Жена в паралелна връзка. Моля за съвет

• 19 961
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
Много е романтично да държиш за ръце някой, аз си мечтая за това Heart Eyes предполагам е приятно Simple Smile

# 121
Много вкиснато звучиш, рф. Какво те бърка кой се държи за ръце на улицата и кой се мляска. Да, задължително си кръшкат и се бият вкъщи. Grinning

# 122
  • София
Rf22, с 5-то дете на път явно не е демонстрация при нас и не спираме само до тийнейджърските закачки. Wink
Да показвате нежност един към друг не отменя и другите екстри в отношенията.
И не е хубаво вечно да плащаш данък обществено мнение. Загуба на енергия е да ти пука дали те вижда някой, когато споделяш любовта си с човека до теб.
За мен е комплекс да си подтискаш чувствата, че да не помисли някой, че не си достатъчен мъжкар. Точно на мачовците жените започват да се оглеждат, защото им липсва усещането някой да бъде нежен с тях.
Много мило ми става, когато видя баби и дядовци да се държат за ръка и да се гледат с нежност, защото в един момент, когато под одеялото спрат да се получават нещата, защото егн-тата са напреднали, остава точно отношението един към друг.

# 123
В една хумористична книга това беше описано. Героят беше много внимателен към леля си. Пишел й писма, като пътувал, и купувал подаръци. Приятелите му недоволни, защото "лелята на Джордж щеше да се среща с други лели и да им разказва." После и те (другите лели) щели да имат същите изисквания.
С две думи, ако жената на rf вижда някакви неща у другите двойки, ще го кара и него да се лигавят. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 124
Много е романтично да държиш за ръце някой, аз си мечтая за това Heart Eyes предполагам е приятно Simple Smile

Разбира се, че е приятно Simple Smile

# 125
Няма лошо бе, още от днес и аз почвам да я водя за ръчичка навсякъде и да я целувам демонстративно, щото правилно, няма плащам данък обществено мнение.

# 126
Ще помисли, че си гузен за нещо, както става например ако подариш голям букет цветя без повод. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 127
Сакън, ще я разглезиш.

# 128
Ще помисли, че си гузен за нещо, както става например ако подариш голям букет цветя без повод. Stuck Out Tongue Winking Eye

Нали знаеш, ако мъж подарява цветя на жена без повод, то значи повод все пак има Simple Smile

# 129
  • София
Е, ако не ти идва отвътре, недей да се пънеш, че може после да поиска и други демонстрации на чувства.

# 130
  • Шотландия
И ние се разхождаме често за ръка. Често, когато има много хора, просто за да не се загубим един друг в тълпата, но и без да има тълпа, просто защото ни е приятно така. Брак 15+ г. Изобщо не ми е минавало през ум, че на някого ще му се стори, че демонстрираме нещо. Голям смях са тези разсъждения. Grinning Какво ме интересува мнението на случайни минувачи за брака ми, че да им демонстрирам каквото и да било? Много мило ми става,  като видя възрастна двойка за ръка - съхранили са топлотата и любовта си през годините.

# 131
Хаха, ние почти винаги ходим за ръка, че и дамската чанта ми носи..)

# 132
Rf22, ти направо ме уби с това изявление. Grinning Вервай ми, хората се държат за ръце, щото им е кеф, не щото демонстрират нещо. Пука им за случайните минувачи.
Аз пък наскоро гледах мъж и жена, тя искаше да го целуне, той й се скара. Надявам се никога да не стигна до момента, в който партньора ми ще го е срам да ме целуне на друго място освен под завивките.

# 133
Когато си влюбен ти идва естествено и държането за ръце, и галените обръщения, и другите "лиготии". После си остава навик при хармоничните двойки. С мъжа ми сме малко над 20 години заедно и се държим за ръце, защото ни е приятно, не е заради други хора.

# 134
Не знам защо това държане за ръце винаги ми се е виждало много инфантилно и ме е отблъсквало. Не укорявам никого, явно проблемът си е в моите въприятия. Някакви негативни асоциации от предучилищната явно.
Аз самият много обичам да галя, прегръщам, целувам, докосвам и т.н ., вкл. на публични места, но пусто държане за ръце не ми е в "арсенала".
20+ годишен брак.
Даже се учудвам на мъже, които дори и в къщи, ако ги мързи или не могат да правят секс, дори не си докосват жените (оплакват ми се отвреме-навреме булки разни).

Общи условия

Активация на акаунт