Разчитане на резултати от медицински изследвания - тема 6

• 63 999
  • 891
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря !! Аз живея в чужбина и тук е много трудно.. понеже се лекувам от хормонален дисбаланс в частна клиника и лекарката ми искаше да види ЩЖ целия пакет и за да не плащам в тяхната лаборатория (понеже цените са адски високи) искаше личния ми лекар да ми пусне тези изследвания но те ми казаха че могат само тсх да ми пуснат а ако искам целия пакет трябвало лекарката ми от частната клиника да се свърже с тях.. а сега на 10ти имам час с нея и ми е много скъпа всяка консултация с нея .. та не знам дали само това Ще и достатъчно като информация .

Но много ти благодаря за отговора !!

# 76
  • София
Аз ли съм кьорава или не виждам ТАТ и МАТ!

# 77
Аз ли съм кьорава или не виждам ТАТ и МАТ!

Честно казано и аз не ги виждам
А вие сте ходили да изследвате тат и мат ли? Да не би да не са излязли още самите резултати?

# 78
  • София
Нямаш ТАТ и МАТ. Не си кьорава. Явно не си ги пуснала тези изследвания. То с тях вървят ТСХ, ФТ3, ФТ4, не знам дали може да се пуснат само антитела. Те си вървят с другите, които са основни за щитовидната.

# 79
  • София
Да, тях изследвах
Тези като гледам са излезнали

# 80
Може да се забавят с ден два
Аз вчера рано сутринта си пусках кръвни изследвания и едно от нещата беше МАТ но чак днес следобяд ми излезе резултата на МАТ

# 81

Здравейте, искам да Ви попитам някой имал ли е такива резултати на урината, и на какво може да се дължи. За първи път на левкоцити и на кръв не ми е negativ и съм доста притснена, нямам оплаквания освен че не пия много вода (последния месец).
Утре съм при личната но едно мнение преди това няма да ми е излишно, мисля сутринта да пусна пак урина.

# 82
  • София
Не знам какво сте изследвали, но щитовидни излизат за 4 чàса. Ден - два никога не са ми ги бавили.

# 83

Как ви се струват тези хормони? Ендокринолог ще ги види чак след седмица-две, че трябва да пускам още неща, но днес ги пуснах половите хормони на 3 ден от МЦ Simple Smile

# 84

Здравейте,
може ли коментар на изследването.

# 85
  • варна
Име на теста (изследване)       Резултат   Eдиници   Референтни стойности
ХОРМОНИ/HORMONES
LH                                         1.89       mIU/ml     ЖЕНИ: фол.ф. 2.4-26.0; циклов
FSH                                    4.16       mIU/ml     ЖЕНИ: фол.ф. 3.0-20.0; циклов
Пролактин/Prolactin       438.90       mIU/l     ЖЕНИ: 102-496; при бременност
Естрадиол/Estradiol       401.5       pmol/l     ЖЕНИ: фол.ф. 46-607; циклов пи
  Може ли мнение за резулати на 10 г момиче ,наначени от детски АГ ,4 ДЕН ОТ ЦИКЪЛ

# 86
  • на последния етаж
Здравейте! Как тълкувате тези резултати от изследване на обикновена и стерилна урина?

# 87
Ами за да има бактерии в обикновената, но после при посявка да няма растеж...си мисля, че обикновената проба може да е била замърсена.
Имате ли оплаквания?

# 88
  • на последния етаж
Не, нямам.
Благодаря!

# 89
Здравейте на 39 г съм и последния месец не ми дойде цикъл . Доста пъпки от 3 месеца , ходих при гинеколог и дерматолог . Пуснахме тези изследвания има отклонения , трябва ли да се притеснявам и какъв лекар да потърся

Общи условия

Активация на акаунт