Жена в паралелна връзка. Моля за съвет

• 19 941
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Знам за един случай, от поколението на нашите, действие през соц-а. Мъжът някъв човек на властта, не знам точно, не няква важна клечка ама от средно ниво, жена му се фраска съвсем явно. Води си любовниците у тях, докато той често е в командировка, изобщо дори не си прави труда се прикрива. Никой не смее да му каже, така много време, може би години. И най-накрая някой се намерил да му каже кво става зад гърба му, оня се нахвърлил да го бие, че злослови за жена му. Изобщо не повярвал, та за тва много пъти съм чувал, че потърпевшия често научава последен, след като цялата махала знае. Така че не ме изненадва, особено както виждаме къв е автора и през тия години ако е гледал да не вижда, нормален резултат. Причините жена му сега да му го снесе, вече там може да се развива дълга тема.

# 76
  • Great Britain
Фантасмагории.

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 00:19 от Мусковадоoo

# 77
Е как да няма значение "друга етническа група" Да, за любовника, няма. Смисъл имало е такъв, 5!!!!! години. И това само това е причина да намразиш човека, ама тука има и утежняващи фактори 🤮🤮🤮
Авторе, не знам истина, пързалка, ама един тест за разни болести ти трябва спешно!

# 78
  • Тра-ла-ла
Намирисва на пързалка. Винаги темите от мъжки никове са в стил "Аз толкова много й дадох, ох, въх, тръш. А тя да постъпи така зле. Всичко ни е/беше наред във връзката/брака."

# 79
Може би е стръв за самотни бг-мами. Да си кажат "оле какъв раздаващ се мъж, пък жена му такава ужасна, ох милия той, да му пиша, да го утеша Joy Joy

# 80
На твое място не бих простила. Веднъж да е - разбирам, грешка. Да беше краткотрайно - няколко месеца, да в някакъв период. Но 5 години си е сериозно време, в което тя нито веднъж не е помислила за чувствата ти.

# 81
Вече е петък, забранено е темата да се затваря.
Ако сте тръгнали по чуждо, няма значение мъж ли сте, жена ли сте - докато не ви хванат на калъп - не признавайте. И най-голямата тъпотия, след като сте си начесали органа и ви хване гузната съвест - не го споделяйте с човека, с когото живеете, ако искате да живеете с него разбира се. Ако го споделите имайте доблестта да си дигнете чуковете и да не му се появявате в живота повече. Не прехвърляйте мръсното си бельо на човека, на когото сте слагали рога. Еле пък подробности като "неговия е най-малкия дето съм пробвала" или "твойта е по-тясна от нейната".
Жена ми ако чете - правила ли е нещо някога - да си мълчи и да си носи "греховете". Ако ми каже ще я опердаша не защото го е направила, а защото ми е "изплюла камъчито". Ако я хвана аз - тогава ще я опердаша щото е тъпа и е оставила да я хвана.
Ако сте прости - не кръшкайте.

# 82
А ако имате пикантни истории как сте изневерявали на мъжа си, най-добре е да ги разкажете на непознат в нета.
Пишете му и коя сте, за да може да ви изнудва после. Wink

# 83
Виждам, че искаш да й простиш и отчаяно търсиш сламки да се хванеш. Ако ще прощаваш не се рови какво и защо, опитай се да забравиш за случката, кажи и на жена ти да се стегне, защото тия ревове и самоубийства пред детето не са окей.
Истината е много проста и тя е, че жена ти е привързана към теб и й е удобно с теб, но не те уважава и е егоистка щом е позволявала 5 години друг да й го слага. Ако мислеше и за теб нямаше никога да го направи. Помисли си искаш ли да си с човек, който поставя само себе си и своите нужди на първо място без да мисли за хората около себе си. Със сигурност това нещо се е проявявало и в други направления, не само изневярата. Много е възможно да се случи отново дали със същия мъж или с друг.
Забрави за нея за момент и помисли за себе си - би ли могъл да забравиш случката (без да търсиш причини или оправдания), ще те гложди ли това, че е спала с друг, изобщо ти лично как би се чувствал с такъв човек до себе си. Ще можеш ли да й имаш доверие и да живееш с нея все едно нищо не е било? Ако не можеш по-добре се разделете, като гледай основно своя и на детето интерес.

# 84
Значи, ако темата не е откровена пързалка, на каквато доста прилича, допускам, че всичките тия красоти, написани за любовника или са силно пресилени от автора, за да не го помислим за абсолютен бастун, или жена му така се е отплеснала в очерняне на другия човек, че направо се бори за приз Златна Малинка.
Най-жалкото е, че колкото и долен да го изкара, това не прави изневярата й по-малко грозна. Дори напротив. По-скоро дава индикации, че ако не й бъде даден пътят сега, ще продължава да се клеца безразборно с който и попадне, пък ако ще да е кьорав, сакат и всякакъв. Не знам тя ли е толкоз тъпа, че не разбира, или автора, че опитите да докаже колко не ставал онзи, приписвайки му всякакви недостатъци, говори много по-зле за нея, отколкото ако си беше признала, че е красив и добър любовник. Поне щеше да има логично обяснение, защо му е отделила толкова време.

# 85
А идеята не е ли да изневеряваш с някой "по-убав"
Аз бих се обидила много жестоко, ако мъжа ми изневери с дебела и грозна жена. Пък ако се "поддаде" на Моника Белучи, примерно, ще разбера и простя, щото е ясно, че е много по- от мен и ще е разбираемо защо го е направил.

# 86
Системно се изневерява с по-грозни и от двата пола. Затова и съм склонна да вярвам.

# 87
1. Когато ми каза е мислела че нещата са приключили вече. Разговора беше в насока да заживее самостоятелно. Когато поговорихме и разбра че всъщност ме е грижа за нея, се отключи някаква огромна емоция към мен и от тогава вече 4 месеца ме боготвори и носи на ръце. Не спира да плаче и да ми казва колко много съжалява и каква огромна грешка е било цялото това нещо. Искаше да си отвори да ми покаже сърцето си колко много държи на мен и ме обича. Намира ме за ангел който съм дошъл да я спася. Пак казвам тя е супер емоционална и нито изглежда на евтина курва нито е лош човек като цял. За това допускам, че каквото и да си направил дори и толкова страшно, все пак има шанс този човек наистина да не е осъзнавал постъпките си да не е вярвал че наранява докато е тайната не е била разкрита.

2. Човека с който е била е от турски произход, семейство с две деца в началото и 1 година преди жена ми да ми каже се разделя със семейството си и заживява сам. В този период срещите им са много рядки понеже жена ми през цялото време е обмисляла как да вземе решение и как да бъде искрена с мен. Дори и той я е карал да си вземе решение. В крайна сметка тя решава че има нужда от време сама и когато разбира че аз бих се опитал да я разбера (Преди да знам подробности около аферата) се отключи в нея невероятна любов и привързаност към мен. В същото време ясно и категорично другият човек без никакви чувства е отстранен и блокиран от всякъде и тя се кълне че това с него е забравено изтрито и го счита за най-голямата грешка в живота и. Чувството и за вина е огромно и работи усилено с психолози. Пак казвам не става въпрос за нормална жена с курвенски наклоноссти а за силно емоционална такава която най-вероятно наистина не е предполага какво се случва. Най-вероятно е живяла два живота във фентъзи свят в който някой и е запълвал празнотата от емоции, които не са били потърсени в семейството.

За това по скоро търся мнение от хора изпадали в подобна ситуация, понеже те най-добре могат да дадът някакъв отговор или сламка. Аз лично за мен преди тази случка си мислех и че на целувка с друг бих и бил шута на секундата, но когато човек се срещне с това очи в очи повярвайте ми нещата стават много по сложни. Дори и аз съм писал подигравателни постове от типа на "Какво правиш още с тоя ...."

# 88
  • София
Тя е искала да се раздели с теб, ти не си ѝ дал шанс….

Сега оплаква и тя не знае какво.
Казваме ти, историите на хората не са вашата. Като искаш да простиш - правиш го и спираш да ровиш. Иначе ще отровиш най- вече себе си.
Има ли втори шансове - да, има

# 89
Има такива хора, които не осъзнават свойството и значението на постъпките си, да. Наричат ги "невменяеми" и не могат да носят наказателна отговорност.

Сега, ако такъв е случаят... не можеш да имаш претенции към жената. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт