Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 78 396
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Маринования свински врат наистина е да си оближеш пръстите. На Ловеч е. Аз винаги вземам каквото видя от тях мариновано и от Лидъл и от Била и винаги е много вкусно.

# 121
Аз ще си го измажа, понеже кожата на ръцете ми е зле и използвам много крем. А този с чаеното дърво (който не беше намален), мирише хубаво и попива, и по принцип харесвам козметични продукти с чаено дърво, но не върши нищо за кожата на ръцете ми.

# 122
Ако не го предозираш, няма да ти прави проблем с лепнене, попива изцяло за 20-тина секунди. И наистина е лечебен

# 123
Mорена, вече е в постоянния асортимент. 😃😉

Коментираният крем за ръце SOS ми харесва, когато кожата ми временно се засуши и само тогава го използвам. Иначе използвам със зелената и с жълтата капачка.

# 124
Не, че много ще ви изненадам, но да споделя впечатление от тази вечер:зарадвах се, че са заредили гръцките подправки, в първия момент си викам:"брей, цената е почти същата като преди..." да, ама за друг грамаж...

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 22:36 от denyil

# 125
Еее, те пък съвсем ги орязали Wink
Аз взех едно пиле да опека утре. Мицеларна вода с помпа. Много я харесвам , май вече казах Wink
Имаше един неприятен клиент , който май беше напушен и ходеше и се присмиваше на всички в магазина. Беше доста плашещо. Взех да пробвам препарата за миялна дали става.

# 126
Джаста Праста, къде стои пърженият лук в Кауфланд?

# 127
  • Sofia
Mорена, вече е в постоянния асортимент. 😃😉
Скрит текст:
Брей, ти да видиш. Simple Smile

...къде стои пърженият лук в Кауфланд?
При азиатските.

# 128
Здравейте! Мога ли да помоля ако някой е купил от туристическите дамски сандали в по-тъмния цвят /от мин. седмица / 40 номер и мисли да ги връща - с радост бих ги взела, че детето много ги хареса, а при нас в 7:45 сутринта бяха останали само 4 чифта и нямаше 40....

# 129
Може ли някой да метне една снимка на този маринован и тъй вкусен свински врат.
Пп Фрозен, Морена вече е отговорила
Grinning

# 130
  • Sofia

Днес беше на 7,99

# 131
Хубави ли са кебапчетата от първата страница от новата брошура?

# 132
  • Mostly in my mind
А как го приготвяне този врат маринован?

# 133
  • Sofia
А как го приготвяне този врат маринован?
Както е мариноват, само печене остава. Simple Smile Дълго и на слаб огън.

# 134
  • Асеновград
Аз ще си го измажа, понеже кожата на ръцете ми е зле и използвам много крем. А този с чаеното дърво (който не беше намален), мирише хубаво и попива, и по принцип харесвам козметични продукти с чаено дърво, но не върши нищо за кожата на ръцете ми.
Скрит текст:
Имам суха напукваща се и ставаща на рани в студа кожа на ръцете. Този крем ме спасява. Ползвам като го изсипвам в голяма кутия. Три опаковки от крема с ч пакетче салицилова киселина от аптеката. Добре разбъркано. В началото кристалите се усещат леко, но като престои се абсорбират от крема. Точно този е много подходящ, понеже салициловата киселина не го разводнява за разлика от по леките кремове за ръце. Принципно рецептата е с мас и салицилова киселина, аз не понасям мас и си я заменям. Заздравява и омекотява кожата.

Общи условия

Активация на акаунт