Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 601
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Listonic ... от доста време.
И си подреждам продуктите в списъка по ред на влизане в магазина. Simple Smile  Отделно нещата от четвъртък/петък...

Примерно

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 22:29 от Morena

# 451
  • София
Но пък Лидъл си имат 2 приложения...😃
Иначе относно цените:

За София това е нормална цена на кашкавал, даже клони към ниска.
Няма да намериш по-евтин и в другите вериги.
Сега колко е читав кашкавала е друг въпрос.
Не знам как е при вас и за сметаната не съм в течение.

# 452
Аз сравнявам един и същи лидълски кашкавал със самия него. 😃 Беше 10 лв/кг, сега е 14 лв/кг, +40%, ако не бъркам...🙄 Харесвам този "кашкавал" и от него купувах най-често, също и от питите 2 кг понякога. Не обикалям по магазините за кашкавал...Сега просто намалихме малко консумацията на кашкавал. Противодействаме на поскъпването. 😃 Знам, че има и кашкавали по 28-30 лв/кг, но ние и преди голямото поскъпване не сме купували от тях...Сметаната 12% мисля, че последно я гледах на цена 2,19 лв. Предпочитам 20% сметана, та за тази 12% не бих дала 2,49 лв за кофичка. 🙂

# 453
Коя готварска сметана не е растителна?
Трябва ми животинска, не заквасена.

# 454
  • Sofia

И малката - 30%... за онази 22% не съм сигурна.

# 455
  • София
Не, няма да го намалят навсякъде. С този етикет намалят единични бройки.
Не е важното да е с този етикет, а процента намаление. Разбира се, че ако са останали 5 кашона и им дойде времето за намаление, ще е с общ червен етикет и няма да лепят бутилка по бутилка.

# 456

И малката - 30%... за онази 22% не съм сигурна.
Благодаря, 30% ще ми свърши работа!

# 457
  • Велико Търново
Сутиените В Лидл отговарят ли на общоприетата номерация ( тази на широко достъпни брандове конфекция), или са уголемени? Никога не съм имала бельо от Лидл, а ми се иска, следващият път, когато пуснат да взема някой едно цветен свеж брой... Моите гърди и с дебела лента за коса мога да ги скрия, но все пак Simple Smile

# 458
Моите гърди и с дебела лента за коса мога да ги скрия, но все пак Simple Smile
🤣
И 22% сметаната е животинска, но 30% ми харесва повече.

# 459
Сутиените В Лидл отговарят ли на общоприетата номерация?
Скрит текст:
Имам само от тези за кърмене.
Отговаря си на номера и е много удобен. Яд ме е, че не си взех повече, но го купих точно, когато казаха, че бельо няма да може да се връща и не ми се рискуваше.

# 460
Коя от супите ви е любима?Виждала съм и друг път да са хвалени и ми се иска да си взема да опитам(без тази с ананас🙈)
Скрит текст:

# 461
Сутиените В Лидл отговарят ли на общоприетата номерация ( тази на широко достъпни брандове конфекция), или са уголемени? Никога не съм имала бельо от Лидл, а ми се иска, следващият път, когато пуснат да взема някой едно цветен свеж брой... Моите гърди и с дебела лента за коса мога да ги скрия, но все пак Simple Smile
И аз съм с подобен бюст, но лидълските сутиени не ми са удобни, освен това изглеждам някак неестествено (имам чувството, че си личи, че го докарвам от сутиен 😝).

Посегнаха на цената и на котешката храна в консервени кутии, преди беше 1,09лв, вече е 1,29лв.
В неделя имаше хубави плодове (кайсии, плоски праскови и боровинки), та купих.

# 462
Приложението им е най-добро от другите големи супермаркети.
Изобщо не съм съгласна. На К. има опция да включваш продукти в списък за пазаруване и за отмяташ закупеното. В Лидл често ми се случва да забравя нещо, защото списък на хартия не ми се носи.
Аз в пъти повече харесвам на Кауфланд. Не искам 2 приложения , за да си направя списък за пазаруване. То едва сега имам място за всички приложения, как ли пък не 2 за един магазин

# 463
  • Перник
Привет! Някой може ли да даде мнение дали рендето, което ще пускат в четвъртък си струва?

https://www.lidl.bg/p/da-si-spretnem-neshto-vkusno/universalno-e … esko-rende/p71036

Рендето го взех миналата година-е,родих се, морвкови,краставици,всичко-зелка не може да влезе-зелето си го правя на чопър,цвеклото също става супер,изобщо това е най-практичното нещо,което съм купувала от Лидл досега.

# 464
Ето Долче!
извинявам се че чак сега
Скрит текст:

Ами, отпред пред пръстите има около 1 см разстояние, зад петата е около половин см може би...Отпуснала съм още малко каишката отпред, че краката ми са подути от доста ходене и стоене права през деня. Слагам в скрит текст, за мен така е ок да стоят сандалите, номер 39 ми бяха с широчеещи каишки и трябваше пък да ги затягам, тези по-добре ми обхващат глезените:
Скрит текст:
Доста нелепа ми изглежда снимката😆, на живо изглеждат много по-добре😅  
Вярно, че на дължина не съм номер 40, но пък се изненадах, че и номер 39 ми широчеят (дължината можеше да се преглътне, но просто в каишките 38 са ми по-удобни).
Ще се радвам и аз да видя снимка.🙂
Между другото, взех си и едни черни...😁 Моделът е същият, но са от друга материя или по-точно- от други материи, шарените каишки са текстилни, останалата част от нещо като промазан плат (или, ако е имитация на кожа, на помазан плат ми прилича).

Долче изглеждат ти като впити, което ми е странно. Сори за гaдните снимки но ги щракам в бързината докато не ме гледат.

На пръстите ми е комфортно широко.

встрани 40 крак с 40 сандал

Общи условия

Активация на акаунт