Жена в паралелна връзка. Моля за съвет

• 19 927
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Аз колкото повече го чета автора си мисля, че на тая неговата жена трябва да и дадат награда за актьорско майсторство. Добра е.

# 61
  • София
Или на него за будала на века. Разбирам, че се опитва да се представи като извисена и емоционална натура, но не би. Нещо много дълбоко куца в историята.
И все пак, ако темата е истинска - не са били само 5 години и не е бил само един любовника.

# 62
Половината период от брака и вероятно съвместното им съжителство в триъгълник.
Авторе, ама малко гняв не изпитваш ли? Да не я виждаш, да останеш насаме със себе си и емоциите си?
Като чуя самоубийство и..ми се повръща с извинение.
Тези, които наистина го мислят го правят тихомълком. Останалите манипулират - страх, жалост и грижа.

# 63
Авторе, жена ти здраво те баламосва. Не знам как вярваш на всичко, което ти казва след като 5 години те е лъгала, без ти изобщо да заподозреш какво се случва.

Това е и моето мнение.
Авторе, наскоро разбрах за същият случай като твоя с мое познато семейство, там са били 3 години. Само че там, мъжът в семейството и до момента не подозира, какви ги е вършила жена му зад гърба му. Това е човек с бизнес, възможности, жена му не знам как го е мотала толкова време, за да не заподозре нещо, и не го остави заради любовника си. Човекът си живее в блажено неведение. Любовникът (и той е с пари) обаче се разведе, защото жена му разбра. Възможно е и във вашия случай да е нещо подобно, жената на любовника да е разбрала и той да шантажира твоята с нещо, иначе няма никаква логика жена ти да ти казва за тази история, при положение, че сте живели нормално по твоите думи.
Затова ти казвам, че жена ти е голяма актриса. Проблемът от тук нататък е, как ще и имаш доверие. Ако успееш да си възвърнеш доверието в нея и да гледаш на семейството ви като цялост, ще се получи.

# 64
Е, поне доверчивост не му липсва. Даже има в излишък. Joy

# 65
Такава съм виждала само в жени..

# 66
Значи много се извинявам, ама "друга етническа група" означава ли, че си е легнала с някакъв м****л ?!??!?? Много се извинявам, ама това е непростимо, невъзможно за осмисляне даже, супер мега ултра малоумно. Е*аси тъпата пързалка. Не вярвам! И ти мислиш да оставаш с тоя човек?!?! Дето са го бутали ,,,..... Ауууу гнус... И пет години и ти, и тоя... Оле шшш повърна

# 67
  • София
Това с другата етническа група съм го пропуснала.
Да, бе, да. Авторът е извънземен!

# 68
  • Тра-ла-ла
Тъкмо си помислих за негър...ама нито е с малък, нито принадлежи към етическа общност у нас Joy Може да е турчин, помак....

# 69
Човекът явно иска да и прости, защо го обезсърчавате. Имат малко дете, което ако се разделят ще живее с майка си, а тя явно е доста лабилна и ревлива. Бащата ще бъде нещастен без детето и жена си, каква полза от това. И двамата искат да си запазят брака, да се пробват, пък то ще си покаже.

А бих попитала автора само жена ти защо въобще ти призна, как стана това?

# 70
Или най-вероятно ромлянин. И се е тъпкала с него 5 години, а автора сега се чуди как да я оправдае. Не че нещо, ама жена му освен, че е лабилна (в случай, че не е всичко просто фейк), а и супер разглезена и безотговорна. След като е набъркала хубаво ла*ната, сервира ги на автора и прехвърля на него отговорността, изкарва се жертва, а приказките за самоубийство са просто поредния опит за бягство от отговорност.
Ми кво да кажа, има си хора, за които изневярата не е нищо особено, готови са да простят някоя забежка на партньора си, щото и те имат чат пат такава. Но случая не е такъв, тва нещо ще бъде тотално разрушително за всички забъркани в историята, без М**го естествено, и финиша пак ще е с раздяла, но нека поне опита. Мазането на очите и всичките драми рано или късно приключват, и тогава идва реалността, която не е особено красива за тях.

# 71
Чувала съм, че Азиатците уж били слабо надарени...

# 72
Има ли значение етническата група?
Аз бих заложила на турчин. Грамотни, начетени и умело използващи думите. Ромнтични и разбиращи. Simple Smile

Автора иска да запази семейството си и някак иска да се хване за нещо, което би минимализирало случващото се.. Не може и не иска да си отвори очите!
Не, че е имал възможност! С дете и майка, която иска да се самоубива..
Всъщност нямате си идея какви детайли изплуват, когато се окажете в такава ситуация..Имам предвид хубавите моменти ( в случая на автора, ваканциите). Уж трябва да си гневен, а ти виждаш само хубавото..
И трябва време, трябва да останеш сам, че да си наместиш чакрите ..Поне при мен така беше

# 73
Докато четях историята направо пред очите ми се разиграха следните сцени!
Как с връзката на жена ти е станал гаф ..
(1.Или той я е зарязал и тя наистина съжалява,защото тя се е опитала да прекрати връзката 100пъти,а накрая той я прекратява от раз,а не тя)-"Женска ярост"
2.Или жената на любовника е разбрала и тръгва да те издирва за да я изкаже. И от паника тръгва първа да ти разяснява.-"Признат грях половин грях."И по закон"който разкаже пръв-той е прав"

Емоционална е,защото има провалени планове и чувства,че е "гола" в момента..Всичко,което е правила е на яве.

Не си разбрал защото,жена ти е прикрила "Гнилото с перфектното"Когато някой върши нещо,което не е правилно се опитва да го прикрива"много добре и без грешка" като по-сценарий!

Винаги съм казвала,че изневяра бих простила,ако се е случило "веднъж"! Всеки прави грешки,всеки може да се върже, и всеки заслужава един шанс за да си поправи грешката от изневярата!
Но системно....Никога! Това са цели 5 години..
И не казвай,че човек без "самочувствие" ще изневерява пет години..Ако е без самочувствие,главата няма да си вдигне!! Камо ли да изневерява с години и да не я досрами!

# 74
Може италианец,в някой цех😜Имам позната, която казваше,че шефа й бил много як,с готина кола.За обувните цехове иде реч....Както и да е!Аз отидох при друг мъж,няколко пъти,не години, защото вкъщи ме нямаше за нищо,чисто емоционално изневерих, защото другия ме "повдигаше",караше ме да се чувствам желана!Сега съжалявам,но повече заради него,иначе се разведох с Мунчо.Та,с две думи,има проблем в брака и връзката ви.Някои я преодоляват и остават заедно поне до абитуриентската,други късат синджира😉

Общи условия

Активация на акаунт