ОКТОМВРИйско бебче сладко е радост най-голяма за мама и за татко!

• 10 381
  • 261
  •   1
Отговори
# 45
Теди К аз ако знаех как се отвори  ooooh! самия факт че имам племенник, които е към 15 килограма и през ден е вкъщи и се катери къде що свари и леля му го сваля, и майка му разбира се. Аз също съм си за бой защото по принцип нося много тежко, като ходя на пазар- туй бири сокове и т.н. радко се прибирам с под 2-3 кила Crazy въобще има предпоставки за отварянето и Wink По принцип и моя доктор каза че не сериозно да не се притеснявам  Grinning

mariela33 - здравей радвам се че и доктор имаме в редиците , до сега разполагахме само с фармацевт Mr. Green

# 46
  • Кюстендил
 Здравейте и от нас с Белослава!Не ми остава време за форума покрай каката,пране,гладене....
 Аз да се оплача-оказа се,че бебка е заразена в родилното с някакви гадни Стрптококи и милото едвам диша,постоянно се дави и повръща някакви слузести секрети-голяма мъка е.За съжаление сме на антибиотик,но невиждам да има ефект.Надявам се скоро да се оправи,че незнам как ще я караме така
 Гледам,че има и други бебчета които не искат да папат от шише,заради силиконовата биба,ама като прочетох,че папат от каучукова-та сега изпратих мама да и купи пък да видим.Дано да стане,че иначе немога да се отделя от нея за повече от 2ч-голяма гладница е,какви бутчета има само да знаете.
 Стига съм се оплаквала,а да взема да се похваля-2 дни ще съм на гости на мама,което значи пълна релаксация,може и да поизляза,ако стане номера с бибата де.
 Ей,чак сега видях,че си имаме доктор-добре дошла

# 47
Честити 40 дни и на Eма на DBS и на всички, които празнуват днес!

Леля Зеля, и аз се присъединявам към стискането на палци- отивай щом са преценили за хирург.

mariela, благодаря! Сигурно ще последвам Зеля Embarassed

Сега ви оставям и весел ден на всички. В Пловдив може и да стане за разходка.

# 48
  • Откъм Варната
Здравейте и от мен

tarlej4e аз вече не гледам термометъра колкото е толкова, ама тя печката си поддържа в стаята към 21 – 23 и само гогато го къпем пускам една духалка да вдигне още 3 – 4 градуса. Пък за сокчета мисля че е рано още, незнам, аз си го кърмя и докато го кърмя не смятам да давам друго, пък и педито нищо не каза за сокчета.

Аз обличам с камизолка и нещо като боксерки, и нещо връхно, с едни тънки чорапки и или по дебели чорапки (които обувам под крачола) или терлички (които обувам върху крачола). Ако връхното е без ръкави обличам и блузка, а ако е с отворен крачол вместо боксерки слагам ританки. За сега нито е претоплен нито му е студено, за по нататук ще видим.

Мале #Crazy че ме стреснахте с тия операции досега се разглеждах ама няма нищо, дано да не е сериозно Леля Зеля и да се оправиш.

mariela33 добре дошла сред нас.

# 49
Златна,4естита рожба.Много да радва цялото семейство.
Мариела 33,добре дошла.
Тарлеж4ене знам за бебоците,но аз открай време огладнявам след като ям ябълка Laughing
Ех,като казахте за коледния сняг...Тук е рядкост да имаме такъв.За 6 години съм видяла в града 3 пъти да падне малко и за малко 4асове ве4е се е стопил.Добре 4е на около 20 км в планината пада,та ходя отвреме навреме да "пипна" Mr. Green.
Днес сме на 4астното педи,да видиме как се развива малкия 4овек.
Упражненията дето се опитваме да правиме са ей тези   
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=78783&photo=5
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=78783&photo=6
тези с еда дрънкалка за да му се привли4а внимнието и да вдига глави4ката
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=78783&photo=7
също така седнали(не съвсем седнали,тежеста пада на нашите ръце,а не на ебешкото дупе) на надуваема топка.Прво семести  напред,после назад,после в настрани и после се правят полукръгове,запо4вайки напред и надясно и после напред и наляво(сори за недоброто обяснеие).http://www.snimka.bg/album.php?album_id=78783&photo=3
И другото е за да се питва да концентрира погледа 
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=78783&photo=8
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=78783&view=1&photo=9
тези фигури отпе4атани на листа с нормален размер ми ги дадоха в бебешкия курс.Показват се на бебо в последователноста,в която съм ги подредила.Още са малки да концентрират погледа дълго време,така 4е колкототои иска.Аз ги движа наляво и надясно и той ги следи(ако е на кеф Mr. Green)
И после масаж4е.
Другите бебета правят и още неща,но са по големи с по два месеца.Запо4ваме в 11 и по принцип е до 12.30 или 13.00,но Андрес ай късно в  12 ве4е е гладен и зарязваме вси4ко... Laughing

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 14:59 от friki

# 50
  • Някъде в Европа...
Писах, писах и хоп не можа да се публикува  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Кръц, благодарности за темичката  bouquet
Честито на всички празнуващи бебчовци  bouquet

За свекитата - моята ще си дойде заради бебчо за 1м от Гърция и познайте къде ще е......вкъщи. Е, тогава вече тотално ще откача....., повече коментар е излишен #2gunfire #2gunfire

Сега да се отчета, бяхме на консултация. Надали сме 850 гр или почти се увеличили двойно теглото си от раждането, вече сме 4950гр. Дълги сме 57,5 см или с 11,5 см повече отколкото се родихме. Биха ни първия Пентаксим. Нежелани реакции - никакви Hug

ЕЙ, днес се замислих как ще е занапред със захранването. Всичко ми е "тъмна индия" Лекарката ми спомена, че сигурно след 3м ще ни предложи да давам сок. Четох, че въобще не било хубаво, а и аз искам до 6м да се изкючително и само на кърма. Толкова въпроси ми изникват ; пюре откога, какво, да замества ли ядене или между яденията, за да не се отбие бебчо newsm78 newsm78. Надявам се ,ч е с ваша помощ се се справя   Peace

Сигурно ме е нападнала някаква депресия или вече сериозно ми се отразява липсата на здрав нощен сън. Нищо не ми се прави през деня - ако има как да лежа сами и някой да ми подава Ради да го кърмя...., ама няма..... С нетърпение чакам държавния изпит(Не заради изпита, де) да си отидем на Търново при мама и тати....... А с мъжа ми почти не комуникирам -като се прибере от работа, къпем Ради, аз кърмя, той е в хола или приготвя вечеря, като заспи малкия, аз хапвам и съм в леглото без него (рано му е), ама честно казано и по-добре, защото видя ли леглото съм труп..... Знам, че не е добре така, но не мога да се измъкна от този омагьосан кръг....

Айде оставям ви сега. Времето става за разходка, но аз ще полегна малко Embarassed
Целувки на бебчовците!

# 51
Здравейте момичета!
DBS , честити 40 дни! Как ми се идва пак към квартала за една разходка с вас... Ама пусто времето е много лошо  Sad.
Зелче, Ели Гу, дано се разминете леко!  Praynig Зеля, я прати мъжо за бирата - ти само я консумирай  Wink !
mariela33, добре дошла!   bouquet
Златна, да ти е честита бебката и много да ви радва!  newsm51
Ейр, измъквай се бързо от този омагьосан кръг, че да не стане депресия. Аз бях в твоето положение като ни изписаха от Пирогов, че и по-зле и всички около мен се изпопритесниха. Безсънните нощи там и "прекрасните" мед. сестри ми бяха взели здравето  Twisted Evil. Честно да си кажа дадох детето на мъжа ми, размразих кърма и му обясних как да го храни и му казах, че трябва да се оправят сами. Колкото и ужасно да звучи един ден ги зарязах двамата по мъжки, а аз легнах и спах. И се насилих да се чуя по телефона с разни приятелки. Даже и секс накарах мъжо да правим като се понаспах. Резултатът беше много добър! После пак си се грижех сама за Благовест.
MA6INKA , дано бебчето бързо се оправи!  Praynig
Аз да ви се оплача - все още съм неразположена  Sad . Писна ми да сменям памперси и на мен и на бебето. Изпих огромни количества вит. С, ама въобще не ми подейства (то и никога не ми е повлиявало на цикъла  Confused ). Както е тръгнало поне до края на тази седмица ще ме държи. Лошото е, че ме изтощава и с моето ниско кръвно съм като безмоторен самолет. Нина ми каза, че може да ми бие някаква инжекция Sad, която да ме подсили и ще има по-бърз ефект от витамините и по този повод не съм и звъняла, защото обадя ли и се - няма да ми се размине, а ми писна от игли Embarassed. Та сега си взех и киви, и лимони, че и още вит. С и току виж алергизирам бебето.
Теди, честит ти сън! Дано Сашето е все така послушен!
Сега отивам и аз да си полегна!
Лек ден и много  Hug !

# 52
Здравейте и от нас с Мартин!
Честити празници на всички, които имат повод!Мариела, честита ти рожбичка!Да ти е жива и здрава и на мама гордостта!  bouquet Радвам се, че се присъедини към нас и много ти благодаря за съветите относно моите болежки!
Ели гу, Зелче, ама много неприятно с тези операции. Дано скоро се оправите.
Моета гърда все още боледува и ми е много гадно вече от тази болка. #Crazy Sick
Евелинка, дано скоро ти спре, ще ти изтече кръвта бре! Peace
На нас преди малко ни сложиха ваксината - хепатитната. Искам да похваля нашия педиатър. За ваксините ще идва в къщи да ни ги слага, за да не тормозим бебчо с поликлиники и висене пред кабинети. При всяка нужда идва в къщи, привърженик е на късното захранване и много трудно изписва антибиотици. Направи уникален масаж на Мартин - той направо се разтопи милия! Сега спинка малчо, кака и тя, а мам малко отдъхва на компа.
Аир, все едно за мен говориш! И аз съм в дупка, а мъжо не го поглеждам, милия. Той все иска да ме тушне, целуне, а аз съ мръщя като .... и аз не знам като какво Embarassed
Лек и приятен ден на всички!

# 53
Teodora K да те питам как сте с косата.Виждам, че е голяма, като нашата и се чудя кога да го подстригвам моето слънце.Е, сигурно ще изчакам да мине зимата, но със сигурност ще мине под ножиците на пролет.
AIR вашия шишко, колко тежи?Защото нашия доста наддава и взех да се плаша.

# 54
Здравейте,
честито на всички с повод за празнуване   bouquet

Ма4о има още едно мазило за гърди - Lansinoh. По-скъпо е от Гермастана, но не трябва да се мие преди кърмене, не пречи на бебето. Подобен е и кремът за зърна на Авент. Аз кърмя със силиконови зърна, но дори така в началото се налагаше да се понамазвам. Не ти трябва много - дори ако си намериш тестер, ще ти стигне.

Евелинка, тоя кръвоизлив трябва да го спреш. Може би една инжекция няма да е лошо като идея. Ако се не лъжа вит.К се ползваше за такова нещо.

Air, пази се от депресии. Говори с някого, може и тук да го изливаш, ако не се сещаш за друго място. Иначе става гадно. За твое успокоение, а и на другите, това че през първите 2,5 - 3 години от раждането на детето няма да забелязваш баща му, е нормално. В книжките е описано, че тогава той се възприема като снабдител на блага и дори ще го ревнуваш, когато се занимава с бебето. На какъв изпит ще се явяваш?

Момичета, има ли някой, който е от Обеля или някъде наблизо? Аз тука ще изкукам сама. Не познавам никого в квартала и ми е тъпо така. А не мога да се отдалечавам много, че съм само с градски транспорт, а количката е за щтангисти, а детето нещо не мога да го хвана в добро настроение за приучване в кенгуру. Нещо му закрива видимостта и циври. Нали ми е мъжко, малко капризно иде. Та ще се радвам, ако има някой да се виждаме за кафенце и лафче.

Някой да е ходил на ортопед при д-р Димитров в болница "Света София" (по пътя за Бояна)?

Приятна вечер на всички.

# 55
  • Откъм Варната
Леля Зеля ти с тая биричка в кой район живееш, ако си ми наблизко може заедно да си пийваме

# 56
Ma4o, аз съм много доволна от Дефламола. Не е никак скъп, а ми оправи гърдите за 2 дни в началото, когато Благовест ме беше нахапал.
Румена, аз съм в Люлин 1 (на метростанция "Сливница"). Ако не ти е много далече може да се разберем за разходки. А пък като е по-хубаво времето мисля да ходя с колата при DBS  и Дидита ако все още ме искат за компания за разходки.
Наистина не трябва да се изолираме и затваряме, защото току виж ни налегнат депресиите. А колко съм благодарна, че го има форума...  Hug
КалиМа, Зеля, направо ми се иска да отскоча при вас за по биричка, ама пусто, далече ми е.

# 57
  • Някъде в Европа...
Благодаря ви за съветите!  bouquet Наистина осъзнавам, че ми трябва разнообразие и затова чакам така пътуването до Търново. А добре,ч е и вас ви има   bouquet Hug
Евелинка, и на мен ми тече още. Не знам лохии ли са, менструация ли newsm78 newsm78. Около 40 ден беше спряло течението, после пак се поднови едно такова ръждиво, сега сутрин е по-обилно ( за голяма превръзка), а след това по-оскъдно (За ежедневна). Мисля си че едва ли е менструация защото продължава 2 седм вече. Направо не знам какво е това вече, та минаха 60 и няколко дни от раждането  newsm78 newsm78
Мишка, тежим 4950гр, а стартирахме от 2560гр. Педито е много доволна за разтежа му и заради това, че наддава така добре само от кърма, аз също. Като се сетя само колко сълзи изревах в болницата, че е толкова мъничък и да не ме накарат да го дохранвам.......
Румена, това за ревността към бащата е налице, изобщо не мога да си представя да му го оставя за по-дълго. Засега бебчо е целия ми свят.
А относно изпита - завършвам магистратура Международен бизнес и това е държавния изпит. Та в тази връзка - ако някоя от вас има някакви теми на компа, може да ми прати. Първата част от конспекта е Обща икон. теория -търсене, предлагане, произв. разходи, ей такива неща. Абе не е сложно, но си иска време, а аз не разполагам с такова , за жалост  Cry

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 18:06 от AIR

# 58
Евелина, аз откакто съм родила се мажа с дефламол, но няма резултат, а когато кърмух Алекс ми помогна newsm78  Сега си купих и гармастан и започвам с него, пък да видим. Много е зле. Зърното на нищо не прилича вече милото. Свекърва ми, котж ме видя и направо ми вика да спирам да кърмя, ама аз не искам Mr. Green

# 59
Айрче,Евелинка и аз съм така ,даже днес ми е по обилно и ме приболява кръст и корем.Не знам цикъл ли е какво не вече ме притеснява ,мисля да ходя на Дофтор някоя от вас ходила ли е ???
При нас днес беше идеално за разходка ,поскитахме си  Mr. Green
Честито на всички празнуващи   bouquet
Кипра е много кисела все на ръце иска да гледа и разглежда ,в мен спи а в кошарата тръни има ooooh!
Айде до после Hug

Общи условия

Активация на акаунт