Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 412
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Този маринова врат, става ли на скара да се пече, ако го нарежда на тънко, тип пържола?
Става.

# 151
  • Велико Търново
Благодаря, морена Simple Smile
Ще купя днес за ММ, да се поти той около грила, а не аз около печката Simple Smile

# 152
Пилето на мен ми харесва, също и бутчетата. Воденички взех веднъж охладени и бяха ужасно мръсни. Някой скоро взимал ли е да каже как са?

# 153
Подарявам

# 154
Този маринова врат, става ли на скара да се пече, ако го нарежда на тънко, тип пържола?
Става.
Този врат не е ли вече нарязан?

# 155
Да нарязан е, но вече няма 8-10лв кг, а е 9лв 600гр от П.А. (-10%) с билкова марина само имаше.
В Б. Има промо Св.контрафиле 7.50лв кг. Отивам да си взема парче.

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 10:50 от Didity02

# 156
Аз този крем го изхвърлих. Като сложех и ръцете ми лепнеха, не ми попиваше напълно. Може и така да трябва, но на мен не ми харесва усещането.
Този тип кремове са така, аз го използвам когато са ми най-зле ръцете и друго не помага. Преди лягане омазвам хубаво ръцете, да остане слой върху тях, сутрин като стана са ми като нови.

# 157
Леми, и аз го използвам по същия начин. Когато ръцете ми нямат нужда от толкова богат крем, просто слагам други кремове (тогава те се отразяват и много по-добре). А когато няма нужда, не слагам изобщо крем или е по 1-2 пъти дневно...

# 158
  • Сливен
коментирания крем е идеален и за пети,преди лягане.

# 159
Добро утро! Спирам да се сърдя на Лидъл - гофретите в Кауфланд са 4 лв. Божеееей! За пушено филе и шунка на по 37-40 лв. да не отварям дума. Егати ужаса.
Абсолютно. Долавя се едно чувство, че с всеки ден растат по малко цените. Но много ни цакат нас българите.
Примерно в настоящия лидълски каталог в Румъния - кило череши под 4лв., на Солевита сок портокал прясно изцеден - 1л. за 2,05лв., гръцкото Фета от тая седмица при нас 9лв, там - 7,91 за същия грамаж?!??!?!?.... да не говорим за сладоледите!
Минималната работна заплата в Румъния е 900лв, пенсиите им също са по-високи, не знам откъде идва тая безумна разлика в цените.

# 160
  • Sofia
Става.
Този врат не е ли вече нарязан?
Не знам, не съм го купувала.

# 161
Св.врат, който беше до вчера на промо е нарязан( с червена марината). Опаковката беше около килограм-6 броя пържоли.
Скрит текст:
Снощи това ни беше вечерята-на фурна с кутийка "зеленчуци с масло"

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 11:52 от denyil

# 162

Здравейте,
някой купувал ли е от тези дъвки
и дали имат ментов вкус или са само с лимон,
тъй като не обичам мента.

# 163
Може ли мнение за сокоизстисквачката на Silver Crest от днес на промоция. Много и се чудя.

# 164
  • Mostly in my mind
Добро утро! Спирам да се сърдя на Лидъл - гофретите в Кауфланд са 4 лв. Божеееей! За пушено филе и шунка на по 37-40 лв. да не отварям дума. Егати ужаса.
Абсолютно. Долавя се едно чувство, че с всеки ден растат по малко цените. Но много ни цакат нас българите.
Примерно в настоящия лидълски каталог в Румъния - кило череши под 4лв., на Солевита сок портокал прясно изцеден - 1л. за 2,05лв., гръцкото Фета от тая седмица при нас 9лв, там - 7,91 за същия грамаж?!??!?!?.... да не говорим за сладоледите!
Минималната работна заплата в Румъния е 900лв, пенсиите им също са по-високи, не знам откъде идва тая безумна разлика в цените.
Вчера в темата за К точно същото коментирах. Много ни цакат.. Едно кафе, което в унгарски сайт видях за 7.50 лв, в Кауфланд са го пуснали на 13 лв...

Общи условия

Активация на акаунт