Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 520
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 300
  • София
От новата брошура харесах сушеницата XXL и някои сосове от азиатските.
 Днес черешите в Лидл бяха 9лв./кг. Купих от К.

# 301
Един въпрос имам - когато на купона пише, че изтича утре, днес ли последно мога да се възползвам от него или утре?
Значи и утре можеш  😊тогава ще пише- изтича днес.
Като отворите най- долу на купона си му пише валидността

# 302
Ягоди при нас бяха под 3 лв, но бяха ужасниииии. Купих чери домати, да видим, дали са хубави. Репичките са много хубави бяха при нас, от тези, които са без листа, в плик. Обожавам репички с масло и сол да хрупам, лошото е че не мога да попадна на някакво хубаво масло, което да не ме разори. Взех захаросан пекан, пробвах го преди ок.2 седмици и много ми хареса, та забърсах две опаковки. Търсих пак компот от кайсии, но тц. И никой не можа да ми каже, дали ще зареждат пак. Взех някакво намалено био авокадо 2 оп. По 2 бр за 2,49 всяка от щанд с преоценените зеленчуци и плодове, а то пък да се окаже толкова хубаво и узряло, сега ме е яд, че не взех всичките опаковки, дето се подхвърляха там. И ябълки взех от там, 1 кило за 1 лев в плик, дребнички, но са много сладки.
Реших да пробвам вегански йогурт, взех от трите вкуса по 1, хапнах този, който е с ягода. Отвратителен е. Ще пробвам и другите 2 вида, за да не ги хвърлям, но вече без никакво желание. Взех и соев йогурт, натурален, той е ок, като му се добавят плодове, става супер.
Взех и бургери от сьомга, ще ми се да ги намалят скоро.

# 303
За супите: не си спомням да имат глутамат, по-скоро не. Но имаха модифицирано нишесте (то май всичко го има) и едно-две Е-та по слаба памет. Но състава за година може да е променен, както с пиците. Пици вече само от К или Б. С осезаемо По-високо качество са от замразените на лидл с почти минимално по-висока цена.

# 304
  • Sofia
Търсила съм, но не съм го откривала. Така и за Лидл чух, че имало, но не и в нашия филиал. Ще пробвам пак във Ф.

Ако не в азиатски рецепти, може да слагате едамаме на всякъде - в салати, в супи, яхнии, пържено/стър фрай, ориз със зеленуци...
Както то, така и тофуто са много полезни.

# 305
Да се запиша и аз с едно ходене до Лидъл вчера.
Бариерите на паркинга функционират и е супер спокойно и за паркиране и за пазаруване.
Хора в магазина почти нямаше.
Мислех си, че гъбите в Кауфланд са скъпи, защото са български - Лудъл ме посрещнас подобна цена. Не видях пушено пилешко бутче. ПиЗ беше 50:50.

# 306
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Да и вчера черешите бяха 8.99 килото.
Бяха си големички, като хрущялки, но на вкус нищо особено като за тази цена. Имаше намалени по 1.99кг. червени ябълки, твърди, сочни, много вкусни - това вчера на обяд. Следобяда бяха намалили скаридите и филето сьомга. Взех и от двете и вкъщи много ги одобриха. Майонезата на Hellmann's класика също ни хареса, имаше и един куп намален нарязан бекон. Солен е, но за сандвичи е супер.

# 307
  • София
В Лидъл никога не е имало в ПА, от Ф вземам аз, в нашето има.

# 308
И аз ги подминах черешите на 9 лв. И купих след това от кварталния ПЗ на 3.50 сорт Ван, хрупкави и сладки.
Тотално ме отказват Лидл да пазарувам от там. Или стоката на промоция няма да я има налична, или пък цената ще е космическа. Намалила съм ходенето до веднъж седмично, но май упорито върви към редуциране.

# 309
  • София
Клиентка  каза, че черешите в Лидл са хубави.
Мен не ме привлича цената. Сутринта купих от К заради задушница.

# 310
Днес отново различните етикети на маскарпонето при нас си стояха.

# 311
И в нашия Ф. има едамаме (цена не си спомням, скоро не съм купувала, но определено видях заредено), но лидълското ми харесва повече.
Репичките с листа в нашия Лидл бяха ужасно увяхнали. Ягодите не гледах, имаме домашни. Взех халуми с чили и маслини. Погледнах бегло новата брошура, но само мушамата- ако е като моите ме заинтересува.

# 312
В някой лидл в Пловдив да има останали от целите бански?

# 313
взех чери доматки и биолимони. толкова от мен. но пък една жена преди мен си купи намалено лаваца оро на цена 9.50 за 250 г. паднах.
кое едамаме е хубаво в лидл - само зърна или шушулките?

# 314
  • Велико Търново
XXL салчичон е кофти продукт. Има формата на саламени кръгчета, но всъщност е нещо средно между ниско качествен продукт от месо и оцветители. Веднъж съм вземала, никога няма да го повторя. Дори тогава ММ ме пита защо съм купила толкова много от този гаден Салам!

Общи условия

Активация на акаунт