Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 538
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Аналогично на горното ми е мнението : Хубав е, приятно е усещането след слънце. Досадно ми е и на мен да си мажа тялото с каквото и да е, но и аз този лосион изтрайвам. На Бочко аналогичният продукт също много ми харесва.

# 346
  • Велико Търново
Не съм забелязала да са споделени, но първия и третия артикул от скрийншота са на "супер цени" Simple Smile
Имам чувството, че някой стажант ревизира брошурите и приложението напоследък

# 347
  • София
На каса поне ще мине правилно. Че аз имах ваучер за -10% от Билла за РД, който не ми намали сметката, увеличи я 😅 Касиерката се плесна по челото с думите : Не бях виждала такова нещо! 😅 Ам то и аз не бях

# 348
  • Буркина Фасо
и го сканира ваучера ?

# 349
О, пак странна седмица се задава Open Mouth

Вечерта констатирах, че хляба е боядисан в оранжево. Изхвърлих всичко.
Червен пипер Satisfied

# 350
На каса поне ще мине правилно. Че аз имах ваучер за -10% от Билла за РД, който не ми намали сметката, увеличи я 😅 Касиерката се плесна по челото с думите : Не бях виждала такова нещо! 😅 Ам то и аз не бях
😂 Ами правилно, нали трябва да почерпиш за РД. Ти какво си очаквал!? 😜

# 351
О, пак странна седмица се задава Open Mouth

Вечерта констатирах, че хляба е боядисан в оранжево. Изхвърлих всичко.
Червен пипер Satisfied
А, не, не. Чиста боя си беше.

# 352
  • София
Пускали ли са автоматична пила за пети в Лидл?

Миналото лято имаше - не помня кога точно. С две глави, захранваше се с батерии. Беше около 16 лв.

# 353
подарявам
Скрит текст:

# 354
  • София
Реших, че ми трябва прахосмукачка робот. Имам спомен, че са пускали. Отзиви имаме ли?
Гледах в един сайт предупреждение, че поради някакви сензори е възможно да не работи на тъмен под - при мен подовете са в сиво без да е много тъмно, но все пак ми е леко червена лампа. Килими и прагове нямам.

# 355
  • Велико Търново
Робота на силвър крест не става. За същите пари има xiaomi с далеч по-добри характеристики.

# 356
Морена, така ли, уж гледах, ще видя пак брошурата. Много ги обичам.
Майки, то сега нали станаха модерни продуктите с повече протеин.. няма лошо, ще взема да пробвам ако ми хареса цената, че и аз спрях мазните млечни продукти и страдам. 😎

# 357
Реших, че ми трябва прахосмукачка робот. Имам спомен, че са пускали. Отзиви имаме ли?
Гледах в един сайт предупреждение, че поради някакви сензори е възможно да не работи на тъмен под - при мен подовете са в сиво без да е много тъмно, но все пак ми е леко червена лампа. Килими и прагове нямам.
Но работа сме с тъмносиви подове и си работи нормално робота. Аз също препоръчва Xiaomi, ако се притеснявате все пак можете да го поръчате(който и да изберете) онлайн, тогава имате право на връщане минимум 14дни, а при някои търговци и месец.

# 358
  • Sofia
Леми, да не се окаже, че в брошурата ги няма (не съм я гледала), в приложението по категории гледах.

# 359
Днес пробвах друг вкус от вегански кокосов йогурт, ето този:

Много е вкусен, за разликата от този с ягода.

Общи условия

Активация на акаунт