. иначе много се занимава с малкият ,по -трудно му е да свърши някоя работа.
, че аз нещо съм станала неудържима. нали уж увеличава кърмата. само дето аз нямам спирачки и става една....... дали не прекалявам?

на половин мерът я намирам откадето я оставям - ако огладнее довтасва винаги сама и си намира някак гърдата - ако не съм и удобна не плаче ами само че чува примляскване и аз се сабуждам / подсеща ме/ това че се върти вече като стрелка едно на ръка но тя направо все едно е станала и си е легнала до мен

,ще се разминем с разходката.

. Просто си дадох сметка, че няма време за отпускане и ако ние сами не си правим да ни е хубаво- няма кой.
, пуснах пералнята...., ще измия чиниите...., пълна програма...
и пак се кърмихме. След това си поспахме до 8. 20, той се събуди, мама му поприказва първо, после му направи масажче, нахрани го и сега детенцето спинка сладко-сладко 

. За свекито си напълно права 
, но не съм консумирала нищо по-различно от преди.
никога досега не съм правила, все бабите се нагърбваха с това)
!

За изцедената кърма не се притеснявай. Аз в родилното така й давах, защото не искаше да засуче, оставяла съм я и на татко й така, пък досега не се отказала от мамината бутилка 

. Малко ти беше другото, а сега и това за разкош. Дано да мине от самосебе си 

даже се налага да и чистя мърлявщините.Никога не ми е помагала в чистене,пране или гладене,даже се ослушва и за готвенето-по възможност аз да го направя.Единствения ефект от нея е разлигавянето на каката.Препоръчани теми