Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 593
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 495
Пише, че 1 пръчица е равна на 1 чаша мляко. 😉

# 496
  • София
Тези пръчици ги одобрихме с малкия, но много бързо свършват. Grinning

# 497
Момичета, не мога да пропусна азиатската седмица и идвам с въпроси 😁.
Сосовете за уок по 3.49 много ли са солени? Интересуват ме основно този с къри и ананас и другия с бамбукови кълнове и джинджифил.
И друго - това, че оризовите кори този път са 90% тапиока и 10% оризово брашно отразява ли се на самия продукт? В смисъл, здравословно дали е ок тапиоката и технически по същия начин ли би трябвало да се държи продуктът при обработка?

# 498
Тези пръчици ги одобрихме с малкия, но много бързо свършват. Grinning
На моите ще им трябват 4 пакетчета поне, че да се наситят.
Като влезем в месарски магазин и големия ми син редовно иска кашкавал. Режат му 100 гр и до вкъщи ( за 5 Мин) го изяжда. Сега вече режат 200 гр, че нали са 2 броя гладници . Ама е традиция. Може нищо да купя от месарския , кашкавал задължително!

# 499
  • Велико Търново
Ох, че е хубаво това с кашкавала Simple Smile))

# 500
  • София
И ние сме така с кашкавала, това ни е най-купувания продукт за месеца. Сутрин яде принцеси с кашкавал и отделно нарязан кашкавал. Grinning Тези пръчки ги опука и той за 2 минути, ама сподели една с мен, че нали съм бременна да яде сестра му. Но пак бих взела, вкусни са - по-добре от разни пръчки и т.н боклуци...

# 501
Не ви е изгодно да пазарувате с тези гладни деца...😃😛

# 502
  • Sofia
Покажете ги тия кашкавалени пръчици, ако не са нещо панирано...

Ким, имам от оризовите кори от предно пускане и пак е такъв състава, не съм ги ползвала  още и даже не съм гледала състава, хубаво че ми обърна внимание, благодаря!
За сосовете нямам мнение, не ги купувам.

# 503
Морена, показала съм снимка на пръчиците. Не са панирани.🙂

# 504
Не ви е изгодно да пазарувате с тези гладни деца...😃😛
Гладни..ама не за плодове и зеленчуци Simple Smile

# 505
Дори един мъж си взе от пръчиците, а аз уж набързо ги снимах...
Навън и моята дъщеря ще хареса кашкавалени пръчици, шунка слайс или пък нещо като сладолед...Повечето плодове не стават да се ядат навън (направо от магазина).

# 506
  • София
Долче, да ти кажа освен кашкавал всеки път взимаме и ролето с шунка, дето килото му е 20 лв. Направо ми олеква джоба с тоя Лидл Grinning Ама нали се радваме на каквото и да е, само да си хапват. Иначе моя с плодове и зеленчуци е много зле - дай му моркови и краставици да ръпа само....Като го карам да яде череши ми отговаря, мамо не помниш ли- онзи ден ядох. (преди 6 дни примерно) Малко лирично отклонение беше. Тези дни не мога да се насиля да ида до Лидл, дори бебешките ромпърчета не ме впечатлиха, можеше да сложат едни копчета по средата.В понеделник се чудих за детските пижами, ама не ми харесаха щампите, хем че сме Марвел фенове. Не знам и аз напоследък се разочаровам, ходим веднъж в седмицата максимум.

# 507
  • Sofia
Мерси, Долче, пропуснала съм.
Не съм ги забелязвала, ама ако има ще ги пробваме. По чужбинските кутии с храна отдавана ги гледам такива...

# 508
  • Велико Търново
Само моите деца явно ядат краставици, домати, чушки, моркови, тиквички и ВСЯКАКВИ ПЛОДОВЕ в килограми, но не близва картофи, броколи и карфиол големия. Малкия все още яде картофи, но като гледа големия и той прави физиономии. Когато влезем заедно в Лидл, банкрута ми започва още от входа с редовете плодове и зеленчуци! Но пък това е хубаво, а колко прекрасно щеше да бъде ако бяха и вкусни, прекрасни и понаядени от гадини тук таме Simple Smile
Когато ходим до градския пазар за зарзават и плодове, положението е същото, с разликата че големия все ми казва " искам череши (напр.), но вземи сухи, а не Мокри Simple Smile"

# 509
Черешите в Лидл, които сега са 6 лв, не са сладки. Пак от кварталния магазин ще взема, на 4.50 и сладки, сладки. Сложени в една купа се усещат кои от къде са.

Общи условия

Активация на акаунт