Дано да не е ларингса, а да е вирусче, защото тази Т която поддържа не е характерна за ларингит.
Както и да е дано се излекуват болничките дечица, идва Коледа и трябва да сме здрави!!!

не, мамка му... Оги и в момента е с 38.8*и направо ще изперкам вече. Утре сутрин сме в 5та градска болница - при д-р Бегов, шефа на УНГ-отделението (комшия ни е). Как ще изкарам нощта с поредните страхове за Т 39 и нагоре - просто незнам
. До момента, диагнозата му е "ларингит", поставена от дежурната д-рка в "Лора", но според мненията на други трима доктори - или е грипният вирус, който върлува в момента и протича с висока Т или е пневмония
. Утре ще се разбере... (само дано не ви натоварвам с толкованого писания и то за болести 
. Баща ми обеща да го подобри за догодина

и дано бьр3о о3дравява малкия юнак 

.
, измерената Т - 39*. Веднага се започна процедурата с оцетените чорапки, влажните кърпи + свещичка ефералган, която издриска след 10 мин. и така и не разбрахме колко се е абсорбирала
. Е, казвам ви, колкото и да е вреден Аналгина - нямах друг избор (Съни, ето още една причина да се даде аналгин - нищо друго не помага). Любо пое детето и до 3 часа го е държал буден, защото едва тогава е спаднала Т. В 5 давах антибиотик и в 7 поехме към болницата. Резултатите от там - силно зачервено гърло- вероятно ангина; няма отит, преслушване - няма шум за бронхопневмония. Вляха му половин банка физиологичен разтвор + Вит. Ц, защото беше и обезводнен.
. Дадох отново ефералган и Т е понамаляла ( незнам точно, че в момента е при майка ми). Идея нямам каква нощ ме чака отново, но педиатърът, който днес го прегледа, ми каза, че максималната доза Аналгин за Оги за 24 часа е 3х5 капки. Така, че ако недай Боже се повтори от снощи същата случка - давам Аналгина и това е
.

. Стискайте палци да се разминем с всички гадости...
Сега да те поразведря ли
Ако кърмеше още, поне 40% от тези проблеми (апетитът и обезводняването) нямаше да ги има
(това, за ад се захилиш малко, ама е и вярно, нали знаеш)
Щом си пуснала връзки заведи го детенцето на пустия ехограф, че с това невлияене от АБ
Така мразя безсилието в такива ситуации 
Скоро бутах едно леко вирусче, та поне някакви антитела съм образувала 
Що пък да е спам?