Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 520
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 285
Подкрепям мненията за боклучивите Саяна.
Южноамериканските продукти са ми интересни, но но ми ги предлагат в кофти времена.
Яд ме е че няма от кристалните нудъли.

# 286
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Всичко съм пробвала от азиатските, повече и аз не се лъжа. Може би само оризовия оцет ще взема.
Някой опитвал ли е мармалада от гуава и кокада-та?
И аз се интересувам за отзиви за кучешката храна на промоция другата седмица.
Цените в Лидл вече са космически. Постоянно растат неоправдано нагоре. Аз имам Лидл буквално на две крачки и имам всекидневен поглед и вече тотално ме мотивират да се преориентирам към Кауфланд. Само локацията още ме държи към тях.

# 287
За кучешките храни не знам, но котешките не понасят на моята котка.
Скрит текст:
Почва да пръцка и производството и става свръх ароматно, пф, което означава, че
храната не и действа добре на стомахчето.

# 288
за кучешките храни - навремето имаше една с добър състав /мисля, че беше 1.5 кг в хартиена торба/. тази в брошурата не струва, според мен. нискокачествени храни без хранителна стойност, със зърно и т.н.
слаба брошура, ура!

# 289
Още не съм гледала брошурата. Има ли още гласове за супите? Обаче ако са с глутамат и подобни боклуци, грам не ме интересува колко са вкусни и дали.

# 290
Този салчичон XXL,от другата седмица,хубав ли е?
Скрит текст:

# 291
  • В Космоса
Един въпрос имам - когато на купона пише, че изтича утре, днес ли последно мога да се възползвам от него или утре?

# 292
Обаче ако са с глутамат и подобни боклуци, грам не ме интересува колко са вкусни и дали.
Според мен няма начин да няма.

# 293
Един въпрос имам - когато на купона пише, че изтича утре, днес ли последно мога да се възползвам от него или утре?
Значи и утре можеш  😊тогава ще пише- изтича днес.

# 294
  • В Космоса
Мерси!

# 295
Едамаме си харесах аз. Предпочитам да го намеря някъде като постоянен асортимент, иначе трябва да започна да подготвям място във фризера. 😕

# 296
  • София
Във Ф има Соул.

# 297
Не съм пробвала едамаме, Соул какво го правиш? Хубаво ли е🤔

# 298
О, супер, че го има във Ф, много благодаря за информацията! 🌼

Леми, много ми е вкусно. Леко ми е за храносмилане, държи к.з. стабилна, има много полезности. Като грах можеш да го приготвяш, за гарнитура, за салата и т.н.

# 299
  • София
В ебаг също, но е 500 гр, за цена 7,99

Общи условия

Активация на акаунт