Жена в паралелна връзка. Моля за съвет

• 19 906
  • 287
  •   1
Отговори
# 15
Нещо не вярвам в истиността на историята… и също ми звучи като писана от жена.

Никоя жена няма да си признае изневяра, която е крила като майстор пет години без причина. Както и не мога да повярвам как жена, която е хладнокръвна пет години изведнъж става неуравновесена самоубийца?

Мъж, който много се чувствал обичан, не подозира жена си в изневяра, само защото не му е спряла секса. Никъде не се говори за мъжката мъка в тази драма - четох само как жената иска да умре и много плаче. Ти защо плачеш? Щом е добра жена и много те уверява, че онзи не става е секса - печелиш, къде е драмата?

Никакви детайли, дори емоция нямаше в иначе дългия ти текст. Не ме яд  на измислените истории във форума, яд ме е на слабите писатели.

# 16
Жената не е стока, ама и твоите критерии са странно объркани, че да се чудиш как да постъпиш..

# 17
  • София
Връзката освен разтурена, навярно е и загрубяла - жена му се е светнала, твоята просто се е опитала на минимизира щетите и тоталната иззлагация.

Иначе нямаше да ти каже, така и така 5 години не е сколасала....

# 18
  • ...на безопасно
Подкрепям мнението на Лъвица.
Ако историята е истинска, няма причина след 5 години жената да се разкайва.
Вероятно любовникът я шантажира и тя изпреварва събитията.
Ако искаш съвет:
Никой не е застрахован. Всеки от нас може да изневери. Но. ..жена ти е боклук. Не защото пет години те е мамила, а защото прехвърля отговорността на теб.

# 19
Аре бе, аман от анонимни романисти за 5 лева, с едно мнение-тема.
И от такива, които им се връзват.

# 20
  • Шотландия
Подкрепям мнението на Лъвица.
Ако историята е истинска, няма причина след 5 години жената да се разкайва.
Вероятно любовникът я шантажира и тя изпреварва събитията.
Ако искаш съвет:
Никой не е застрахован. Всеки от нас може да изневери. Но. ..жена ти е боклук. Не защото пет години те е мамила, а защото прехвърля отговорността на теб.
Чак боклук не знам дали е, но със сигурност е много неуравновесена или с проблеми с психичното здраве. Съвет не мога да дам, аз съм моногамна. Не се гордея с това,  просто съм такава.  И аз не разбирам защо, като твърди, че те обича, поне не ти е спестила болката. Има неща,  които не се казват или не се знаят. Или темата е пързалка.

# 21
Нещо се е объркало с любовника, и или той я върти нещо или жена му и е светнало ......
Опитва се да действа изпреварващо твойта ..... като тия новите мълниезащитни системи, задейства се милисекунди преди мълнията да удари..
от етноса бил, грозен бил, малък му бил .... ама 5 години се въртяла на него ....
Пък и казваш, че си ок с пари, а златна кокошка изтърва ли се?

# 22
Е да бе, да живее в блажено неведение, докато съпругата му се боцка тайничко на работа. Не мисля да е по добре, ама знам ли, след като пет години не се е усетил какво става. А и тя уж много пъти се опитвала да сложи край, ама нямала желание. Може пък точно за тва да му е казала, той да сложи края на връзката и с любовника. Щеше да звучи невероятно, ама има и такива безгръбначни слабохарактерни хора, че може и тва да е замисъла. Пак му давам акъл на автора, в случай че историята е истинска. Да ходи да боцка чуждо и да не го мисли от тук нататък. И да спре да глези най вече.

# 23
Има нещо гнило. Едва ли, чак след 5 години крита паралелна връзка е получила факс от космоса, за тежка разяджаща вина.
Ако имаше такава, щеше много по- рано да се разкае.

# 24
Малък, малък, ама го предпочела пред лирическия герой. Пет години, от които да припомня половината бяха локдауни и затваряния. И това се предполага от лабилна жена, разбирате ли...

# 25
Ето ти женска гледна точка: Ако си се обвързал с един човек, сключили сте брак и сте създали семейство/дете имаш една неотменна морална отговорност и това е да бъдеш лоялен. Ако нещо не ти харесва, работиш върху него, а ако пак не става, приключваш отношения и си търсиш това, което ти липсва. Жена ти е била лицемерна 5 години и сега продължава да бъде такава - щяла да се самоубива, защото 5 години имала паралелна връзка и сега най-вероятно заради шантаж от страна на любовника ти признава. Пф! А това, че се успокояваш с качеството на секса с другия мъж, както са ти казали по-горе, е меко казано жалко.

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 16:58 от penny_

# 26
Сещам се за руснака дето пиел с отвръщение.
И тая лабилната съпруга същата - пет години се перкала с някой, ама било с отвръщение. Ама на оня му бил по-малък и от "петте й партньора" най-големия слабак. Нито партньорите са пет, нито има гузна съвест. Някой й е казал, че ще я изтропа и спещно я е вкарал в режим - минимизиране на щетите. Тръгнала да се самоубива... Ако искаше щеше да го е направила. Такъв театър "Хелоу... отивам да се самоубивам... хелоу, някой няма ли да ме спре".
Не знам, шибана ситуация, но не изпитвам капка съчувствие към нито един от двамата. След такива истории се чувствам като емоционално говно.

# 27
Гнусна история.

# 28
  • София
Прочетох около 1/3, но - жена ти е емоционален манипулатор и наисилник, тя няма да се самоубие, просто ти разиграва шоу. Много добре знае какво ѝ е липсвало, просто не е пускала клона доста време. Сигурно онзи я е заразял, а не тя него. С теб глезотии и екскурзии, а с него приятни емоцийки и галене на егото. Съжалявам, просто не си случил на жена. Горкото ви дете, честно.

# 29
А какво казва психотерапевта когото посещавате? Шестте пъти по какви причини е прекратявала и след това по какви отново започвала? И защо на 2-ри , 3- ти път не реши да се изповяда, а чак след 5 години? Като искаш да започнеш на ново , не тръгваш да манипулираш със сълзи и сополи, самоубийство и т.н., а слагаш точка и си гледаш детето и семейството. Преди да я диагностицираш с депресия измий си очите , ушите , погледни отстрани на ситуацията и се убеди дали тя не действа така защото смята, че е заобиколена от идиоти .

Общи условия

Активация на акаунт