Искам да кажа... (195) през Юни 2022

• 43 033
  • 902
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Ес,измъчи се на това работно място.
Радвам се,че ще се махнеш от там.
Късмет на новата работа!

# 91
  • На брега на реката
Мони, Слава Богу,  всичко вече е  наред!

Ес, много се радвам за теб! Дано новото място, да покрива всичките ти желания!
И повлечи крак, моля те, че и аз искам да се преместя!

# 92
  • Бургас
Мони, дано е било нещо инцидентно и повече да не преживяваш този кошмар!

Ес, успех на новото място! Да е спокойна и приятна работната среда!

Стейси, браво на умното ти момиче!

# 93
  • при моите деца .....
Привет!
Мони, гуш... Радвам се, че е по-добре 🍀
Ес, стискай палци и се радвам на добрите новини! 🍀
Присъединявам се към пожеланието на Буболина да повлечеш крак, да сменя и аз работата... Не професията, а местоработата.
Вечеряме семейно, само Марти излезна....
Приятно ми е....
Хубава вечер!

# 94
Благодаря ви момичета...хайде повличам крак и всички с нуждата и желание за нова работа да я намерят скоро.

На мен ми отне....абе много време. Но не ми се искаше да попадам от трън та на глог.
Този път реших да търся повече време. Кандидатствала съм сигурно на над 500места. 
За малък град обаче е трудно поради много фактори.
Имаше момент в който никой не се обаждаше и се отчайвах. Мислех че аз съм най некадърната, че и да интервю да не мога да стигна. Тогава пусках CV та за София...ами оттам и в същия ден са се обаждали за интервю.

# 95
Ес, честито. Желая ти най-вече удовлетворение и нормална работна атмосфера.
Браво, че успя да издържиш, докато успееш в малкия град. Много е трудно и до болка ми е познато.

Стейси, имаш дете за пример. Върна ме към времето, когато с парите за рождения ми ден си сбъднах една мечта, като пазех всичко в тайна и сега това е любимото ми хоби. Simple Smile

Мони, утре ще е още по-добре. Дано нощта е спокойна.

Мартиничко живот си живее на зеленото училище, но утре се прибират. Вкъщи го чака изненада, а след броени дни сме му подготвили още една, която ще е много емоционална Heart

# 96
  • на Мелмак
В София, особено сега, има глад за кадри, всякакви.
Ес, честито, дано си на по-добро място.
Успех на всички искащи промяна Hug

Стейси, браво на девойката Simple Smile

Мони, уфф, успокой се вече!

Аз си направих салата с домати и краставици, няма ли вече да имат вкус? От това се оплаквам, купуваме скъпи химии.
Май ще си сипя чаша вино. Wink

# 97
  • при моите деца .....
Ети, сипи си...
Не оправя виното вкуса на доматите... Но оправя вечерта ни...
Ще стана битов алкохолик 😜

# 98
  • Germany
Ес, дано новото място е "твоето" място и се чувстваш доволна и щастлива там!
Мисля да си сипя едно вино и без това ме боли глава. Няма да мога да заспя иначе. Добре е сега младежа, почти не го боли. Направо се чудя какво беше това, щото невралгия няма как да мине така бързо. Дано не се повтори, че много се изплашихме.

# 99
Ние вече ядем вкусни домати. Малки и цуцолести(как се пише тази дума и съществува ли изобщо) са на вид, но ухаят и на вкус го докарват като градинските.
Честито, ЕС, на късмет да ти е!
Навсякъде има дефицит на читави кадри, и аз го забелязвам. Ако реша да сменя работата си, то София ми е опцията или нещо мое си в нашия град. Още не съм го измислила, обаче, че са ми много грандомански идеите и е необходим голям капитал;)
Стейси, много комари и мухи има тази година, май са пропуснали пръсканията и ще се страда това лято.
Мони, сипи си едно и дишай.

# 100
  • София
В София, особено сега, има глад за кадри, всякакви.
Не зная, аз от две седмици поглеждам обяви за почасова или дистанционна работа, в допълнение към основната ми (счетоводител съм). Или ми предлагат основна за смешно възнаграждение или ако кандидатствам за нещо, което не е свързано с моята специалност изобщо не ми се обаждат.

# 101
Добро утро.
Аз пък имам задръжки да кандидатствам по една определена обява. Точно защото сме малък град и вече съм кандидатствала там, но за друга позиция....Мрън. Отделно знам, че почивния ден е само един, което хич не ме устройва. Това ми действа успокоително до голяма степен, че позицията не е за мен.

# 102
  • при моите деца .....
Добро утро, прекрасни!
Събудих се по график, малко след 5.30, Полежах час...
Сега пия кафе в притихналата къща.
Ще ходя при татко, а ММ и Марти ще водят Митето на детски празник в Правец.
Снощи така сладко си говорехме, че прекалих с виното....
Още малко.... Още малко....
Хубав съботен ден!

# 103
  • На брега на реката
Добро утро!

Стейси, чудесно дете имаш! Да е здрава, щастлива, борбена и успешна! Много се радвам, на такива деца, но смятам, че голяма заслуга за това имат родителите, така, че гордей се - има защо!

Кукнах рано, но съм наспана. Напоследък, не издържам вечер и си лягам преди 22 ч. Не знам защо , но ми е много изморено!
Решила съм, тази седмица, да не ходя никъде и да си почивам. Ми, то и аз съм човек. От 2-3 месеца, нямам мирка!  За разкош обаче, довечера ще си взема Малечка, да се гледаме с нея! Чудничка ми е тя, направо си е релакс да я гледаш, а и да знаете как сладко ми казва името "баба Боби". Разтапя ме!
Внука не иска да ми каже името, обаче ми вика"бабчеее", все едно, мед му капе от устата! Абе, какво да ви кажа - съкровища! Децата ми и особено внуците, са моя живот! Heart
Започвам да готвя за малката /агнешка супичка и чушки с кайма/!

Хубав уикенд, момичета!

# 104
Добро утро!

Мони 🤗

Бубе, обичам да те чета 🥰

Аз се събудих в 5.30, ама ме доядя, натиснах се и спах до 7. Все файда, снощи легнах рано.

Днес не знам още какъв ми е плана, трябва да позачистя, да поопера, а после ще видим.  Ама първо кафето.

Общи условия

Активация на акаунт