Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 934
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 800
Бърди, с теб мислим еднакво, движим се в едно темпо, даже и грешките съвпадат ... 😘 Да не сме роднини?

# 1 801
  • София
Сиросче, да е жива и здрава майка ти!

Аз се хоризонтирах вече. Изморено и нервно ми е. Ще почета докато мога да си държа очите отворени.

Лека нощ!

# 1 802
Бърди, с теб мислим еднакво, движим се в едно темпо, даже и грешките съвпадат ... 😘 Да не сме роднини?
Сега ако кажеш, че и краен срок изпускаш и ти се налага да препускаш след него, съвсем ще ме замислиш Kissing Heart

# 1 803
На ръба съм...

# 1 804
Аз пропаднах от ръба. Ще ме почакат малко, това е положението. Винаги така става - всичко се струпва накуп и трябва да стане сега веднага, даже вчера.

# 1 805
Същата работа. Само дето един срок и да искам, не мога да прескоча. Ще ми падне главата. Та ще си ходя, като ударен хеликоптер поне до края на месеца. След края на месеца, другата порция 🤯 Край няма, а морето е далеч.

# 1 806
Готвих пица... 
Скрит текст:
Сега вземи един неизмиваем фулмастер, драсни една стрелка към петното и отгоре напиши "ПИЦА" и датата, става супермодерна тениска, ако някой пита казваш, че е от колекцията на Жан Пол Готие Hands V

Аз съм на ръба... на чаша студен Гинес, наздраве на всички имащи и нямащи рожден ден.

# 1 807
Добро утро!

За мен само кафето този сутрин.

Прехвърлих на голямата задължението да бъде шофьор на баба си за деня. Аз ще се чудя от къде да я почна. Искам предсрочно да приключа с ОИ, че да ми е свободен уикенда.

Хубав ден, прекрасни!

# 1 808
Готвих пица...

Така на снимка не личи, но петното е 5см на 15см. Sad

Пускай да се продава. Модерно изкуство. Като се сетя, че преди няколко години един продаде празно платно с един банан на него залепен с тиксо....
Под пари ще останеш Joy

# 1 809
  • USA
Добро утро!
Знам, че сте стискали силно палците, дори докато спите. Благодарим!

Мисти и Прити, честити да са ви момчетата и на ръце да ви носят Revolving Hearts
Сиросче, жива и здрава да е маман Flowers Sunflower

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 05:00 от SkyBlue

# 1 810
  • Пловдив
Добро утро!

Скайче, а така! Дано намерят най-доброто решение за синко ти! Не пускам палците! Kissing Heart

Сиросче, на патерица ЧРД за майка ти! Да е здрава! А ти го давай по-спокойно...измисли как.

Сутринта съм минала покрай колата и не я видях Neutral Face Патка! Отивам на мястото, на което МУ ми каза, че е спрял...изтръпнах! Кола няма! Уф...звъня му-не вдига...а познайте на колко ми се качи кръвното  Head Band не, че бързам аз, ама тийна карам на даскалото...та така. Вдигна ми и го навиках, а той просто сутринта разместил колите Grin , ама не казва, че спях...Абе екшън от заранта...

# 1 811
  • София
Добро утро!

Благодаря за кафето!

Скай , това за инфекцията е добра новина. Едно по едно ще се подредят нещата. Понякога е по-добре да се случват бавно.

Мисте, трябваше да го замериш с ключовете... 😇

Ефи, ама много добра идея това с маркера!
Пък твоят Гинес го прочетох като грис. Много ме замисли преди да го прочета правилно

Xtra, това за банана не го знаех. Интересно дали цената на произведението пада когато бананът започне да претърпява неизбежната метаморфоза.

От месеци отлагам неизбежната смяна на телефона, защото все имам по-належащи разходи. И ей  го ся, в разгара на лятото ще трябва и това да купувам, защото започва да дава признаци, че ще се гътне. А така да мразя да сменям телефон!

Приятен ден, общество!

# 1 812
  • France
ДобрЮтро. Беб е буден от 6 и половина, и подскача насам натам. Аз едвам отварям гуреливо оЧо.

Скай, дано, дано, дано нещата да тръгнат на оправяне при вас. Тялото му е младо, има сили, а и медицината при вас е на друго ниво. Имай надежда.

# 1 813
Добро утро.

Скай, това са две добри новини. Един месец е доста време, ще стискам палци пак.

# 1 814
Скай, продължавам да стискам палчета! Дано по-скоро има добро развитие при вас!
Сиросче, ще се справиш Hug
Панде, и аз май вървя бавно и славно към нов телефон. Много лошо чувам, батерията пада все по-бързо. Не ми се дават пари за нов, не ми се занимава с прехвърляне, изобщо не знам какво да гледам и избирам - всички модели ми се струват огромни. Сегашният го избирах по размер на екрана.

Компютърът показва 26 градуса, а още няма 9 часа. УжасТ.
Изпих първото кафе, допуснах първите грешки за деня, всичко е по план.
Чакаме информация, всичко ми се е свило.

Общи условия

Активация на акаунт