Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 994
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
Не си заслужава да се бие за лИбоФ. Ще се научи. Млад е още.
Да се поФаля, че реших да се погрижа не само за красотата си, а и за душата. Облагородихме се с по бира с ММ, той вече заспа на дивана (дразни ме само като го гледам, класика, ама от мен да мине). Аз цъкам тук, цъкам там и чакам да чуя дъщерята. ДоволЕ съм засега.

# 1 366
Ха познайте дали не ми дойде музата в пет и половина,та връчих малките на баща им като си дойде от работа и за два часа спретнах кочинката 🤣.Утре пак ще опвам бедър на шезлонга в двора 😁.

# 1 367
Наспорт с ромчи, с газ вода и лимончИ..мн яко!

# 1 368
  • France
С риск да мина на вълна "едно време беше по-хубаво" направо е скандално да има такива грешки. Цяла година имат да се подготвят. А какъв текст са дали за преразказ 🤢🤮

# 1 369
Абе и едно време беше зле, ама сега хептен. Горките деца, защото те не само го отнасят, ами го и живеят, че и се формират в това.
Аз математика само след 7-ми клас за гимназията съм държала, ама нямаше формули.
Нали все още за нищо не им трябва на десетокласниците тази оценка поне? Не, че стресът не е достатъчно гаден.

# 1 370
Фил, я виж миналогодишния преразказ - https://bel7blog.wordpress.com/2021/06/23/%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0% … #jp-carousel-1053

Този път поне имаше какво да разкажат децата Laughing

# 1 371
Трино,ма той много влюбен бил,страдал цяла седмица! Каква мъка,каква драма!
Донси,бързо да си отръска егото младежа!

# 1 372
  • France
Поппи, прочетох го. Повествованието е класи над онзи бълвоч. Но пък сигурно им е по-лесно на децата. Проста фабула, многобройни повторения, описанията са плоски- лесно се помни и преразказва.

# 1 373
Абе, еднЪ седмица се влачеше из къщи кат препикан мушкат 🤣 но още като го бръкна по темата му личи, че му е кофти.
Аз на щерката и се кефя, че мн бързо се отръска и на всичкото отгоре подхождаше после баш като мъж..две, гаджета смени като носни кърпи без свян 🤣 че даже и мен ме заболя 🤣🤣🤣 Можем се учим от младите, да си знаете 😜

# 1 374
  • София
Мойта много проста. Още няма гадже или поне аз не знам. На 15. Ще ме остави без внуци.

# 1 375
Оф! Нахалницата на 16 още бърчи муцуна с отвращение при думата "гадже". Аз още на 15 бях отмъкнала гаджето на една съученичка, която на всеослушание заяви, че за зубъри като мен нямало гаджета, защото гаджетата били за готините не-зубъри.

# 1 376
  • София
Не мога да ви настигна!

Здравейте!

Мисте, да ти е здрав рожденикът! Да сбъдва мечтите си !

Момичеа, тези от вас, които имат опит с песъчинки в бъбреците, ако може да споделят дали са чували такова нещо: конната езда вреди ли при това състояние? Друга майка каза, че чувала, че при бъбречни проблеми не е ОК да се язди. А в лагера, за който глася Пантата едно от заниманията е конна езда. Писах на педиатърката да я питам, но не отговаря. Контакт с нефролога нямам, така че не мога и него да питам. Аз се съмнявам да й навреди 30 минути на ден езда, те няма да препускат, бавно яздене ще е вероятно. ..

# 1 377
Мойта много проста. Още няма гадже или поне аз не знам. На 15. Ще ме остави без внуци.
Пхаахах, Бър на квадрат, мн ме разсмя 🤣🤣🤣
Не сравнйвайте, другарки. Всеки с времето си.  Щерката се метна към 14 с един Митко. Оказа се на Митко Щерев композитора- унука. Тоз килешин 🤣 да вземе ми остави хубууууттуу дете 😛 Че тя реве, аз рева с ней...Мина за два деня.
Килеша пРъва любов пети клас. Фърчи, не върви 🤣🤣 След месец разлЪка, аууу траур 🤣🤣 Ходех на пръсти. Ся вече е по- ербяп, колкото може да бъде един килеш... Щерката се запря с един от над пет години вече...ама не мисля,че е  последният 🤣🤣 Имайки предвид, че ми е хубава, а и все пак си е козел.

# 1 378
Панди, за известно време Нахалницата ходеше на езда. Дълго време минава докато се стигне дори до бавното яздене. Първоначално ги учат на правилно сядане и стойка и конят прави няколко крачки с детето на гърба си, докато треньорът го води съвсем бавно. За времето на лагера най-вероятно ще минат това. Няма да стигнат до препускане.

# 1 379
  • France
Панди, щях да кажа същото, но Уиш ме изпревари. Ездата е хубав спорт, но в началото нещата се случват бавно. По ще ù се друсат бъбреците в автобус.
За любов си говорите. До 17 нямаше момче, което да ми хареса. Понякога си въздишах ей тъй, да се влюбя за влюбването, но нищо. И на 17 се запознахме с ММ и за мен беше любов от пръв поглед. Още мога да кажа с какво беше облечен. После животът ни хвана, размята насам натам. Аз имах други гаджета и един хубав ден пак се срещнахме. Това е дълга история, някой път ще ви я разкажа.
Малко завиждам на щерката на Тьорти. Аз си ги изстрадвам нещата. Особено с бившия... леле, като черна дупка ме привличаше към него, трябваше ми много сила да се отскубна от гравитационното му поле.
Ай, лека ви нощ. Да спите в кош.

Общи условия

Активация на акаунт