Жена в паралелна връзка. Моля за съвет

• 19 948
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Не само невменяеми, и тук съм срещал неща от рода- нали си изпълнявам семейните ангажименти, кво като се мушкам с друг/ а. И после се почва с вайкането като се окаже, че не е " кво толкова".
Авторе, пробвай да простиш, искаш го както се вижда, от там нататък какво ще последва никой не може да ти каже. И да спреш да ровиш, има вероятност да продължи да те човърка, други пък успяват да излязат от такава ситуация по сплотени. Така че няма как да ти се каже точна рецепта как да се справиш.

# 91
  • ...на безопасно
Извинявай за откровеността, но за мен ти си много глупав човек.
А съпругата ти е невменяема, както някой каза.
Жена ти е била взела решение да те остави. Ти си я объркал. Не е предполагала, че петгодишно мамене може да бъде простено.
Животът си е твой.

# 92
Щом те боготвори и носи на ръце от 4 месеца, и ходи жената на психолог защо пишеш чак сега и то в подобен форум в който пишат за подобни преживявания, а хората ще ти говорят и ти отговарят за това, че тя не става и как си бил прост че и прощаваш и...
За това се свързах с теб на лс. Понеже знаех какви ще са коментарите, и още в началото трябваше да споменеш, че ти е казала от 4 месеца.
Проблема ти да не би да е, че искаш и се опитваш да и простиш, но само на думи успяваш, а вътрешно да имаш противоречия с действията си?

# 93
  • София
Нещо не е така, както ти го представя, авторе. Но в крайна сметка, щом имаш доверие и желание да продължиш с нея, давай. Бих ти препоръчала да не четеш форуми и да не се заливаш с чужди мнения, а да си изясниш нещата със себе си, после с нея, евентуално с помощта на специалист. Многото гледни точки само ще те объркат, и ще изгубиш себе си и своята перспектива в тях.

Ако историята изобщо е истинска, защото нещо в цялата работа хич не ми седи както трябва.

# 94
  • Great Britain
Турските филми не са ли ви достатъчни,че в още един доброволно участвате?

# 95
А идеята не е ли да изневеряваш с някой "по-убав"
Аз бих се обидила много жестоко, ако мъжа ми изневери с дебела и грозна жена. Пък ако се "поддаде" на Моника Белучи, примерно, ще разбера и простя, щото е ясно, че е много по- от мен и ще е разбираемо защо го е направил.

Това е много грешна представа за изневярата..)

# 96
Сам си го написал - тя има много ниска самооценка. После и като сложим в картинката, че и двамата сте неуравновесени и хипер емоционални става ясно, че драмата ви влече.
Човек с ниска самооценка и комплекси лесно може да бъде "привлечен" от друг, който го гали по болното его. Или умее да използва менталните му проблеми. Вероятно жена ти е невротичка с потребност от невротична любов и емоции.
Представи си го така - любовникът е бил добрата и приятелка, но за да не го загуби е трябвало да прави и секс с него.

Какво да направиш - ами приеми го. На младини сигурно и аз бих ритала и ревала, но сега бих казала "неприятно но голяма работа". Случват се такива неща. Всеки си има път и случки в живота да му се случат. Животът е за да се случва нещо - от екскурзии и идиеалистичен живот нищичко не се научава.

# 97
Щом те боготвори, прощавай и и си гледайте детето.

Аз знам за един такъв случай, но обратен, мъжът изневери, обаче жена му му прости и той така се затрогна, бил разбрал,че никоя няма да го обича като нея.сега си я носи на ръце и си гледат децата.

Има ли малко дете я ситуацията, според мен трябва да се даде шанс.

турчинът е напуснал семейството си заради нея, така ли?

# 98
...турчинът е напуснал семейството си заради нея, така ли?
В момента се пише сценария на филма "Али Реза и храма на обречените".
Темата верно прилича на една пързалка в едно циганско село, няма да му пиша името.
От цялото съоръжение бяха останали само стълбите.

# 99
Авторе,
Най-големите к*рви, които познавам, също са много добрички на вид, чак пърхат с мигли като героини от анимационен филм.
Скрит текст:
Реално много малка част от к*рвите имат излълчане "Аз злата квартална ур*спия и искам да стъжня живота на половината свят с моите развратни наклонности".
Даже такива качват най-трогателните снимки със съпрузите си от годишнини, екскурзии по света и у нас и т.н. Чак съм се чудил в два паралелни свята ли живеят. Разбира се, главата на семейството последен разбира.
Надявам се във фирмата на съпругата ти да са инструктирани за безопасни условия на труд и да ползват лични предпазни средства. Като си помисля, че и идва ли са имали възможност да се измият...

Ситуацията е супер гадна. Не знам как бих реагирал и аз. Като се поставя мислено в такава ситуация си представям какъв гняв бих отприщил, но след по-трезв размисъл нещата изглеждат по-различно. В общество със скопени и потиснати първични реакции сме, а не някъде в Дивия ориент.
На мой приятел му се случи. Жена му беше уж много невинна... Първо избухна в гняв без да е проявявал агресия спрямо нея, ангажира адвокат... После се размисли за децата, явно не му се искаше съвсем и нея съвсем да  загуби и се кротна. Даже се държи така сякаш той е виновния - обгрижва я, умилква се, изпада в обяснителен режим като прогимназистка... Пък тя май пак си продължава, но "нали си гледа семейството" (горе-долу).

Виждам, че си добър човек, даже прекалено добър. За съжаление прекалената добрина жените (четящите тук са изключение Simple Smile) я въприемат като мухлясалост и подсъзнателно губят уважение към мъжа.
Предполагам, че и твоята не влюбена в тебе, а в грижите, които полагаш (нещо като глезена породиста котка).

А пък това колко зле бил сексът с онзи - наистина великодушна утешителна награда за егото ти. Пусти жени, как обичат да се хвалят по анонимни форуми, че веднъж опитали обрязан и не могат да забравят, но на скромничките явно не им допада.
Стана като във вица "Имам си съпруг с к*р и двама ни да опъне, ама пуста мода!"

Най-добре е темата наистина да е пързалка. Иначе едва ли ще намериш по-добра и тепърва да започваш отначало, така че и да не се отрази на отношенията ти с детето. Но... случаи всякакви...

# 100
  • София
Не знам каква представа имате за кръшкането, обаче поне мъжете доста добре се справят, без емоционални проблеми. Говорила съм с доста и понеже им влизам в тона и не критикувам - разказват, обикновено те имат грижата да осигурят терена. В някои хотели има и "стаи за почивка/отдих".
Какво чух по повод евентуална покупка на студио някъде по "Тодор Александров" - "Може да заведа някоя колежка в обедната почивка".
Имам предвид, че консумирането може да бъде доста дискретно и наистина съпругът да не обърне внимание, особено ако не е наблюдателен.

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 15:41 от Cuckoo

# 101
bashtatko, относно ''лъжата'' че на нея не и харесва секса... Всъщност излиза, че е правила сеск с другия мъж за да го задържи, иначе той веднага щеше да се усети, че е кошче за душевни отпадъци.
Не знам с какъв акъл е спала с него, но е нормално да не и харесва секса с него, чисто психологически. И все пак цялата ситуация звучи много нереално Grinning

# 102
Възможно е. А ако наистина е бил с малък инструмент, напълно е възможно е да е бил доста тлъст мъж с шкембе.
От скромния ми опит с мъжката анатомия, точно такъв типаж са с най-скромните дадености, резултат на цялостно хормонално объркване вероятно.
Което пък прави цялата ситуация още по-гнусна и потна, освен ако не работят в градската баня и душовете да са им под ръка по всяко време.

# 103
.....
За това по скоро търся мнение от хора изпадали в подобна ситуация, понеже те най-добре могат да дадът някакъв отговор или сламка. Аз лично за мен преди тази случка си мислех и че на целувка с друг бих и бил шута на секундата, но когато човек се срещне с това очи в очи повярвайте ми нещата стават много по сложни. Дори и аз съм писал подигравателни постове от типа на "Какво правиш още с тоя ...."

Знаем, знаем колко е сложно, много от тук пишещите сме преживели такива драми. Особено, когато има деца е много трудно да се вземе крайно решение. Всъщност, като лично изпитала на гърба си последиците от паралелна връзка на мъжа ми, от позицията на времето, което отмина, винаги казвам, че при подобни изпълнения, колкото по-рано се сложи чертата, толкова по-добре. Отлагането при мен ми костваше 6 месеца адски нерви и напълно безсмислено пропиляно време. Но при вас е друго. Жена ти иска да бъдете заедно и се стреми да ти го докаже. Опитай, дай и шанс заради себе си, не заради нея. Времето ще покаже дали ще можеш да продължиш с нея, или не.

# 104
Може пък точно това да й е носило някакво извратено удоволствие. Да е с някой отвращаващ я.
Както казва една позната, фенка на Слави: "Харесвам грозни мъже." Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт