Благодаря за комплиментите, за мен е удоволствие, ама не съм чак толкова организирана.
Малкия змей не е чак толкова кротък и ме оставя да пиша само ако е гушнат в мен. Тогава заедно си се пулим на компа - голям е смешко 
Честити втори месечинки на всички бебоци

Евелинка, можеш спокойно да пиеш витамини, даже е препоръчително. Моя гинеколог, ми каза и след раждането да продължавам да пия Пренатал, за да ми е по-пълноценна кърмата.Ама то при мен не се наложи...
Ние също возим малчо в порт бебето.Така е по-удобно, а и скоро време живот и здраве ще му е малко.Та сега ще си го използваме докрай, а след 3-ия, 4-ия месец вече ще го слагам на столчето. Искам да ви кажа, че количката ми е просто върха.Толкова лека и маневрена.С огромна чанта, с много прегради - просто е супер и си заслужава всеки лев.Жалко, че Кикиники не можа да й се порадва.
Милата толкова ми е мъчно за нея и все я мисля.Дано скоро забременее отново и ако чете, да мине и да ни се похвали

Мен ме наболява стомаха.Ух , дано скоро ми дойде, че подлудих мъжът си - горкия ми той

Целувки и лек ден

. А вие почнахте ли с
Ами това е за сега от мен.Лека и безпроблемна вечер ви желая.
. Няколко дни упорствах, но се влоши и сега бавно се изцеждам, за да не спра да кърмя и му давам он шише. Такава болка не пожелавам на никого. Изплаках си сълзите, дето ставявах от толкова време от хормони и нерви.
А сега, 1 година по-късно само благодарих за това щастие и здраве си пожелах за всички ни!

, пих и кафе и шоколадов бонбон хапонах а ми е едно безсилно - особенно в ръцете - постоянно ми треперят - едвам я държа да я кърмя
само следя да не истине - ама явно и е добре
!И ние сме на най малкия, но аз се чудя, защо моя и той така пъшка
.Имах едно шише на Chicco с каучукова, но се разду при стерилизирането нещо
!Сега обаче сме с тия шишета на д-р Браун, които са против колики
.Значи пиши какво става с размера на дупката, да ли ще е по добре, че да реша и аз какво да правя