Последни приготовления в очакване на първите юлчета.- Термин Юли- тема 8

• 45 375
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
И аз да попитам има ли ги в аптеките?
И как се определя размера?
редакция: Намерих, че ги предлагат в Софармаси https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030015345
Само, че виждам, че имат само  L и XL

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 17:24 от Joy Joy

# 136
  • Замък сред облаците
Има ги в аотеките, пише им размерите като отворите продукта.

# 137
Ползвах на canpol с първото раждане, на мен ми беше много удобно с тях и като отида до тоалетна и просто да махам цялото нещо и айде в коша. Само не си бях уцелила размера тогава, сега си взех по-голям.

Някой беше питал за George по-назад, аз забравих съвсем. Поръчвам си сама всичко от UK сайта им (не от БГ) и с посредник GGBG идват до България.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 19:51 от deska90

# 138
Аз се чудя да взимам ли превръзки за след раждане или да разчитам на тези от болницата- те специални ли са или по-скоро тип нощни?

# 139
От месец някъде усещам зоната около пъпа най-вече а и целия корем като цяло по-безчувствен. Корама ми е доста голям и когато отида на преглед при различни доктори винаги има реплика " корема ти е много голям" иначе бебка си е в норма +3/4 дни, може би е от разпъването на кожата. При вас има ли такава безчувственост?

# 140
Аз и предишният път и този мисля да си карам с памучни мои по дълбоки бикини. Със добри превръзки не мисля , че е някакво извънредно положението за да се спарявам с еднократни гащи или памперси. Лично мое мнение! Относно ореввъзки и санитарни материали ще си ползвм тези от болницата, всички казват , че са си ок.

# 141
Момичета, имам малко глупав въпрос - подариха ни количка, Lorelli Kara, светлобежова, става за момче, нали? 😁😁😁

# 142
  • Замък сред облаците
Естествено, че става. Даже е супер, че не е тъмна за жегите.

# 143
Момичета, имам малко глупав въпрос - подариха ни количка, Lorelli Kara, светлобежова, става за момче, нали? 😁😁😁

Да , супер е🙂

# 144
Аз ще взема и от двата размера по един пакет, пък след това ще изпращам ММ да ми докупува. В описанието пише, че дори може да се перат.
И аз да попитам има ли ги в аптеките?
И как се определя размера?
редакция: Намерих, че ги предлагат в Софармаси https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030015345
Само, че виждам, че имат само  L и XL
Бежовото е много приятен неутрален цвят. Става и за момче и за момиче. А колко случаи на познати имам, които взимат розова количка за първото дете момиченце и си возят и второто момченце... или обратното. Wink

# 145
Бежовото и сивото за мен са страхотни неутрални цветове, очаквам момиче, но по- големите ни покупки са в тези цветове, за всеки случай😅 Още утре ще потърся тези гащи, че взех на Canpol и определено не съм впечатлена, много запарваща ми изглежда материята, а и тъкмо и в Софармаси има добра отстъпка на Uriage

# 146
Аз също избрах бежова количка за момченце и в моите представи поне е подходящ цвят. Не съм фенка на тъмните цветове и на типичното синьо/розово за момче/момиче. Почти нищо синьо нямам купено, само няколко дрешки. Всичко друго ни е бежаво, бяло, сиво или дърво.

# 147
Е, аз съм от лудите, които за първото дете решиха да купят всичко спрямо пола. Голяма глупост. Тогава си викам, каквото има за едното, такова ще има и за другото Joy чак ми е смешно като се сетя. Сега малката ще се вози в на баткото количката, не е синя, но можеше и по неутрална да взема. Никакъв шанс няма да дам 2000лв за количка, при положение, че на тази нищо и няма и не е за парите, ама би било огромна глупост. Това се отнася и за кошарата некст ту ми.
За гащите, аз мислих, че са еднократни, а те не са. Пак си ползваш превръзка с тях

# 148
И ние взехме неутрални цветове. Количката е светло сива, next to me леглото и то. Даже прах дрешките наскоро и осъзнах, че имам само 1 розов комплект. Та сега ми остана да взема някой гащеризон и мисля да търся по - розовки. Grinning АА аз пак да те питам относно ихтамола, сега го нанесох, но гледам, че пише при бременност и кърмене да се използва с повишено внимание и след консултация с лекаря. Ти кой вид ползва? Аз взех този, който е в бежова кутийка като от крем.
И пак относно покупките, взехте ли шапчици и изобщо лятото нужно ли е да слагаме на бебоците? Разглеждам онлайн, но не мога да преценя материята колко е плътна.

# 149
  • София
Има и гащи на Always , които са абсорбиращи и не трябва да слагаш превръзка. Намерих ги само в семат обаче и още им се чудя. И аз поръчвам от George Англия и ползвам посредник GGBG. Адаш, купувала ли си бодита с къс ръкав от там? Страх ме е да рискувам, че не искам плътен памук и май ще съм пас този път. Искам нещо летни, на дупки, ефирно, прозрачно, видях по магазините, че имат някакви от органичен памук тънички и мисля да купувам такива. Но все пак ако си взимала такива от George сподели.

Общи условия

Активация на акаунт