Жена в паралелна връзка. Моля за съвет

• 19 955
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Щом искаш да дадеш шанс, ок, няма лошо. Живота си е твой. Аз като цяло съм скептично настроен. Мисля си, че може би бих могъл да приема еднократна забежка, случило се е, омекнали краката.... осъзнала се на другия ден, съжалява.... В смисъл, всички сме хора..
Ама 5 години .... тва са десетки пъти, с ясното съзнание какво прави....
Продължавам да си мисля, че ти разиграва театро.

# 106
  • USA
5г не 5 дена 5 г по 365 дена дори и с прекъсвания си е връзка. Все си с нея а тя успяла и секс да прави с него? И не 1 път за 5 г са много повече.

# 107
Някой може ли да обясни какво представлява това "жена да носи мъжа си на ръце".  Сигурно е нещо като да го нацепи на парчета със сатъра в прекия или преносния смисъл, и после в чували до казаните за боклук.
Много сбъркано ми звучи.

# 108
  • София
Носи пантофи и реже салата с поглед на кошута.

# 109
Носи пантофи и реже салата с поглед на кошута.
Кофти асоциация.
Като се сетя мъжът на кошутата каква декорация има на черепа, сигурно и салатата е от глухарчета и мушкато.

# 110
Давам обяснение към въпроса на "Абуто"
Виждала съм такива жени около мен и ще ти дам няколко примера !
Буквално значи: Да гледаш дете!
През няколко часа се пита дали "То" е гладно.
Реже му ноктите на краката,избира му дрехи след баня,ако има гъбички на краката ги маже,пази тишина докато "То" спи..(Забележете "То",защото за мен това никакъв мъж не е)
Само дето не го люля 😁 и приспива 🤦!
Ако аз трябва да "нося мъжа на ръце" така,направо си тегля ножа!!!
Наистина не мога да си обясня,как и защо някои жени го правят.
Как ли пък няма да гледам "мъж на 30-35" като новородено 🤮

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 12:32 от *ĤĚŇĂ*

# 111
Ъъм WTF 😒 стоя вече една минута в потрес
Никога не съм виждала и чувала подобно нещо.

# 112
  • Столичанин ама не в повече :D
Както има мъже, които носят жените си на ръце, така има и жени, които носят мъжете си на ръце, а има и мноого редки случаи (познавам само едни такива и си признавам, че благородно хем им се радвам хем им завиждам), в които и мъжа и жената се носят взаимно и не стъпват по земята, а се реят в облаците. Relaxed

# 113
... има и мноого редки случаи (познавам само едни такива и си признавам, че благородно хем им се радвам хем им завиждам), в които и мъжа и жената се носят взаимно и не стъпват по земята, а се реят в облаците. Relaxed
Сега като спомена, май ги познавам тези. Мисля, че ги срещнахме някъде в едни купести облаци над Полски Тръмбеж. Ама вече избягваме с жената да се реем там, че нея я беше хакнал един селскостопански самолет.

# 114
Абе и аз знам няколко такива двойки, не им завиждам, даже са ми леко смешни. След по 20 и кусур години брак се държат за ръце и се прескачат в кухнята докато домакинстват заедно наричайки се с някви смешни имена. Ако бяхме така с моята, сигурно щях да се застрелям.

# 115
  • София
Леле, ние сме от 30 г. заедно. И за ръка се водим, и с разни имена се наричаме. Пък не сме се застреляли още. Не знаех, че е лошо да се запази любовта и интимността в дългата връзка

# 116
Стига сте завиждали, обичат се хората.

# 117
Нищо смешно не намирам във влюбените двойки. Изключая ако го правят демонстриративно, за пред хората. Мечтая след 30 години брак мъжа ми още да скача да ми помага и да обича да ме докосва.

# 118
  • София
Ганьо Балкански сакън да не покаже, че има чувства към жена си. Тъжно.
 Авторът изчезна, сигурно вече намери на лично, каквото търсеше.

# 119
Да бе, ще си показвам любовта като се мляскаме по улиците и се държим за ръце като тинейджърите... Предпочитам да си я гушкам всяка нощ под одеялото и да я скъсвам от секс, от колкото тва. Да не говорим че такива демонстрации за пред хората някой път съвсем не значат тва което изглежда. Знам точно такъв случай, след години брак, по улиците млясканици и държане за ръце, в същото време мъжът се разписва и другаде...
Така че хайде няма нужда.

Общи условия

Активация на акаунт