Жена в паралелна връзка. Моля за съвет

• 19 924
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
  • Тра-ла-ла
Ти тази жена оставяш ли я да диша?
Женен съм от 10 години а с жената сме от 15 заедно
За цялото това време сме били плътно заедно.
Понеже аз съм бил нон стоп с нея, времевият и диапазон е бил 30мин до 1ч през деня,

# 46
Ама ловка е била, той бди, но тя намира начин. Grinning
Приятели нямаш ли, авторе, интереси извън семейното гнездо?

# 47
  • София
Взимам да вярвам на жената, че е било глътка свеж въздух…

# 48
Какво е пречело да си споделя емоциите, вълненията и дреболиите с теб, авторе? Ако само това й е липсвало, нали. Не я ли изслушваш, не си проявявал интерес или пък може би твърде натрапчиво си опитвал да даваш акъл, когато тя иска само да помрънка? Помисли има ли в това отношение някакво разминаване помежду ви. След като за пет години съвсем нищо не си усетил, промени в настроението или каквото и да е, не знам, може би наистина не разбираш тази жена.

Но ако не съществува реален проблем, който може да решите и да промените нещо, не виждам какво да се направи - нямаш никакви гаранции, че историята няма да се повтори.

# 49
  • София
Понякога да си добър човек с живо същество, което допускаме че е направило грешката на живота си, е по мъжкарско от това да не дадеш никакъв шанс. И да преди тази каша не съм плакал никога и не съм си мислил че ще го правя. Все пак сме хора с чувства и емоции.

п.п Ще се радвам и на мнения на лично ако някой се притеснява от публичността. Всичко ще остане анонимно.

Някакви въдички се пускат тук май Wink

Бил познавал жена си, вярвал й, ама 5 години не й усетил емоционалните състояния, дето я тласкали да ходи да се боцка с друг. Толкова наивност вече започва на друго да бие.

# 50
Оправдаваш я пред нас и себе си - чудесно, какъв е проблема?
...Move on.
  Абсолютно съгласен.
Щом можеш да простиш и мислиш че може да продължите като семейство - заебавай тая тема и се опитай да си вкараш живота в релси наново.
Аз за себе си знам, че едва ли бих простил пет годишна връзка. Мимолетно залитане, един два секса може би, но не и нещо което се е случвало за дълъг период от време. Ако нямаше дете намесено в картинката - щях да кажа дърпай шалтера. Но с детето е трудно.
Въпреки всичко продължавам да мисля, че има театър. Да се обади пред теб и "категорично" да скъса - WTF,  ако съм в тоя цирк изобщо не искам да присъствам на подобни демонстрации.
Късмет ти желая, макар че това ще те яде до гроб. Доверието в тази жена е отишло на кино. И може би по-скоро тя няма да издържи на напрежението и ще сложи точка. Между другото и твоето самочувствие не е високо, и там трябва да работиш.

# 51
  • София
Днес на лични, утре лично.
Ааааа, не така!

# 52
  • София
Ако темата е истинска, мога само да кажа, че ми е жал за автора и това е най-малкото.
Когато жена има нужда да споделя, звъни на сестра си или на приятелка, а не ходи да си го слага. За това последното е нужно друго.
И един истински мъж нямаше да оправдава секса със споделяне. Особено ако наистина беше такъв, какъвто се описва.
Но всичките и безстрастното повествование говорят достатъчно. Wink

# 53
Никак не е лесно да излезнеш извън зоната си на комфорт. И търсиш оправдания, и нещо за което да се хванеш за да запазиш семейството си. Очакваш някоя да ти сподели, че е обичала и е изневерявала! Тц, такива хора ( мъже и жени) обичат само и единствено себе си! Егоисти са!
С прекъсвания или не, това са цели ПЕТ ГОДИНИ, не пет месеца. Можеш ли да си представиш колко време е това?! 5г лъжи и двуличие. Никоя жена не се връща при мъж, който е кофти любовник.

И не е важно, дали една жена може да обича двама едновременно..
А дали ти можеш да преглътнеш. Да забравиш и да продължиш с нея. Да имаш доверие.
Защото посоката в която си тръгнал ще донесе само негативи.
Опитваш се да омаловажиш случилото се и да оправдаеш поведението и все едно е леко залитане!

# 54
  • София
Когато жена има нужда да споделя, звъни на сестра си или на приятелка, а не ходи да си го слага. За това последното е нужно друго.

Това са толкова смешни оправдания, че си мислех, че само ние жените им се връзваме, ама явно и мъжки очи се мажат добре с тях. Но наистина надушвам някаква стръвчица тук, може пък да търси да си връща, или просто самият той си търси някаква наивница, а цялата история е бутафория.

# 55
  • ...на безопасно
Авторе, ти си голяма и много бяла птица.
Честно, не мога да повярвам, че такъв наивитет съществува под формата на мъж.
А, на жена ти - евала! Толкоз си заслепен, че не схващаш какъв б____к е... Евала! Който може, го може....
Само не разбрах, какво обяснение ти даде тя, че съвестта й е заговорила след пет години?

# 56
‘’Казва че не ми е казала защото не е искала да си разваля семейството.’’
Значи по тази логика сега тя  е решила да си развали семейството и затова казва ???
Що за оправдание, 5 години нищо не казва, за да не си развали семейството, а сега изведнъж казва, с риск да си развали семейството. Друга ще да е причината.

Всичко ми е странно и даже шантаво в тази история. Идеалното семейство с 15 екскурзии и добър секс, идеалният мъж с грижите и ласките, идеалната жена с домакинството, обгрижването на семейството и някакъв невзрачен любовник, с невзрачен инструмент и слушател на невзрачни проблеми ( щото вие сериозни нямате, само леки негативни отклонения ли беше ?). И така 5 години. Сега единият реве, и другият реве, а за детето нищо не се споменава ( дано е далеч от тези сцени). Не ми е логично това.

# 57
  • Тра-ла-ла
Идеалното семейство с 15 екскурзии и добър секс, идеалният мъж с грижите и ласките, идеалната жена с домакинството,
Направо твърде идеално и по конец представено...А дали е било така и за двете страни?

# 58
Има жени с широки сърца, могат да обичат повече от един мъж. Обаче малкият член се обича трудно.

# 59
Така де от скука си е намерила адреналин..с невзрачен любовник.
Емоционална жена как успява да скрие 5г връзка и от мъжа си, и от колегите си ми е чудно. Трябва много хладнокръвие за да не бие на очи...години наред.

Общи условия

Активация на акаунт