Промоции на книги - тема 14

• 50 913
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Само една книга - за Микеланджело, другото са дребни неща, колкото да стигна безплатна доставка:

Подаръците са етикети, една мостра на Акне аут и код за Биотрейд.
Искам Фауст, но в момента не ми се дават 50 лв (толкова ще е с отстъпка). Има време, предполагам, че няма да изчезне в близко бъдеще.

# 496
Не било бъг, а явно са го подготвяли, сега го намерих и като условия:

* Промоционалният код важи от 15.09.2022 до 30.09.2022 г.

не може да се комбинира с други промоции и преордъри.

https://www.ozone.bg/knigi-s-15-otstapka/

Така или иначе не съм го изтървала, за мен няма да върши работа - имам една поръчка с преордър и за нея не важи. И на моята има подарък етикети.

# 497
# 498
  • София
При абониране за бюлетина на Егмонт изпращат код за отстъпка -15% на всички книги, само не  разбрах докога важи.

# 499
Здравейте, дали има намаления на детските книжки на изд Фют ?

# 500
Здравейте, дали има намаления на детските книжки на изд Фют ?
Вижте в Хиполенд, имат 20% на всички книжки а те предлагат Фют, само не помня до кога им беше промоцията.

# 501
  • София
Важи и за възрастни.

# 502
Поръчката от Озон дойде, заедно с подаръчетата:

# 503
Има ли код за Озон, защото ще трябва да поръчвам учебни тетрадки, подвързии и т.н? Помня, че миналата година спестих 10%

# 504
# 505
  • Mostly in my mind
Има ли код за Озон, защото ще трябва да поръчвам учебни тетрадки, подвързии и т.н? Помня, че миналата година спестих 10%
За сума над  100лв има 10% отстъпка.

# 506
Здравейте, дали някой е успял да купи онлайн Цветовете на живота на Сиела, когато има -50%? Чудя се да чакам ли или да я поръчам с по- малкото намаление, за да не стане така, че да я "скрият", когато пуснат -50%.

# 507
По време на предишната такава промоция, когато все още бях в групата Какво четеш, много хора се хвалеха, че са я купили с 50 % отстъпка.

# 508
Благодаря! Значи ще изчакам. В Какво четеш не се бях сетила да проверя.

# 509
Здравейте, дали някой е успял да купи онлайн Цветовете на живота на Сиела, когато има -50%? Чудя се да чакам ли или да я поръчам с по- малкото намаление, за да не стане така, че да я "скрият", когато пуснат -50%.
Аз я купих по време на промоцията на Сиела за 3 март. Много, много ми хареса. Красива, тъжна, смешна... Има буквално по изречение-две на страница, но съчетани с илюстрациите на Лиса Айсату правят книгата прекрасна. Даже миналата седмица си купих новата книга с илюстрации на Айсату - "Момичето, което искаше да спаси книгите".Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт