Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 506
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 270
# 271
Дано да заваря еклерчета и сметанов пудинг.

# 272
Каперси, тиквички...Ще си помисля доста за ребрата и месото от миди...🤔🤔 Много неразоряваща брошура за мен (ще се разорявам само с неща от обичайните пазарувания😆)...

# 273
Мале, цената на 6 бр. био яйца ме развесели (4.29 лв.), явно вече новата цел е поне левче за яйце 😄
Винаги са ми били много интересни тематичните карибско-латино продукти, а сега виждам и доста нови неща, ама и на тях цените им са бомбастични.
Единствено някоя азиатска супа и оризовите кори ще взема, ако се озова в Лидл. Кимчито предния път не ми хареса, а и 2.69 за 110 грама ферментирало зеле, да ме прощават лидълци, ама дори не мога да си представя какво ще да е това мини бурканче изобщо. Вече стават силно смешни с редукцията на грамажа 😁
Ще ви чета да видим дали някой няма да похвали и нещо друго от азиатските неща, купува ми се нещо завъртяно.

# 274
Определено съм доволна от новата брошура - ако не се наложи да купя нещо текущо за ядене, няма да стигна до магазина. Доволна съм, че се грижат за мене, за да не харча излишни пари в кризата Satisfied
Предишни години имаше летни памучни пижамки (добре е, че моите още не са се разпаднали, защото ги ползвам не само за спане, а и за денем в къщи в жегата, дори горнището от едната става да се носи и на вън, толкова е хубав десенът) и панталони и блузи от памук/лен. Явно в близко време няма да видим дрехи от естествени материали...
Дано старите да издържат още някоя година.

# 275
Има време - юни, юли, август... Обаче и аз съжалих, че не си взех ленен панталон миналата година, взех за майка ми. За мен взех 2 от лиосел и реших да не прекалявам. А сега като гледам положението - нито е ясно дали ще има, на каква цена, с какво качество, а за връщане при евентуален проблем не ми се мисли какви дискусии може да се отворят. 🙄

# 276
  • Mostly in my mind
Застреляха ме с тези южноамерикански продукти...някои думи ги чувам за пръв път. Stuck Out Tongue Winking Eye
И за мен нищо кой знае колко интересно.

# 277
Нудли за децата. Само това си избрах на първо четене.

# 278
Сиренето "Саяна" хубаво ли е? С доста добра цена ще е.
И от храните за кучета, купувате ли от Лидл?

# 279
Единствено някоя азиатска супа...
Аз този път няма да се излъжа от многото консерви супа, в неделя вечер на пост и щом излезе от склада палета директно им посочвам да го доставят на касата и за мен си Joy Stuck Out Tongue Closed Eyes даже за количество и че съм първа ми се полага отстъпка)))
Мини еклерите са със сметана, а не с крем. Доволно пропускам.
Има много интересни неща за пробване, обаче с тези цени, лидл моля моля..не така.
1 бразилска единица е 0.39лв...трябва евтино да ни излезе..лидълци се пробват да ни минат .. мекици с пилешко месо 5лв 350гр..да бе...
Едно -30% на всичко трябва минимум.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 08:31 от Didity02

# 280
Няма продукт на Саяна, който да е хубав.

# 281
  • Пловдив
На Саяна нищо не купувам!

# 282
Тази Саяна как успя да се намести в Лидл?! Лидл много изневеряват на стила си вече.

# 283
  • София
Аз също не купувам каквото и да е с марка Саяна. Удар по имиджа е и черна точка от мен.
пликчета за лед има ли?

# 284
  • Mostly in my mind
Сиренето "Саяна" хубаво ли е? С доста добра цена ще е.
И от храните за кучета, купувате ли от Лидл?
о, не, нищо на Саяна!

Общи условия

Активация на акаунт