Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 500
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 255
И от мен оплакване от семената. Н3то подправките, нито пащърнака ми се засади. Майка ми е взела от К.  и нейните подправки поне са поникнали.

# 256
аз така взех един джоджен /семена/ от била - нито едно не покара.

# 257
И аз се оплаквам от семената - освен босилека (пакетчето беше на цена 2-3 лв.), нищо друго не тръгна. А иначе семената им на цената на златото - примерно черитата бяха 8 семенца в пакетче.
--------------

Ягодите днес ги взех на 3,49 лв., сутринта бяха много добри - здрави, узрели, ароматни. Много ми се иска да ги задържат на тази цена и през следващите дни, ама едва ли...

# 258
Значи само аз обичам пресен кориандър. А смленият го ползвам винаги, когато правя нещо с кайма или свинско. Simple Smile
При нас днес на две места имаше маскарпоне- 3.29 на едното място и 2.99 на другото. Срокът на госност- еднакъв, датите на промоция- също.

# 259
  • София
Моля, припомнете ми какви бяха сроковете за връщане на нехранителен продукт, неразопакован, неупотребяван.
1 месец или 2 месеца, ако е маркиран Лидл+ ли?

# 260
Здравейте! Нещо за уреда за палачинки на Silver Crest да споделите? Някой има ли го, пробва ли го? Благодаря Simple Smile

# 261
  • софия
Моля, припомнете ми какви бяха сроковете за връщане на нехранителен продукт, неразопакован, неупотребяван.
1 месец или 2 месеца, ако е маркиран Лидл+ ли?
В първия пост пише.

# 262
  • In transit
Като споменахте семената в Лидл, оня ден майка ми се оплака, че тая година чери домати няма да имаме, защото нищо не е покълнало. Точно от лидълските взе. А като знам, че от същите семена предните две години що черита изядохме.
Аз взех само семена босилек. Ама бяха калпави, излязоха едни хилави и умряха. От био семената бяха.

# 263
А вие сега ми напомнихте, че и аз си купих няколко различни пакетчета със семена, но така си стоят забравени. Ако пак не ги забравя ще споделя дали нещо е поникнало.
Ягодите във Ф. са много хубави по 2 лв. 500 гр.

# 264
И в Кауфланд има семена.
От тези лавандули от Лидл и Кауфланд, коя има по-силен аромат?
Изглеждат ми някак различен вид лавандула на снимките.

# 265
Аз взимам от Кауфланд семена на Лактофол, българска фирма, много са добри. Лидълските си бяха немски.

# 266
От тези лавандули от Лидл и Кауфланд, коя има по-силен аромат?
Скрит текст:
Първия вид с малките цветчета е по-ароматен, различни видове са.

# 267
Благодаря че споделеното  за банския.аз съм си голям размер и не отидох защото си мислех че ще са.малки, както винаги. Синичкия с шарка ми хареса.
макар да не съм въобще фен на сахер, точно в оригинал в хотел сахер не е хич сух кекс. но силно ме съмнява дори да се доближава до него, най-малкото няма да има яйца, масло, шоколад - основните съставки.  та ще е някаква суха паста.
Преяла съм я точно там и съм се напълнила с дървени кутии от "тортата". Чист кекс си е и спрямо българските разбирания за торта е суха. За кекс може и да не е сух. Smiley

Тъй тъй Соулче, много суха торта е оригиналния Захер. Не е торта в българските разбирания. Аз си я правя домашен и я побългарявам  с малко повече Кайсиево сладко. Ако тези " кексове" приличат на оригиналния захер ще си взема . Аз го харесвам Оригиналния Захер за разлика от домашните. Те в оригиналната сладкарница казаха че Захера бил менте. Не приличал на този, който са яли в бг.

# 268
  • Асеновград
И аз се оплаквам от семената - освен босилека (пакетчето беше на цена 2-3 лв.), нищо друго не тръгна. А иначе семената им на цената на златото - примерно черитата бяха 8 семенца в пакетче.
Моите бяха 10 , макар че пишеше 8 . Само 2 ми се хванаха и ето резултата .
Скрит текст:

# 269
Моите бяха 10 , макар че пишеше 8 . Само 2 ми се хванаха и ето резултата .
Скрит текст:

Браво, много хубави растения сте отгледали.

Общи условия

Активация на акаунт