са ви живи и здрави мъжете!

Скай може и чак утре да каже какво става при тях, сега тепърва там настава вторник сутрин.

Карамелка се изгуби пак.

# 1 776
Мисти и Прити, живи и здрави да са ви  рождениците. Да ви слушат и радват много.

Скрит текст:
Близка приятелка ми звънна току що с новината, че майка ѝ е починала изневиделица. Цялата се разтреперах. Баща ѝ също почина преди няколко месеца. Не е добре психически от край време и се старая да ѝ бъда опора, но не се справям... А сега и това. Да му се не види...

# 1 777
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
още рожденици виждам Simple Smile Simple Smile и торта баш като за мъже Simple Smile Simple SmileSimple Smile и мъжки момичета.

честито да са. и половинките им тоже. Simple Smile

благодаря за прислужникът. нямам спомен да съм го гледала. ще наваксвам
тете, ето ти го. гледкай https://www.youtube.com/watch?v=Y-130lk2Tew

лаватера, тежко е. стабилни двойки трудно преживяват да се разделят даже и там. Sad но за нея може да е някакъв тласък да взем живота си в ръце. дано.

# 1 778
Лаватера, тя има ли поне мъж, или някой до нея в момента?
Пфф, къде ме върна това ...

# 1 779
Добри, това се моля. Дано, дано.
Вай, мъжа ѝ е до нея. Слава Богу се е прибрал веднага, когато е разбрал. Брат ѝ също предполагам е там. Казала съм ѝ да ми звъни по всяко време. Има на кой да се опре като за начало. Имам усещането обаче, че ще ѝ трябва и помощ от специалист.  Понеже тук сме доста пловдивчанки - можете ли да ми препоръчате добър психолог или психиатър в града?
Гледам да съм спокойна, но откакто говорихме, само за това мисля и рева като магаре.

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 16:18 от Анонимен

# 1 780
Лаватера, много тежко. Съжалявам, че приятелката ти минава през това. Може би наистина е най-добре да потърси професионална помощ.
Знам, че е много по-лесно да се каже, отколкото да се приложи на практика, но помисли и за себе си в този момент Hug

# 1 781
Честити да са рождениците! Здрави,успешни и послушни. 😁🥳😊

# 1 782
  • Пловдив
Да питам нещо англоговорящите Simple Smile че ме мъчи от оня ден...Кога се използва думата vehicle и кога car? Второто е в разговорна форма ли?

# 1 783
Мисте, vehicle е най-общо превозно средство за транспортиране на хора и стоки - лек автомобил, камион, автобус. Car си е кола. Тоест, car е вид vehicle.

# 1 784
Мисте,Прити,живи и здрави да са ви мъжете и повече да слушат!

Общи условия

Активация на акаунт