ОКТОМВРИйско бебче сладко е радост най-голяма за мама и за татко!

• 10 382
  • 261
  •   1
Отговори
# 30
Хера, аз си мисля, че като навърши 4-ри месеца newsm78!

# 31
Добро утро!
Благодаря, Кръц за новата темичка!Целувки!  bouquet
Sa, Честит рожден ден! /на патерица/. smile3525
 nbirthday
Честит втори месец на слънчицата на Илиянка и Аир! smile3525  ura
Честити 40 дни на сладурчетата на Калима и Миньон! newsm51 smile3525
Златна, честита ти принцеска, да расте здрава и красива дама! newsm51 smile3541
Това време отнова стана гадно , а така ми се излизаше с бебчо. Weary.Поне да я нямаше тази гадна мъгла.
Криси , и аз държа моя юнак облечен с боди и ританки.Слагам му едни чорапки да му държат крачолчетата.Температурата в стаята е 22-23 градуса, но защото на мен ми става хладно.При тази температура пак успях да го претопля.Завивам го с тънко вълнено одеало в чаршафче.Всъщност не знам дали е толкова градуса в стаята , защото имам чувството, че термометара нещо не е в рад. newsm12
Някоя от вас дава ли сокчета вече?Имам чувството, че моя дребосък като му дам сокчето от ябълки и след това по-бързо огладнява.Някоя от вас да е забелязала нещо такова при бебето си?
Мачо , ти маза ли се с Гермастан?Аз се мажех до скоро и съм доволна.И на мен ми беше тръгнало да се цепи едното зърно, но слава Богу не стана супре зле.Хванах му и цаката-хубаво му завирам зърното в устата.Забулязах, че като не му го подам добре и го хване по-леко, хлабавичко, само зърното става доста болезнено.
Днес мама ще дойде и съм щастлива!
Спокоен и хубав ден от нас с Влади! Two Hearts

# 32
Добро утроооо:-)

Златна честито бебенце!!! Да сте здрави и щастливи!!!  bouquet

Честито и на всички, които имат повод за празнуване:-)

Ема вчера навърши 40 дни. Ходихме до църквата и дядо поп ни прочете чистата молитва. След това ме попита изчистила ли съм се вече и чак тогава ме пусна навътре към олтара. Беше хубаво. После ходихме на гости на бебе Димитър Heart Eyes, на разходка и се прибрахме.

За бибероните, ползвам тези на NUK и все още сме на най-малкия размер, но при нас не е от такова значение, защото ги ползвам само за вода и за залъгалка.
За обличането, обличам я с тънко памучно боди и гащиризон или горно и долно + терлъци. Когато излизаме добавям жилетка и шапка.

Tarlej4e това с ябълката си е така и ти като хапнеш ябълка в първия момент те засища и после ти пристъргва:-)

Приятен ви ден  Hug

# 33
Добро утро и от нас  Hug

Хера каучуковите биберони на чико стават на авентски шишета , аз съм така нали моят мързел не ще силикон Wink

Честит втори на месец на празнуващите  Hug, както и 40 дни на КалиМа и Миньон Grinning само да ви гукат бебчовците

Златна честита рожба само да те радва smile3525

Аз вчера ходих на доктор и се оказа че операцията ми нещо ставало, та гноясва или до изтича не разбрах , не било притеснително защото било повърхностно, но трябвало да се изчисти, по повода ме пращат на хирург  Confused Случвало се и на други  Tired

Бебе Пламена е супер, само дето не ще да заспива преди 10,30 може и в 8,30 да я изкъпеш, но тя до 10,30 си стои будна, клатиш я разкарваш я, е не ще и не ще та повода и изместихме къпането.

Това е от нас за сега  Heart Eyes

# 34
 morning добро утро,
 аз така съм заглъхнала тази сутрин  Sick носа ми никакъв го няма  Tired а отварям прозореца и навън една мъгла- не се вижда на метър от него нищо  #Crazy все едно в облаците живеем , ние малко раничко но вчера с щерката украсявахме наляво надясно - че напазарувахме някой неща и да не им търся място за една седмица по шкафовете - та викам айде от мен да мине ще правим вече весело да е в къщи  Mr. Green , ама стана найстина много добре - само едни кабели имаме дето още не сме сложии и за вратата венец - че да не ни се смеят още народа Rolling Eyes , тях другата седмица  Whistlingама смених и покривки и кърпи и ръкохватки - всичко е коледно вече  Joy много обичам да има празник    Nature Snowman santa2 moresmile

# 35
Добро утро и от нас мама Теди,Сашето и Кака Елена, Hug
Е момичета тая нощ се наспах.Вчера направих на моите един тиквеник да има какво да ядат тия дни,малката обожава да хапва сладичко,аз предпочитам да правя нещо с плодове,от колкото да и давам купешки вафли и прочие.........
И ние май ще започнем по-раничко с новогодишни украса в къщи малката искала да наредим,че да дойде по-бързо ДЯДО КОЛЕДА да донесе подаръци Simple Smile
Тая вечер ще ходя малко на фитнес да се разкърша,че тия дни с тия мъгли и това гадно и мрачно време се застояхме в къщи и аз направо луднах,както съм свикнала поне 5 часа да сме на вън сега с това време просто не ми се мисли Sad
Много благодаря на мама Кръц-Кръц за съвета за чая за храносмилане,който ми каза,малкият октомврийски САШЕ един на мама и тате Hug като пийна вчера взе че направи едно голямо аку,та изпразнихме малко коремчето и спахме цяла нощ без да се будим направо в 5.00 часа хапнах здраво и сега спинкаме още сладко Simple Smile
Това е от мен  ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ МАМИ И БЕБОЦИ newsm51 newsm03

# 36
Добро утро на ЛЕЛЯ ЗЕЛЯ, Simple Smile
Преди мъничко като писах не видях за твоя проблем и моята рана от СЕКЦИО преди 20 дена беше се малко отворила и излизаше някаква течност,бях при моя доктор и той ми каза че не  е сериозно каза да си правя компреси от реванол и НИБИЦИН спрей.При мен се беше отворило в края на сгънката където се свършва операцията около 4 мм ,но за 15 дена всичко се затвори и не  се стигна до хирург,мен изобщо не ме болеше аз случайно ,т.е мъжа ми го видя.Теб боли ли те,изпитваш ли някаква болка?И защо да ходиш при хирург ,не може ли твоя доктор да ти каже,ти сигурно със СЕКЦИО си раждала нали?
Как е малката БЕБКА Hug?Слушка ли?Те момиченцата са много послушни за разлика от малките мъже,те са капризни едни и искат много внимание,така е цял живот Simple Smile
Ами това е от мен ,дано да съм ти била малко полезна
Целувки на малката сладуранка
Мама Теди  love001 newsm51

# 37
Добро утрооо

Теди, много се радвам, че ви е помогнал.Олекнало му е на малкото човече.При нас винаги помага, само трябва да е на гладно, един час преди папкане. Wink

Криси и на мен ми се иска вече да украсявам.Това ще ни е първата коледа тримката. Heart EyesМного обичам Коледа и Нова година и дано натрупа с пухкав сняг, че да е още по-истинско

Дбс, ние се обличаме по абсолютно същия начин. Прабаба ни е оплевла мнооого терлички и винаги ги слагам на крачетата. А на сутришната гимнастика, горе сме облечени, надолу сме по пишона и на крачетата терлички.Така си проветряваме дупето от гадните памперси. Е, поопишкваме наоколо, но голяма веселба пък пада Mr. Green

Херка
и аз мисля, че като навърши 4-ри месеца, т.е. на 21 януари и вече трябва да му даваш номер 2 млекце Simple Smile

Зеля, аз не съм имала проблеми досега с операцията. Дано и при теб не е нещо сериозно. Hug Иначе и нашия час на заспиване е както при вас. В 21.30 се къпем, в 22:00 ядем и сме отнесли плувката smile3524

Таралежче, като гледам твоя бебко по снимките, особено където е голичък, все едно гледам моя Цеци. Много си приличат Heart Eyes

Лек ден и много целувкии  bouquet

# 38
Teodora_K - не ме боли, ама моята е отворена на три места едното е около 1 см а другите две по два/ туй защото ходих да ги меря със ролетката Mr. Green/ и не знам при теб изтичаше ли нещо, защото при мен тече, по скоро сълзи едно такова и не знам защо реши че съм за хирург,  може да се презастрахова newsm78

# 39
  • Primum non nocere !
Здравейте мамита!   bouquet
Аз съм нова при вас!....Родих на 26.10. малката бебка с секцио....Въстанових се много бързо!
Кърмя я..тя се роди мъничка....2850 и 48см....но вече е наддала около 800гр.

Мачо не пили калции по време на бремеността??? За косата и костите... пий геритамин 2 по 1 капсула....и калции фосфо ц по 1 дневно./ лекар съм...../ За проблема с зърната....и аз го имах...дадоха ме страхотен мехлем в болницата....ще ти го напиша но не зная дали го има в БГ....мажеш зърната и ареолите след всяко хранене....Има страхотен ефект!!!! PURELAN 100
Лошо е , че има дехисценции на оперативните ви цикатрикси.....но ако няма супурация/ възпаление/....няма страшно....просто ще трябвя превръзки...и тези места които са се отворили ще зарастнат вторично!

# 40
Добро утро и от нас, защото сме двамата на компа-.неще зверчето в леглото, иска да е изправен и да гледа Mr. Green,та сега пиша с 1 ръка, както допреди малко гладех и се отказах.

Честита госпожичка на Златна!

Добре дошла на ново.ата мама mariela33!Чудно имаме си и лекар.

По коментарите с раните от секцио да споделя и аз - моята не тече,но много ме боли от лявата страна, особенно като легна и въобразявам ли си, но като че ли е подута от ляво. В началото мъжът ми се подиграваше че било мас, ама сега ми казва, че може би са ми забравили някоя марля. Аз пък не смея да отида на лекар да не ми се смеят-нали операциите дърпат цял живот. Embarassed
У, звяра ревна.

# 41
Здрасти на Леля Зеля Simple Smile
При мен течеше съвсем малко една такава прозрачна течност,която не миришеше лошо,и също както при теб не ме болеше.А от кога се е отворила раната ти,да не си дигала нещо тежко ?
Ами щом ти казал доктора да ходиш при хирург отиди да видиш какво ще ти каже,но аз мисля че не е много сериозно и дано да е така,ще стискам палци Simple Smile
Теди newsm47

# 42
Здравейте и от нас с бебе Анна.Ние сме добре през ноща вече почнахме да правим вече 4 часови паузи но през деня си е пак на 3 -3.5 часадано и там ги регулираме.Мачо за този проблем със зърната го имах в началото и четох една статия която много ми помогна и то за 1-2 дни.Значи след като накърмиш изтискваш по една две капки от кърмата и намазваш зърната и оставяш така да стой и да ветрее докато изсъхне кърмата Ефекта при мен беше поразителен.Понеже на мен ми тръгва кърмата понякога и преди часа за ядене на малката и за да не се цапам си слагах памучни тампони който като се намокреха от кърмата ставаха като компреси и се чувствах много добре и само това ми помогна даже и Гармастана не успя да ми помогне само дето дадох 15 лв.Ако искаш опитай при мен  се получи. Ами това е от мен за сега.  love001

# 43
  • Primum non nocere !
Ели Ку
Щом те боли....и е подуто , трябва да отидеш на хирург....Еееееее....марля няма да има....но може би се е възпалило...и трябва да се " цепне"...отвори...ако има гноевидна секреция да изтече...Тогава ще престане и да те боли!! Ще правиш превръзки...и ще се затвори вторично..Може и да няма нищо....може и конец да е...
Мен ме болеше така от единия край....и на 12-я ден....в къщи ..случайно се погледнах..и открих едно малко конче....Извадих си го с пинсетата...
ХА!!ХА!! И аз съм така.....Нищо не мога да свърша докрай....почна нещо да правя....и бебка ревне!!!
Сега е пред комп. с мен!!! Joy

# 44
Привет и от нас  bouquet
Честито на всички празнуващи newsm67
Много здраве, щастие и късмет Heart Eyes

излизаме на разходка....
до после

Общи условия

Активация на акаунт