Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 472
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 225
За розовите домати на промоция тази седмица пише, че са полски. Пробвахте ли ги, как ви се виждат?

# 226
Предишните полски (преди 1-2 седмици) не бяха лоши. (Във Фантастико ще има български от четвъртък 2,59 лв)

# 227
Целите бански как са според вас? Биват ли?

# 228
Sup-a на   mistral си е доказан продукт. Доколкото съм запозната, цената му е нормална не е нито ниска нито висока.
Благодаря за мнението! Струва си да го погледна и взема значи Simple Smile Ние имаме суп на друга марка, беше значително по-скъп при това без нещата, които вървят към лидлския комплект, затова ме съмняваше колко ще е държелив този на Лидл и дали рекламациите няма да започнат още при първото надуване Simple Smile

# 229
Хич не се чудете на Сахер, няма нужда от охлаждане, това е просто шоколадов кекс със сладко от кайсии. 🙂 Не е торта като тортите в нашите представи.

# 230
кой го знае каква суха гнъс е.
вчера при нас имаше много намалени меса, особено кайма и т.н.  имаше и врат.

# 231
Така е и в оригинал. Кексовете са сухи.

# 232
макар да не съм въобще фен на сахер, точно в оригинал в хотел сахер не е хич сух кекс. но силно ме съмнява дори да се доближава до него, най-малкото няма да има яйца, масло, шоколад - основните съставки.  та ще е някаква суха паста.

# 233
  • Sofia
Розови домати окакто ги похвалих (и снимка дето бях пуснала) повече не съм купувала такива, все са доста водни... абе нищо общо...  Така и не обърнах внимание тогава за сорта... а снощи ползвах последния хубав.

# 234
  • Варна

Искам цял бански, но сякаш са пуснали само ХХЛ размери или бъркам?

# 235

Искам цял бански, но сякаш са пуснали само ХХЛ размери или бъркам?
Хубави бяха, но и на мен ми се сториха големи.

# 236
Преди повечко години имаше цял и в по-малката номерация (имам 40 р-р, но не го харесвам), после не съм виждала такива.

# 237
макар да не съм въобще фен на сахер, точно в оригинал в хотел сахер не е хич сух кекс. но силно ме съмнява дори да се доближава до него, най-малкото няма да има яйца, масло, шоколад - основните съставки.  та ще е някаква суха паста.
Преяла съм я точно там и съм се напълнила с дървени кутии от "тортата". Чист кекс си е и спрямо българските разбирания за торта е суха. За кекс може и да не е сух. Smiley

# 238
От гръцките зехтини в пластмасово шише бях вземала каламата- хубав беше, но не нещо специално. Не ми харесва, че са в пластмасови шишета, вече избягвам да вземам такива за зехтин.

И нещо от ФБ, симпатично е:

Може и да е симпатична снимката, но за мене не и въпросната подправка. Фен съм на всякакви подправки, имам огромен асортимент, но само като си помисля за листа от кориандър, ми прилошава. Семената ги ползвам постоянно.

# 239
+1. На всичкото отгоре съм точно сред тези, които са бъркали кориандъра с магданоз- просто не погледнах етикета 😂😁🙈🤷🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт