ОКТОМВРИйско бебче сладко е радост най-голяма за мама и за татко!

• 10 392
  • 261
  •   1
Отговори
# 225
Ох ще цапна аз една биричка за втория месец на малкия Ангел  Mr. Green Да е здраво и щастливо дете  Heart Eyes
Като си говорим за пишкания та да ви се оплача вчера мен как ме набрицкаха  Twisted Evil Точно ще сменям напишкания памперс и го махам...в момента в който вече ще слагам новия памперс..следва залп...и на мама анцунга омазан в акита Mr. Green Бърша с мократа кърпа и точно махам ръката за слагам пак пампата и следва втори запл Crazy Омаза ме цялата Mr. Green Посерко..... Crossing Arms
И мен онзи ден ме омазаааааа.След баня,прегръщам го да махна кърпата и с 4ува някакъв як залп,гледам надолу....анцунг,тениска,шкафовете,кърпата въху шкафовете,по пода.Запо4вам с една ръка да 4истя,сменям кърпа там дето го повивам,4истя го и в момента в който протягам ръка за памперса.....нашия си пишка надале4е и нависоко....стигна ми време само да сложа ръка отгоре,та да не отиде по стената,4е няколко пъти ве4е я напикава.Мазило голямо.Ина4е ве4е е опикавал баща си,майка си,баба си и вуй4о си тъкмокогато го снимаше с видеокамерата....
Ангела,и при нас е като при Мишка
КалиМа,онзи ден ходихме да избираме кенгуро.От трите модела,който ни показаха нито един не ни хареса то4но защото ми се струва неудобно(хем единя беше на Бейбибиорн),незнам ние ли сме с две леви ръце,носамото поставяне и вси4ките галимаций ми се струват неудобни ако си сам.Пък и като гледах как е беб4о вътре съвсем се отказах засега.
Вени,аз с помпата най много изкарвам по 50 мл от вете и с много мъки.
В4ера ходихме на ехограф за Андрес.Гледаха му глави4ката, по хълбоците и тазобедрените стави.Каза 4е няма никакви аномалий.Оревахме клиниката,а на мен ми се скъса сърцето да го слушам така.Сигурно от гела му ставаше студено
Тази нощ направи пауза от 5 4аса Mr. Green,на мама маликя голям 4овек.В4ера тръгнах да го приспивам в неговото си легло в 10 ве4ерта.Да ама не.Иска н ръ4и4ки в хола при мама и тате.Манипулатор.

# 226
Здравейте на всички  bouquet!
Моя малчо тази нощ спа нещо неспокойно, а сега спи Rage.Сега се чудя и аз ли да лягам или да се хващам да пера и гладя, че като го преобувах реших да го оставя малко без памперс, че много му харесва голичък и да рита newsm32.Завивам го и той си рита там и се кефи newsm32.Да ама пикае през 15мин., та опикахме доста хавлийки,подлугани и тем подобни cry.Сега има да пера, че да ми се завие свят #Crazy.А и ако взема да легна той се събуди и почне да църка, за ръчички, като го взема и почва да заспива в мен Angry.Това го прави вече втори ден и на мен ми писна, защото нощем така се разсънвам, но какво да се прави може да е сънувало нещо горкото Thinking.Сега пия кафе, но и конска доза да изпия като помириша възглавницата и съм труп smile3524.Ай де отивам да пера, а после в леглото  sleepuu.

# 227
В горния пост забравих да кажа нещо.Вие мислили сте за подаръци на семейството (за братя,баби,дядовци и т.н.)да е нещо с мотиви на мал4уганите.Например календари с техни снимки или новогодишните карти4ки да са с техни снимки с костюм4ета на дядо мраз или джуджета.Аз намерих един костюм на дядо мраз за размерите на Андрес ,но 30 евро ми се сториха много.Ако ви се роди някоя идея по въпроса споделете.

# 228
Привет Hug
Ей, видяхте слънце и айде навън. Ние тжку-що се прибрахме, че Гладли отвори едно гърло...
Честити месечинки на Ангел и Саши!Благодарим за почерпката.

Ангела, и аз не съм виждала нашия човек, ама тва с топките - редовно.

Хера и friki, блазе ви бе. Ние с тоя стиснат задник...се смеем само на клизмите. Ако ме остави малчо/че пак се пъне и цвърчи/ ще ви кача снимка да видите таткото в ква поза ни е хванал.

Чакам с нетърпение татито от работа, че да оставим мушмурока на леля му,а тая вечер съм я планирала "за мама", че не съм виждала фризьор 4 месеца. EmbarassedА за утре още едно извънградско гости за бебо.
Уф, ставам че...

# 229
  • София
Момичета, най-после и аз качих малко снимки да видите моя юнак  Grinning

# 230
Как става тая работа, аз пак нещо немога?

# 231
  • София
Как става тая работа, аз пак нещо немога?
Ели, влизаш в сайта и отваряш албума със снимки от втория месец. Горе в дясно пише Добави снимка в албума , кликваш и ти се отваря прозорец за прибавяне на снимки от компютъра ( browse). Избираш желаните снимки и даваш Добави в албума. Ама как го обясних само... не знам дали разбра нещо  newsm78

# 232
  • София
Благодаря на всички. Успокоихте ме  bouquet

# 233
Дзяк
за пишката и при нас като стане на кокалче и си знам следва поливачката, защото като пишка се върти на дъската за преобличане.. Heart Eyes Mr. Green
За акането - основно сме на кърма, АМ само 60 мл максимум на деня.. е да но акито е веднъж на 2-3 дни и като се отпуши глей ко става, предния път 4-ри памперса с връх за един ден #Crazy Днес е втори ден без аки и направо се измъчва горкия само пръцка, но резултата 0, а не 00
КикиНики, искрено ти съчувствам, но съм сигурна, че скоро ще тупка едно(а защо не и две) малко сърчице под твоето..При мен също падаха тоновете и акушерката стоя на тръни повече от 3 часа..

# 234
friki, аз вече направих един пробен календар, но иначе тук има костюми на Дядо Мраз за по 5 лв. и аз мисля да си купя.На Нова година Яни, че бъде малкото джудже smile3521!

# 235
вилянче се разболяяя newsm45,до снощи беше само с запушен нос .От 2 30 тази нощ като даде един рев до сутринта да 10 докато разбера че са уши .Сега сме на капки за уши ,антибиотик и капки за нос  Tired.
много ме е страх че сега ще и намалее апетита а от там и кърмата ми  Sad
Яни твоята възстанови ли се като количество ,ще гледам да си наливам и по изцеждам ако трябва но не искам да ми намалява кърмата.
Ай де оплаках ви се  Tired
Само да ви кажа че симптомите че я болят уши наподобяват като тези при коликите, по същия начин си свива и пищи

# 236
Флорес, добре си го написала, ама при мен няма добави а само следваща снимка. Ще пробвам друг път, че тръгваме.
Бубе, ужасно е. Само не се притеснявай да не ти намалее от притеснение.

# 237
^buba^ , как разбра, че са уши?Много се плаша и аз от тази работа, че бабата никак не внимава като уж ми помага да къпем малкия и ми полива не внимава с тия уши.

# 238
Натиснах я на мекичкото на ушето /не на ушната мидичка ами тук пред ушния канал има едно леко хълмче/натискаш там едновременно и на двете ушички не много силно но и не много леко.Ако се свие от болка и запищи значи са уши .Като натиснах Вилянче дъх не можа да си поеме от болка ,може и да пробваш да подръпнеш леко ушната мидичка пак реагират на болката.Дано си разбрала нещо от обяснението ми,ако може някой друг да го обясни по просто  Praynig

# 239
  • Откъм Варната
Фрики аз в момента здраво работя по въпроса с картичките, календар се отказах да правя, но ще направя по 1 картичка с бебо за всички и отделно колажи на бебо с родата за подаръци

Общи условия

Активация на акаунт