Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 78 419
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 135
Като стана дума за мас, вчера ми се стори, че цената и' е 6,99 лв?🤔🤔

# 136
Като стана дума за мас, вчера ми се стори, че цената и' е 6,99 лв?🤔🤔
Толкоз...

# 137
Monadirs, много благодаря за снимката на свинския врат. Ако го нацеля на промо, ще знам да купя. Ние у дома не одобряваме много лидлското месо и рядко заглеждам фризерите. Пилетата им по спомен не са лоши.

# 138
Маринования свински врат наистина е да си оближеш пръстите. На Ловеч е. Аз винаги вземам каквото видя от тях мариновано и от Лидъл и от Била и винаги е много вкусно.
Снощи отскокнах до лидл за вечерни намаления , въобще не разчитах че ще има, защото беше свършил и о чудо 1 бройка останала тъкмо мен чакала..до 11ти 7.99 кг -20%. Огледох  се да не би нечия ръка да се протяга до мен или пък е "prank" и го грабнах с усмивка! За малко да го вдигна във въздуха -а ла мистър бийн- показвайки че е мой !
High five !!! Дай пет Sunglasses

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 09:10 от Didity02

# 139
Лютеницата с купон -25% е много вкусна, но си има семки и люспи.
И на любимото ни кисело мляко 2% БДС Родна стряха посегнаха най-накрая, беше 94 ст, вече 1,09 лв.
Взех от кашкавала на Маждаров по 18,88 лв. кг. Не е лош, но очаквах повече.

# 140
Кис. Мляко железница, наше село с каймак още го няма, добра новина че ще бъде П.А. цената не е лоша. Не разбирам от млека, но знам че са му  добавили добрите бактерии и това че е с каймак означава ли че е по-полезно от същото без каймак...вкуса му е страхотен. Дано сваля коремчета))

# 141
  • Mostly in my mind
А как го приготвяне този врат маринован?
Както е мариноват, само печене остава. Simple Smile Дълго и на слаб огън.
Във фолио ли?

# 142
  • София
... и това че е с каймак означава ли че е по-полезно от същото без каймак..
Съвсем не.

# 143
Добро утро! Спирам да се сърдя на Лидъл - гофретите в Кауфланд са 4 лв. Божеееей! За пушено филе и шунка на по 37-40 лв. да не отварям дума. Егати ужаса.

# 144
Може ли някой да метне една снимка на този маринован и тъй вкусен свински врат.

Grinning

въпрос на вкус, на нас много не ни хареса /маринатата/.

# 145
  • Sofia
А как го приготвяне този врат маринован?
Както е мариноват, само печене остава. Simple Smile Дълго и на слаб огън.
Във фолио ли?
Да, завито и откриваш накрая за малко (10-15мин.) ако има нужда да хване цвят.

# 146
И на любимото ни кисело мляко 2% БДС Родна стряха посегнаха най-накрая, беше 94 ст, вече 1,09 лв.
Артикулите с цена под 1 лв все повече намаляват

# 147
  • Велико Търново
Този маринова врат, става ли на скара да се пече, ако го нарежда на тънко, тип пържола?

# 148
Има ново печено филе от серията Клин лейбъл, което е много крехко и сухо, но на мен много ми харесва намазано с крем сиренето в синята кутийка.

# 149
Взех 3 млека железница с каймак и после ги върнах за да си набавя ето товаааа

Био кисело мляко от пасищни крави в стара планина. На 1.19лв излиза. 4броя в кошницата.
След това отново удар

Да не забравяме и ягодките на 3.79лв кг и краставици 59ст броя. Чуден пазар!! Седмицата започна на като по вода..яко валеше)))

Общи условия

Активация на акаунт