Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 590
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Само моите деца явно ядат краставици, домати, чушки, моркови, тиквички и ВСЯКАКВИ ПЛОДОВЕ ...
А що така реши? Simple Smile

# 511
Моята дъщеря яде броколи, карфиол, спанак, зелен боб, даже много ги харесва.😃 Краставици, домати и моркови също. Но навън няма как да ги яде.🙂 А на картофи и паста може и да живее...

# 512
  • Sofia
Моята няма ПиЗ дето да не яде, ама се чудя от къде се появи темата...

# 513
  • Велико Търново
Морена, това ми прави впечатление около мен и прочетеното в предишните коментари. Особено за малки деца, с изключително лош пример (даван от мен) ми е направо странно.
Явно има лидл отлив и си мисля, ако изтеглят лидл от БГ, както стана с пени маркет преди около 8г, с кого ще си пишем тук и какво ще чета четвъртък сутрин с кафето Sad

# 514
Споменах ли, че бутер тестото от 2.99, после 3 ,19 , сега е 3, 55 лв?
Захарта от 1.45 лв, вече е 1.79 лв. Това е, което ми направи впечатление..ама аз минах много набързо за 2-3 конкретни неща.

# 515
SKK,
Скрит текст:
от децата, които познавам, тези, които не наблягат на плодове и зеленчуци, обикновено похапват добре месо и млечни.🙂 Такова, които ядат всичко (както съм била аз🙂), не знам колко са...   
Днес щях да взема сметана в каничка, обаче размислих. Отидох в Кауфланд и си купих от тяхната сметана 30%...

# 516
Ким, не се притеснявай от тапиоката. Това е безглутенов продукт, както е и оризът. Най- вероятно ползват комбинацията за по- добра спойка на тестото за кори.
Да ви кажа как се отвратих от малките шоколадчета със солен карамел. Ми те ужасни, бре. Признавам си нищо солено и карамелено нямаше във вкуса, но и той ми беше ужасен. А и почнали да побеляват. Сега ще се чудя къде да пробутам трите неотворени кутии.

# 517
Skk, няма да изтеглят Лидл от България. За провинцията, особено в градовете, където няма други вериги, все още си е евтин магазин.
Навсякъде има поскъпване, но в нашия Лидл пазаруват хората, като основно има струпване около основните хранителни продукти.

Бюти магнолия , хубави и евтини пижами (както и други дрехи на детето), вече купувам от Пепко, Сънсей, Кик.

# 518
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз преди много пазарувах в лидл, беше ми като квартален, брошурите чаках с нетърпение, нямаше седмица в която да не харесам сумати неща.. А в  момента усещам, че избягвам да ходя там или ходя за някакви конкретни, намалени неща. Всичко което съм взимала е минимум с 1лв отгоре, че някой неща и повечко. А най-ме дразни как днес го взимам на една цена, утре отивам и с 30-50ст отгоре, след седмица пак покачване..
 То уж само 50ст, ама тук 50ст, там 1лв и то накрая стане..

# 519
Исках да кажа ( една добра дума) , че ми харесва гела за миялна.

# 520
Рендето, което е от утре,има ли приставка за спирали?Отдавна искам да го взема.

# 521
  • София
Още една добра дума - и на мен ми харесва гелът за съдомиялна Wink

# 522
Не знам какъв отлив има, но преди малко имаше много хора в нашия филиал, сториха ми се повече от друг път по същото време. Верно, че купуват малко на брой неща, въртят се, разглеждат.

# 523
Печените червени чушки Freshona съдържат лимонена киселина. Това прави ли ги кисели? Дали стават за разядка със сирене?

# 524
Много свиха асортимента, свалиха качеството, на обслужването - също, а това им беше голям коз. Вкъщи е пълно с лидлски стоки, прекрасни, гледам ги с носталгия.

На Фрешона чушките бяха кисели, но и по-зле - кашави. Не знам има ли промяна. Два пъти им давах шанс и ги отлистих.

Общи условия

Активация на акаунт