Като си говорим за пишкания та да ви се оплача вчера мен как ме набрицкаха
Омаза ме цялата 
Ангела,и при нас е като при Мишка
КалиМа,онзи ден ходихме да избираме кенгуро.От трите модела,който ни показаха нито един не ни хареса то4но защото ми се струва неудобно(хем единя беше на Бейбибиорн),незнам ние ли сме с две леви ръце,носамото поставяне и вси4ките галимаций ми се струват неудобни ако си сам.Пък и като гледах как е беб4о вътре съвсем се отказах засега.
Вени,аз с помпата най много изкарвам по 50 мл от вете и с много мъки.
В4ера ходихме на ехограф за Андрес.Гледаха му глави4ката, по хълбоците и тазобедрените стави.Каза 4е няма никакви аномалий.Оревахме клиниката,а на мен ми се скъса сърцето да го слушам така.Сигурно от гела му ставаше студено
Тази нощ направи пауза от 5 4аса
!
.Сега се чудя и аз ли да лягам или да се хващам да пера и гладя, че като го преобувах реших да го оставя малко без памперс, че много му харесва голичък и да рита
.Завивам го и той си рита там и се кефи
.Сега има да пера, че да ми се завие свят
.А и ако взема да легна той се събуди и почне да църка, за ръчички, като го взема и почва да заспива в мен
.Това го прави вече втори ден и на мен ми писна, защото нощем така се разсънвам, но какво да се прави може да е сънувало нещо горкото
.Сега пия кафе, но и конска доза да изпия като помириша възглавницата и съм труп
.Ай де отивам да пера, а после в леглото
.
!
,до снощи беше само с запушен нос .От 2 30 тази нощ като даде един рев до сутринта да 10 докато разбера че са уши .Сега сме на капки за уши ,антибиотик и капки за нос
.