Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 533
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 330
  • софия
Правилата са в първия пост. Новите правила са нови в сравнение с тези, които бяха в началото. Иначе са някъде  от есента.

# 331
JustMila, а какви се водят по опаковка, за каква коса са, на какво миришат оранжевите шампоан и балсам? Тъкмо се чудех за тях, а забелязах, че на снимката ми не се вижда добре...🙂
Привет мирише хубаво на арган със 90 и 96% натурални съставки. За суха и повредена коса. На мен ми се отразяват добре🤞

# 332
JustMila, моята коса е суха като типаж, така че ще ми се отразят добре и на мен.🙂 Ще ги пробвам по-нататък (сега съм заредена с доста шампоани и балсами). Дано не изчезнат...

# 333
Защо го продават с шушулки това едамаме, намерих го във Ф, ама не ми се занимава с белене.

# 334
  • Sofia
Защо го продават с шушулки това едамаме, намерих го във Ф, ама не ми се занимава с белене.
Аз си го обяснявам за визия... за тези, които снимат храна.
Макар аз да снимам, ама  минавам и без този артикул.  Simple Smile

# 335
Пускали ли са автоматична пила за пети в Лидл?

# 336
За нарязания салам XXL. Един път взех, отворих, опитах едно кръгче и не ми се стори на първо четене лош. Реших да не съм предубедена. На другия ден отивахме на планина и направих сандвичи. По пътя хапнахме на заведение и останаха. Вечерта констатирах, че хляба е боядисан в оранжево. Изхвърлих всичко.
Храната лъже на вкус, миризма и на вид. Гледаш го става, миришеш го става, пробваш го става, ама не означава че трябва за съжаление Cry някои забогатяха за сметка на зравето ни.

# 337
  • Sofia
..Яд ме е че няма от кристалните нудъли.
Да нямаш предвид стъклените... понеже такива ще има. Simple Smile
Аз ще взимам кокосова вода, оризови кори,  едамаме,  сладкия чили сос, кимчи, уасаби фъстъци и чипс от азиатските и южноамериканските... за нудли ще видя, като си проверя наличностите.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 20:55 от Morena

# 338
😁 А бе по-добре да са кристални. Цените са като за кристални. Всичко вече е кристално....😬

# 339
  • In transit
Застреляха ме с тези южноамерикански продукти...някои думи ги чувам за пръв път. Stuck Out Tongue Winking Eye
И за мен нищо кой знае колко интересно.
Joy Нали? И аз като теб. Ама съм разочарована, защото не са пуснали чича морада. Grinning

Може да сте коментирали, но вчера забелязах това крема сирене, с черната опаковка. Като старото класическо ли е или нещо ново и "модерно" ?

# 340
  • Асеновград
За следващата седмица набелязвам, арепа, брашно от маниока , пръчици маниока, нектар и мармелад от гуава, кокада и алфатар. Кафето е много гадно за моя вкус. Жалко ,че в боба няма червен. Дано и доставка да има, че ми се хапва фарофа.

# 341
  • Велико Търново
Panayotu Simple Smile, това което си набелязала, аз немога дори да произнеса Simple Smile

# 342
  • Асеновград
Panayotu Simple Smile, това което си набелязала, аз немога дори да произнеса Simple Smile
Арепа са страхотни царевични питки. Предполагам пръчиците маниока да стават за печене. От брашното се приготвя фаропа. На кокадата малко и се чудя понеже се приготвя лесно. Алфахора е страхотен десерт, то зависи и производителя де. Но не пречи да пробвам.

# 343
  • Стара Загора
Лосионът за след слънце на Cien хубав ли е?

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 22:40 от ❇Sisi_91❇

# 344
Лосионът за след слънце на Cien хубав ли е?
На мен ми харесва. Но не съм с чувствителна или алергична кожа- изискването ми е да охлажда, да мирише добре и да нямам усещане, че лепна (ужасно ненавиждам да се мацотя по тялото с каквото и да е, но този го изтърпявам).😃

Общи условия

Активация на акаунт