Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 597
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, кога пускаха летните пижами?
И в сегашната брошура има пижами само малки момиченца, а за момченцата - и за малки, и за големи. Каква е тая дискриминация да няма за по-големи момичета?

# 466
  • София
Морена, много ми хареса това приложение! Confused Flowers Hibiscus

# 467
  • София
С новата версия на касовия софтуер(инфо от касиерката) вече не се появява  на екрана жълто поле (долу вляво), че лидъл + е сканиран.
Докато се научим как лесно да следим дали е отразено ползването на приложението  и го премахнаха - downgrade.

# 468
  • Велико Търново
Това би било супер тъпо! Не ми се вярва никъде да не се отразява на екрана на касиера.

# 469
Много съм доволна от себе си Wink оставих само 14 лв в Лидл Wink то е ясно, че грил няма да спечеля. Паркинга празен, хората вътре без колички, с по 2-3 неща в ръка, работи само 1 каса

# 470
  • София
Това би било супер тъпо! Не ми се вярва никъде да не се отразява на екрана на касиера.
При касиера се отразява, но на екрана за клиента(малкия) няма никаква индикация.
А не всички касиери са така любезни да кажат на клиента, че не се е отразило сканирането и трабва да се повтори.

# 471
  • София
Аз винаги питам дали се е отразило, не коства Велико усилие😂

# 472
Привет! Някой може ли да даде мнение дали рендето, което ще пускат в четвъртък си струва?

https://www.lidl.bg/p/da-si-spretnem-neshto-vkusno/universalno-e … esko-rende/p71036

Рендето го взех миналата година-е,родих се, морвкови,краставици,всичко-зелка не може да влезе-зелето си го правя на чопър,цвеклото също става супер,изобщо това е най-практичното нещо,което съм купувала от Лидл досега.

И аз слагам +1 за рендето с уговорката ...че след 2мес.  почти ежедневна употреба се спука вътре пластмасата..никакъв шанс за резервна и сега си ми седи така !!
Обаче така ми хареса мързела на бързото правене на салата червено цвекло с морков и ябълка. След 2 седично издирване видях че всички модели от този тип са с така лесно пукащата се пластмаса.
Затова инвестирах 150лв и си взех Тефал - метално ...еми супер е !

# 473
Не ви ли бибитка като сканирате приложението? При нас дрънва като камбана. Или ако сканираш накрая след като се покаже цената на екранчето, веднага се вижда като намали сумата.

# 474
  • Велико Търново
И аз винаги питам! Никога не са изглеждали ядосано или отегпчено от въпроса ми.
Малкия екран не го гледам Simple Smile

# 475
Аз съм доволна от рендето, няма напукана пластмаса. И за зеле става, просто трябва да е нарязано на подходящи парчета.
Re_ge, не умея да си снимам краката и това е...😅
Скрит текст:
Освен това, бяха подути вечерта доста и, както казах, имам широко стъпало, не тясно. Средната част на стъпалото, външната, се отпусна след раждането и е малко по-широка. Т.е. това, което ти изглежда като "впито" всъщност е мекичко. 😁 Ако трябва да избирам сандали само според средната част на стъпалото, то тогава са ми хлабави отпред и около глезена... С по-голям номер със сигурност щях често да се спъвам, а и около глезена много широки ги усещах.🙂 И аз ги усещам комфортно на пръстите при ходене, не обичам хлабави сандали (такива  които при всяко движение ми се местят- увеличават ми риска от контузии.😄
Вече ги разходих 2 пъти сандалите, веднъж даже в дъжд.😃 Много са удобни, нямам протъркано или мазоли, а доста ходих. Почти не съм имала сандали, които да не ми направят мазол при първите няколко обувания. Радвам се, че си взех и черни.😍

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 14:54 от dolce miele

# 476
  • София
Да им препикая софтуера значи .... 🤐
Толкова беше удобно, кому пречи?
Днес още не съм влизал в Лидл, но вчера не изписа в левия ъгъл на монитора и се върнах обратно да маркирам отново.
За писукане - писука. Ам то и продуктите на четеца писукат, и съседни каси писукат, направо ято лястовици 😅 Де да знам точно кое писука 😅 Ей, значи! Хубавата българска дума - да го предобриш от старание.

# 477
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз пък, четейки от вашите постове разбирам за тази жълта лента. Питам и е имало случай да ми се тросват, да ми повишат тон, да ми кажат, че се е отразило, а реално да не е. Когато бързам или има бая хора зад мен признавам гледам да не правя задръстване и подминавам. И при нас Лидл празен  хората взимат по 3,4 неща макс и все това, което е намалено/промоция. Снижиха качеството, намалиха асортимента и вдигнаха цените. Еми сори, ама като е така да стоят без клиенти.

# 478
Едни хора вчера казаха: "Хайде да излизаме от този скъп магазин!"...😉 Малко странно ми беше да го чуя в Лидъл, но явно хората забелязват доста осезаемо поскъпването на някои лидълски стоки...
Случвало ми се е и да издава звук, а касиерката да ми казва да маркирам пак, защото не се е отчело...🙂

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 14:56 от dolce miele

# 479
Долче и на мен черните ми харесаха като изделие, но нямам нищо в черно, затова този телесен вариант ме устройва. Ходих само в квартала с тях, не съм ги разхождала по дълъг туристически  маршрут и нямам мнение дали са ми наистина удобни. Не разходя ли един обувки над 5 км, нямам устойчиво мнение за тях.
В лидл за пръв попаднах на нещо намалено  от сектор зеленчуци и плодове, което става за употреба. 4 връзки магданоз по н'екви стотинки. Правих Табуле, магданоза беше екстра. Не знам защо го бяха намалили.
Проблем със звука ми е че когато обслужват 3-4 каси едновременно този звук се чува постоянно и не съм сигурна от моята каса ли е или от някоя странична. Примерно сега на КФ виждам отбелязано на екрана като се е отчела картата. В лидл това го няма и ми беше много неудобно. Следя с едното око като замаена дали отчита намаления, с.другото следя кое в коя торба слагам да не се окажат накрая доматите на пюре.

Общи условия

Активация на акаунт