ОКТОМВРИйско бебче сладко е радост най-голяма за мама и за татко!

• 10 392
  • 261
  •   1
Отговори
# 210
  • Някъде в Европа...
Добро утро и от мен!
Teodora_K , така е, времето летииии.Не само с второт детенце е така, ето и ние първескините се чувстваме по същия начин. Сякаш вчера беше 31 януари, когато видях двете чертички Simple Smile, ех, спомени, спомени.... Браво за деня на Мама, и аз съм си заплюла такъв за понеделник.
Калима, всички сме така  Wink, то 4 4аса си е много време Wink

При анс нощта си мина добре, с обичайното ставане за хапване  Laughing. Сега Ради си спинка, а мама бърза да открадне някоя минутка на компютъра Grinning. Днес и утре съм самичка - мъжът ми коли прасе на село....., ей ще има пържолки, жалко само за винцето Grinning

Това е засега! Днес ще има разходкиииии, тук пече едно слънцееее.

# 211
  • София
Здравейте мами на девойки и калпазани  bouquet
Имам едно въпросче към мамите на момченца. Малко ме е срам  Embarassed ама ще попитам - вашите момченца изправят ли си вече пишлето - като Яни на Мишка82, щото Лъчи не и незнам дали  е нормално? Tired

# 212
  • София
Здравейте момичета,

Много съжалявам, че не пиша, но нямам време за нищо, имам чувството, че съм най-неорганизираната мама. Опитва се да ви чета, но и това не смогвам да направя. Обещaвам да се постарая повече по-натам.
Иначе ние сме добре, коликите ни морят денонощно и са яки ревове. Добре, че свекито е тук (днес я пуснахме в ГСП), та го взима сутрин от 8 до 10 да поспивам по 2 часа. Много се надявам по-скоро да се избавим от коликите, че тук мамите в квартала ме наплашиха, че може да са до 6тия месец. Иначе се радвам, че напоследък нямам много сериозни притеснения за здравето на Митачи, пу пу пу.

Ангела ерекцията при бебетата е нормална, но не е задължителна.

Целувки и прегръдки от нас!

# 213
  • Стара Загора
Имам едно въпросче към мамите на момченца. Малко ме е срам  Embarassed ама ще попитам - вашите момченца изправят ли си вече пишлето - като Яни на Мишка82, щото Лъчи не и незнам дали  е нормално? Tired
Слави го вирва точно преди да се изпишка върху мама Mr. Green Замръзва...върти очички и пишлето като щръкне аз си знам...параболата е готова Mr. Green

# 214
Добро утро, момичета!
Най-накрая успях и аз да закуся и да погледна темичката. Малкият змей уж се е наял, а не иска да спи. Теди, и при нас е така - все повече иска внимание.
Angela, и аз не съм виждала моят мишок да получава ерекция. Освен като бях в 8 месец - тогава Димитрова ми го показа на ултразвук, ама това не го броя. Сигурно се случва, но просто не сме улучили момента.
Яни, твоите доктори са за убиване! Дано по-скоро се оправиш!
Лек ден и много прегръдки! (емотиконите пак не работят)

# 215
Дано не сте ни забравили  Embarassed Все ми се иска да споделя какво се случва при нас, обаче се старая да изчета преди това всичко, за да съм в крак със събитията и накрая не остава време да пиша ние как сме....

Та: Стела се разяде! Най-накрая! Изведнъж като минаха 40-те дена и почна да хапва по-сериозно. Аз също водя бележник в колко часа и по колко е изяла, а също и аз кога съм се цедила и по колко. Фрики беше питала за цеденто мисля, нали почва да се учи  Laughing Аз се цедя 4 пъти в денонощието през 6 часа средно, но през нощта ако ми се спи много става и по-голяма пауза. Да чукам на дърво засега имам достатъчно кърма, даже Стела като ядеше по-малко замразявах вс. ден по 200мл. Цедя и 2те гърди и събирам около 200-250.

Нашият нос също ми прилича на хремав и запушен, въпреки, че вътре няма нищо и го чистя редовно, но сякаш както казва Хера, гадовете са някъде по-нагоре. Не знам дали е от сухия въздух или от разходките навън...  Sad Вс. ден сме навън освен ако няма мъгла. Ние се разхождаме в южния парк, така че ще се радвам да се видим с други мами, които ходят там!

Стела ми добричка мамината, от 23ч. обикновено спи до 4.30-5 и после до 9. На ортопед ходихме при Алексиев, на Яни братовчед й, както се оказва. Доста набързичко ни прегледа, но поне всичко е наред, не ни е казвал за никакви упражнения и гащи, а само да отидем пак към 7 мес. Ваксина ще ни слагат като стане на 2 мес. Пентаксим сме купили. Дано да няма странични ефекти, че много се плаша. Оченцето още й сълзи и събира секрет, отвратително направо.... Последно вече й взеха секрет да го изследват, за да видим какви какпки да й слагаме. Правя й масаж на слъзното каналче и май е доста по-добре от него. И какво беше още...  другото ми изфиряса...  Blush

Кики Ники, такъв добър човек като теб заслужава да му се случват само хубави неща, съвсем скоро ще си имате здраво бебе, сигурна съм! Лошото е, че трябваше да изживееш всичко това, аз лично съм убедена, че е лекарска грешка. Не знам дори защо и аз ходех при тази докторка, винаги съм имала някакво усещане, че не мога да й вярвам... и съжалявам, че ме сряза... Наистина много се съмнявам в компетентността й, моля те иди при друг лекар, живот и здраве като забременееш, а и преди това!! Целувам те и те прегръщам много много много!  Heart Eyes

# 216
  • Някъде в Европа...
Слави го вирва точно преди да се изпишка върху мама Mr. Green Замръзва...върти очички и пишлето като щръкне аз си знам...параболата е готова Mr. Green

Абсолютно същата работа сме и ние Grinning
Ама лошо, че виждам все в полседния момент Wink
А забелязах и това, за което Кръц беше писала: като му стане хладно и топките му се качват нагоре и се сбръчква кожичката.

# 217
  • Стара Загора
AIR то и аз докато му видя физиономията .......и все напикана ходя Mr. Green
веничка не сме те забравили  Hug
То и Слави вече не спи през деня..но по-добре така отколкото да ме държи будна през ноща. През деня обикновенно яде..играем..после стои сам и си джумоли нещо в шезлонга и като започне да реве значи му се спи ама пусти клюкарлък не му дава да заспи. Тикам бибата в устата и той отнася плувката..спи 30 мин и пак е оцъклен щото е дошло време за следващото ядене Mr. Green И така сме цяллл ден Flutter
КикиНики  Hug Hug Hug Пожелавам следващата Коледа да сте си трима и да се гушкате пред елхата Heart Eyes Защо има толкова много мъка...

# 218
  • София
Здравейте мили мами и бебчета!

Днес моето съкровище Ангел прави два месеца  smile3510  bdbaloni и по този повод черпя виртуално всички  party023  newsm38 beer3 beer beer2  cook  Wine Glass
И ние сме така. Няколко пъти мама беше опикана, докато му хванах цаката  smile3521

# 219
  • Стара Загора
Ох ще цапна аз една биричка за втория месец на малкия Ангел  Mr. Green Да е здраво и щастливо дете  Heart Eyes
Като си говорим за пишкания та да ви се оплача вчера мен как ме набрицкаха  Twisted Evil Точно ще сменям напишкания памперс и го махам...в момента в който вече ще слагам новия памперс..следва залп...и на мама анцунга омазан в акита Mr. Green Бърша с мократа кърпа и точно махам ръката за слагам пак пампата и следва втори запл Crazy Омаза ме цялата Mr. Green Посерко..... Crossing Arms

# 220
  • Някъде в Европа...
AIR то и аз докато му видя физиономията .......и все напикана ходя Mr. Green
АЗ освен напикана  - и в мляко цялата. На Ради явно му е много силна струята в началото от гърдата и има навика да се дърпа, оттам - цялото неговото личице го умивам  Simple Smile, а и мойте дрешки под гърдата. Уж слагам малки хавлиени кърпи, но нищо не помага.....

Леле......, Ради много е повърнал......., уж дремеше в леглото си, отивам и какво да видя пред него на 1 педя, цялото чаршафче, играчките, който са пред личицето му...., ужас...., дано е единичен случай Praynig

# 221
  • Откъм Варната
Teodora_K честита утрешена 2 месечинка, и аз искам да си правя такива разходки, но докато кърмя няма почивка за мама, неотлъчно с бебо, а из тия улици си е жив ужас за количката, взех да се замислям за кенгуро newsm78. Дали ще ми е удобно обаче незнам.

AIR и тук едно слънчице се опитва да изгрее  Nature Partly Sunny и май и нас ще ни огрее разходка. И аз така му умивам очите тече като река направо.

Angela споко има време ще му става. Виж Херка как го е обяснила само и при нас е така. Ама за сега само 1 път ме е опикавал, иначе в коритото редовно.

Пък моя момък сноши в 2 часа с такива залпове Embarassed ме изненада направо ми взе акъла #Crazy, то не беше охкане, то не беше пъшкане и накрая трррррр:snipersmile: веселба, направо му се чудя на това дете как леко ги преживява тия колики, трябва да отида да пална една свещ, че не ми е ревливо

# 222
Добро утро и от нас  Hug
Като ви чета за преживелиците на малките ви момченца и аз да се похваля Mr. Green моя мушмул е същата картинка гледа ме умно докато му сменям пампата и хоп напишка мама хвърля докъдето може,даже вчера си опика и лицето Sick Shocked.
Омни по въпроса за доктор Драганов запазихме си час за 14.12 чак тогава имало свободни явно е много посещаем. Laughing
Честит 2-ри месец на мама Флорес  bouquet,много здраве и хубави моменти с бебо.
Айде лек ден и от мен отивам да шетам.

# 223
  • София
...в момента в който вече ще слагам новия памперс..следва залп...и на мама анцунга омазан в акита Mr. Green Бърша с мократа кърпа и точно махам ръката за слагам пак пампата и следва втори запл Crazy Омаза ме цялата Mr. Green Посерко..... Crossing Arms

Херка , и Ангел го е правил същия номер , само че не върху мен, а върху свеки  Grinning Абе усеща си детето    Laughing

# 224
  • Стара Загора
...в момента в който вече ще слагам новия памперс..следва залп...и на мама анцунга омазан в акита Mr. Green Бърша с мократа кърпа и точно махам ръката за слагам пак пампата и следва втори запл Crazy Омаза ме цялата Mr. Green Посерко..... Crossing Arms

Херка , и Ангел го е правил същия номер , само че не върху мен, а върху свеки  Grinning Абе усеща си детето    Laughing
Кво да изкарва залпове върху свеки...тя е идвала два пъти за няколко часа и само го гледа Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт