Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 595
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 480
Тази седмица и аз нищо почти не харесах. Ходих да взема пижамки на децата, сок, айрян, барчета, тиквички и банани. Реших да взема от хвалените супи. Харесах тази с пиле. Три консерви такива изрових и трите бяха смачкани и ги оставих, не взех. Не успях купя сладоледи, че имах ходене и другаде. Когато отида за тях, ще видя и тези сандали. До сега никъде не ги срещнах, нж последните пъти все бързам.

# 481
Re_ge, взех и в черно, защото ми се сториха удобни (бях с идеята иначе да ги върна, но няма, оставям си ги). А и мисля, че черното стои добре на всичко. 🙂 Аз не съм ги разхождала по туристически маршрут, но и двата пъти изминах по повече от 5 км градски маршрут и нямам никакви забележки към сандалите.😉

# 482
  • In transit
Едни хора вчера казаха: "Хайде да излизаме от този скъп магазин!"...😉 Малко странно ми беше да го чуя в Лидъл, но явно хората забелязват доста осезаемо поскъпването на някои лидълски стоки...
Случвало ми се е и да издава звук, а касиерката да ми казва да маркирам пак, защото не се е отчело...🙂
Долче, хич не е странно. Вчера говорихме с приятелки и те споделиха същото. Аз доста поразредих пазаруването в Лидл също. В последните седмици не ми се е случвало да направя по-голяма сметка от 12-20лв. И почвам да се дразня на ежедневното вдигане на цените с по 20-30ст.

# 483
Имах предвид, че преди в Лидъл някои неща от редовен асортимент бяха доста изгодни, сравнени с други магазини...Не че и по другите магазини няма поскъпване, но сякаш някои неща не са поскъпнали чак така драстично, ставнени с преди. Т.е. цените в Лидъл и друг магазин са вече на едно ниво, поизравниха се. И това често поскъпване с по 20-30 ст (примерно) също не го забелязвам в друг магазин...
Между другото, заквасената сметана Лактима Балкан ми прилича повече на крема сирене, отколкото на заквасена сметана...🙂 Излиза по-изгодна от крема сиренето.😁

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 16:24 от dolce miele

# 484
Мрън и аз с този скъп магазин:

Нямаше всички видове от сладоледените десерти - детето искаше с кокос.
Купих гофрети, че за тях бях отишла и  още 3-4 неща за 19 лв. и айде чао.

# 485
Девил, май онзи ден мернах аналогичните гофрети от Кауфланд на цена 3,99 лв...😷😬 Бяха в секцията с оранжеви стикери с -30-40% намаление...🤪

# 486
Аз пък тамън днес за първи път ми направи впечатление на клиентсия екран, че "грееше" едно жълто квадратче , с надпис, че се пазарува с Лидл Плюс ...ама това дали с новия или стария софтуер е този филиал ( Младост 2 Сф) - не мога да кажа .
Иначе аз накупих мед от този с купон, еклери, слодоледи от тези малките - пак с купон ( от мини сладоледите дето са 12 , 4 различни вида - нямаше и следа Sad ) , сушеница ,киндер шоколадчета за почерпка. Взех и едни лампички за саксиите  на терасата -от 11.99 - да си ми е романтично , че моите бяха заминали половината Simple Smile

# 487
За Лидл+ е активиран-преди няколко седмици пазарувах в магазина на Т.Каблешков и там ми направи впечатление,  че въпросния надпис липсва, дори попитах касиера, а той сви рамене...В кварталния ми Л. винаги се ориентирам по това. Споделих с момичето за липсата на уведомлението в другия техен обект - беше много изненадана.

# 488
В Кауфланд са на 3.99 лв гофретите отдавна, ама тук си бяха 2.49 лв миналата седмица. Всеядното обаче смени зърнената закуска с гофрети с шоколад и купувам Simple Smile

# 489
Аз не ги харесвам. Правя на моите на гофретника

# 490
  • София
А моите не са яли никога.

# 491
Е този мед с купона ок ли е?

# 492
Присъединявам се в питането за меда.

# 493
И аз правя гофрети (иначе едва ли дъщеря ми ще откаже и купешките)...
Между другото, като говорим за цени, ето новата цена на галетата😬 И едни млечни пръчици с малко подвеждащо описание (22 гр протеин е в 100 гр, т.в. в 5 броя пръчици, а в опаковката са по 4 бр- 80 гр).😉

И дезодорантите Сиен са по 2,99 лв, в Кауфланд идентичните на Бевола са по 2,49 лв...🙂

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 22:06 от dolce miele

# 494
Ето това е скъп кашкавал Wink
4 пръчки кашкавал - 2 лв Wink

Общи условия

Активация на акаунт