ОКТОМВРИйско бебче сладко е радост най-голяма за мама и за татко!

• 10 384
  • 261
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте мами,

Благодаря за комплиментите, за мен е удоволствие, ама не съм чак толкова организирана. Joy Малкия змей не е чак толкова кротък и ме оставя да пиша само ако е гушнат в мен. Тогава заедно си се пулим на компа - голям е смешко Heart Eyes

Честити втори месечинки на всички бебоци newsm51 smile3525 newsm51

Евелинка, можеш спокойно да пиеш витамини, даже е препоръчително. Моя гинеколог, ми каза и след раждането да продължавам да пия Пренатал, за да ми е по-пълноценна кърмата.Ама то при мен не се наложи...

Ние също возим малчо в порт бебето.Така е по-удобно, а и скоро време живот и здраве ще му е малко.Та сега ще си го използваме докрай, а след 3-ия, 4-ия месец вече ще го слагам на столчето. Искам да ви кажа, че количката ми е просто върха.Толкова лека и маневрена.С огромна чанта, с много прегради - просто е супер и си заслужава всеки лев.Жалко, че Кикиники не можа да й се порадва. smile3518Милата толкова ми е мъчно за нея и все я мисля.Дано скоро забременее отново и ако чете, да мине и да ни се похвали Hug Hug Hug

Мен ме наболява стомаха.Ух , дано скоро ми дойде, че подлудих мъжът си - горкия ми той Crazy Heart Eyes

Целувки и лек ден  bouquet

# 16
  • Стара Загора
Дзак и от мен.
Днес мъжо беше бавачка и аз бях пусната на кафе и направо се олях...върнах се след  три часа и половина Mr. Green
Честита ни нова темичка и благодаря на Кръц за старанието и за това, че намира време Heart Eyes
evelinar аз пия витамини но тези витамини, които си бях купила като бременна /мултитабс/ но реших тогава, че ям достатъчно плодове и зеленчуци и не ги пих. Та сега ги пия ей така щото е зима и не приемам достатъчно витамини. Но аз не кърмя..нали преключих вече.
Честита втора месеченка на Сашето  bouquet

# 17
Здравейте от мен мама Теди и Сашето, Hug
Тоя след обед един път и мама Теди да дремне ,бебе Сашко даде възможност и на мен.Благодаря на мама кръц-кръц за хубавата нова тема,която е побликувала Hug
На мама Тедито 799  да попитам с какво мажеш малкото бебче за подсичане,с какво кремче,защотото аз имам едно домашно приготвено,което върши чудеса и двете деца,които имам съм мазала с него и няма подсичане Simple Smile
По въпроса за свеките,хубаво човек да ги има защото когато ги няма и няма  майки,е много гадно,така съм аз и е по-трудно гледането на децата,ама пък така човек се учи сам да отглежда децата без помощ,ами можеби е  и по-добре,защото различните възрасти има различни подходи за гледане на деца Simple Smile
Много целувки на всички майки на бебета октомври и ноември
мама ТЕДИ и бебе Александър Wink  bouquet

# 18
Здравейте мамчета с хубави бебчета. Първо да благодаря на Кръц за хубавата темичка и страхотното оформление smile3525. А сега да ви питам вашите бебчета дигат ли си главичките от легнало положение по коремче и държът ли ги вече стабилно понеже ние още неможем и вече се притеснявам кога ще започне да я вдига и да я държи по стабилно newsm78. А вие почнахте ли с luvbedАми това е за сега от мен.Лека и безпроблемна вечер ви желая.

# 19
Ei,kato niama Kredor i ne mi e kef da pisha,4e posle kofti se 4ete.Ta shte pochakam...

# 20
  • Откъм Варната
Разписвам се....

Много хубава темичка, обаче термина ми беше на 18, а не на 17  Wink

# 21
Честита ни нова темичка и благодаря на Кръц за старанието и за това, че намира време
tsvetomira, Ники се опитва да си вдига главата, но успява само за няколко секунди и после клюмва. Нося го основно с портбебето и заедно с него го слагам в количката, а в столчето го слагам само в къщи, понякога, увит в пелена.
Teodora_K, аз съм доволна от Бейбитан и кремчето на Пупина - редувам ги.
Кръц, и аз се надявам напролет КикиНики да се похвали, чи чакат бебенце и дано всичко е наред и Господ я пази!
Усмихната вечер! Hug

# 22
Честита месечинка на Саши на мама Илияна! Да е жив и здрав и много щастлив!  bouquet
Честита ни нова темичка с благодарвости на Кръц за старанието и труда, за да са ни винаги прекрасни  темите! Hug
Аз имам страшен проблем с едната гърда и по-точно със зърното- цялото се е разцепило и изобщо не мого да кърмя Мартин от тази гърда #Crazy. Няколко дни упорствах, но се влоши и сега бавно се изцеждам, за да не спра да кърмя и му давам он шише. Такава болка не пожелавам на никого. Изплаках си сълзите, дето ставявах от толкова време от хормони и нерви.
Сега обаче се чудя по колко трябва да изяжда. Помогнете майчета, които храните с АМ или с изцедена кърма.
Аз на никаква помощ не разчитам. Бабите идват от време на време за едно дзак и изчезват, а така ми се иска някой поне да ни готви. То да сме само с татито все ще се оправим за яденето, ама нали и каката трябва да яде разнообразна храна.
И аз се чудих какви витамини да пия, докато кърмя, че зъбите ми са зле, косата ми пада и така...
Приятна вечер на всички!

# 23
Мили мами, благодаря за поздравленията за 30-тия ми РД! Много сте мили всички!!!  bouquet
В събота отпразнувахме с родата празника, а в неделя направих питата за Али! Голям купон стана 17 жени се събрахме, 4 деца и 2 бебета! Голяма веселба падна и страхотни подаръци получихме! Simple Smile
Та затова 2 дена не бях влизала във форума и днес докато изчета всичко...
Кръци - БРАВО на теб!!!  Heart Eyes
На КалиМА и Миньон честити 40 дни! На АИР и Илияна честити 2 месеца вече!!!
И аз да ви кажа слагам пелена на кошчето за кола, за да може Али да е легнала. Иначе и портбебето ползваме.
За свекито и аз не съм доволна от нея. И тя само мързелува и философства като дойде в къщи. На всичкото отгоре последния път стоя 5 часа у нас и нищичко не пипна, само и на мен ми загуби времето. Ама следващия път вече ще знам, че така прави и ще й кажа, че имам работа като мине 1 час...  Close
Херка, разбирам те за "пожеланието за бебче". И аз миналия РД като духнах свещичките си пожелах бебче (че и аз един аборт и една извънматочна и ми казаха, че може стерилна да съм останала). Sad А сега, 1 година по-късно само благодарих за това щастие и здраве си пожелах за всички ни! Simple Smile
Много е хубаво, че празниците предстоят и вече няма да сме си самички с мъжо. Нямам търпение да окрасяваме елхата вече и с подаръци да я напълним!
Целувки от нас на всички!!!  Hug

# 24
  • Ботевград
Здравейте мамчета!
Влизам на отчет - най-сетне, след дълго очакване се появи и моята принцеса Златина!
Роди се нормално на 19.11. в 17.16 часа, тежи 3 700 и е 53 см.
Голям бонбон е!
Въпреки показанията за секцио родих нормално, за което много се радвам!
Сега ми предстоят емоции и много радости с бебка, благодаря Ви че бяхме заедно 9 месеца, надявам се и занапред!  Hug

# 25
  • Стара Загора
Ма4о относно количеството на мляко казват, че е месеца плюс 100..т.е като сте втрои месец 120мл. на ядене. Но това е относително....значи Слави ми яде различно..в диапазон 100-140мл. на ядене...аз приготвям 140мл. колкото изяде....той като се наяде се отказва сам..поне не е пордот та да гълта насила ей така за спорта Mr. Green
Честито бебче на ZLATNA   bouquet  bouquet  bouquet
tsvetomira Слави вече си държи изправена главата като го оставя по корем и се смее. А баща му още повече защото Слави си вдига и крачетата отзад и мъж ми му вика изтребител Mr. Green
Забраваната Хера познавате ли я ooooh!
Честити 40 дена на Миньон и на КалиМа и втори месец освен на Сашето на Илияна така и на AIR и Ради  bouquet Hug Heart Eyes
Значи искам да питам най-вече Кръц и Мишка защото знам, че те като мен са на АМ. Аз ползвам шишета и на Чико и на Авент но моя глезльо не ще силиконови биби и сме на каучукови...т.е бибите на Чико за широкото шише стават и на Авент та купих такива биби и смених силикона. Вие с колко дупки сте сега. Значи до сега бяхме на най-малките обаче май вече му дават зор и пъшка все едно оре и копае цяла нива Mr. Green Днес купих да тествам една биба с две дупки..на Чико и като че ли по-хубаво си яде. Та вие на кой размер сте?

# 26
мерси на кръц кръц за темичката smile3525
аз днес си поръчах пентаксима че след седмица ще ни боцкат дупето  Crazy намерих в една аптека кадето можев по единични бройки да се взимат
аз имам мнооого ниско кръвно и едвам се влача напред назад  Tired, пих и кафе и шоколадов бонбон хапонах а ми е едно безсилно - особенно в ръцете - постоянно ми треперят - едвам я държа да я кърмя
а за детските на мен ми казаха да съм подавала молба на следващия месец - тоест този , и на вас ли ви казаха така, за майчинство никакви документи не съм подавала - само за еднократна помощ - голямо чакане по опашки беше и насам натам ме разходиха яко  Crazy
и да ви се похваля вече ние сме много калени - спим само с памперс и отгоре тънка пижамка , а през деня само по боди и някакво леко панталонче  Whistling само следя да не истине - ама явно и е добре

# 27
Ей, Хера хубаво, че ми каза Thinking!И ние сме на най малкия, но аз се чудя, защо моя и той така пъшка newsm78.Кажи как е с по големия размер, но иначе сме със силиконова биба smile3541.Имах едно шише на Chicco с каучукова, но се разду при стерилизирането нещо newsm78.Ама той силиконовата си я харесва smile3504!Сега обаче сме с тия шишета на д-р Браун, които са против колики Peace.Значи пиши какво става с размера на дупката, да ли ще е по добре, че да реша и аз какво да правя smile3525!

# 28
Ами ние сме с Авент силиконовите и вече сме на биберон номер 2. То си пише в книжките на помпата, че 1 е за 0+ месец, 2 е за 1+ месец. Цеци също виждаше зор и много дърпаше и се измаряше и тогава прецених, че е дошло време за по-голяма биба:)

# 29
  • Стара Загора
Значи имаме вече две яденета с втори размер и май наистина му е по-добре. Тъй, че Мишка пробвай и ти Wink
Сега се замислих и друго...ние нали сма на Аптамил1...той пише, че е до четвъртия месец...обаче това как да го смятам...като навърши третия месец и започне четвъртия...или като навърши четири и започне петия  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт