Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 544
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 360
Трети ден различните етикети на маскарпонето си стоят.

# 361
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Черешите днес са 6.99кг., има намалени и от тъмните био тиквички 1.99кг.
Погледнах черешите, не са лоши, но във Ф. са 3.99кг. и са по-добри.

# 362
Бугацата топла ли се яде или да изстине? Thinking
Месото за гирос хубаво ли е, защото всеки път гледам и му се чудя, че такива продукти обикновено излизат жилави?
Леле в нашия много са намалили асортимента ли, снабдяването ли, ама половината неща ги нямаше или се изкупиха първия ден ли, що ли Rolling Eyes Или много изостават от предни седмици, в хладилната витрина вече е само 50% от настоящата седмица. Но пък най-после намалиха бройката италиански вафлички Satisfied

то сега нали станаха модерни продуктите с повече протеин..
Скрит текст:
Е винаги са били популярни за спортисти, а сега нали всички ни карат да спортуваме Smile Ама не е хубаво да се прекалява с протеина, защото увеличава шанса за бъбречни камъни

# 363
  • Sofia
Бугацата е хубава и топла, и студена... според нас.

# 364
(Псссст..ей ти..да ти..не казвай на никого, но в лидл има тайна промоция -36% белена печена капия 1.99лв големия буркан)

# 365
(Псссст..ей ти..да ти..не казвай на никого, но в лидл има тайна промоция -36% белена печена капия 1.99лв големия буркан)
Връзкарка, аз нямам 😄
Може би е само в твоят магазин.
Морена, има го и в брошурата, сега погледнах хартиената. Като, че ли са менили леко опаковката, пък и аз в електронната брошура винаги пропускам по нещо.

# 366
В нашия нямаше голям буркан печените чушки Anguished Взех пикильо, замина половината, а ми трябва за две манджи дето исках да ги правя, ама като пазарувах за друго мислих Rolling Eyes

Битерола какво да го правя освен да му долея шампанско? Нямам шампанско Satisfied

# 367
Ефибуш, за какви манджи ползваш пикльовците?
При нас има много намалени слушалки за душ. Изглеждат големи и хубави, но ми се сториха доста тежки, ако трябва да се държи в ръка. Имате ли опит?

# 368
за какви манджи ползваш пикльовците?

Вчера в салата сложих пикильото, днес-утре пица ще правя, и ориз, ама не като ризото, ориза варя отделно после смесвам с другите неща, мръвка, зеленчук, подправчици Hug

Тия са предвидени за слушалка дето е и душ-пита и седи предимно закрепена горе на окачалката си, но е на мек кабел и се сваля по желание ако трябва да измиеш кучето или котето Smiley

# 369
Ефибуш, за какви манджи ползваш пикльовците?
При нас има много намалени слушалки за душ. Изглеждат големи и хубави, но ми се сториха доста тежки, ако трябва да се държи в ръка. Имате ли опит?

Имаме такава слушалка, която изцяло ни замени душ-питата, която искахме да сложим отначало. Удобна е, точно заради големината, разпръсква водата много добре. По-тежка е от стандартните, но не е фрапиращо въобще, вече 4 години я ползваме без никакъв проблем. Има и няколко функции за разпръскване на водата, но почти не ги ползвам. Много съм доволна.

# 370
  • In transit
В нашия нямаше голям буркан печените чушки Anguished Взех пикильо, замина половината, а ми трябва за две манджи дето исках да ги правя, ама като пазарувах за друго мислих Rolling Eyes

Битерола какво да го правя освен да му долея шампанско? Нямам шампанско Satisfied
Всякакво пенливо вино става. Ако имаш от малките кенчета лидълските, черните, вършат идеална работа.

# 371
Благодаря ви за отзивите за слушалката. Ние сме с душ пита, но много често ползвам  само слушалка.

# 372
Момичета, дайте съвет! За втори път тази година купувам развалено пилешко от ЛИДЛ. Първият път бяха крилца, тази вечер бутчетата ме зашеметиха със зловонната си миризма като отворих фолиото. До 12 юни са и пътят от магазина до нас е 5 минути. Как да реагирам? Миналият път нищо не направих, но вече е прекалено!

# 373
Ако ми се занимава, бих върнала пилешкото...🙂
Хайде, да ни е "честита" новата цена на сметаната в канички!🙄 Отдавна го очаквах, но пак не ми се понрави...😬

"Кремът" под каничките е хидрогенирана сметана/палма на прах, нали?🤔🤔
Кой вкус на дозите протеин Fit Spo ви харесва повече? Вкъщи харесаха повече вкуса бисквитки и крем, шоколадовият бил по-зле...🤔
Видях, че пак са се появили протеиновите напитки в бутилки. И от тях ли ванилията е по-предпочитана? Имаше само 2 бутилки от ванилията, а от "шоколадовото" кашонче почти нищо не липсваше...🙂
Кафето в буркан първо поскъпна, после му обновиха малко и опаковката.😉

Доста набързо минах през магазина, с някои нови цени не се оглеждам много...😅

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 22:38 от dolce miele

# 374
Момичета, дайте съвет! За втори път тази година купувам развалено пилешко от ЛИДЛ. Първият път бяха крилца, тази вечер бутчетата ме зашеметиха със зловонната си миризма като отворих фолиото. До 12 юни са и пътят от магазина до нас е 5 минути. Как да реагирам? Миналият път нищо не направих, но вече е прекалено!
Връщай ги! Няма какво да се чудиш. Това, че е в срок на годност, не е проблем за връщане, при положение, че е развалено. Преди много време имах същия проблем, но с пъстърва. Върнаха ми парите, а миризмата беше покъртителна. И на касата я усетиха.

Общи условия

Активация на акаунт