Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 609
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 405
Имаше ги в някои от предишните плюс-скали и тогава бяха вдигнали цената.

# 406
  • София
Три вида са зехтините, няма четвърти 🙂

# 407
А някой знае ли каква е разликата между тях (на вкус)?🙂 Има ли такава?

# 408
  • София
А някой знае ли каква е разликата между тях (на вкус)?🙂 Има ли такава?
Винаги избирам двата от Крит пред Каламатата. Разлика не намирам, но и затова си трябва опитно в областта небце. От разбирач по темата знам, че критските зехтини са най-именити и просто изпълнявам 🙂

# 409
Mоля за мнение за сандалите за ходене, дамските!😃 Струват ли ви се умалени и на вас? Аз нося затворени обувки номер 39,5- 40 обикновено, а номер 40 от сандалите ми е огромен! И на дължина, и е широк и трябва да затягам каишките...Мерих 39, че даже и 38😅- на 39 трябва пак да затягам малко каишките, на 38 леко да ги отпускам. 38 все пак мисля, че ми е по-добре като дължина на стъпалото (не обичам да ми стърчат отпред или отзад подметките)...Все пак, взех 38...и се чудя дали пък този тип сандали не трябва да се носят по-големи с един номер...🤔🤔 С широко стъпало съм, иначе на дължина съм около 38,5, макс 39.
Аз нося 40 и взех 40 точно са ми. Въобще от лидл винаги 40 и са ми точно. Иначе на дахман съм купувала и 41. Там често попадам на умалени. Но преди да намеря 40 в един Лидл, пробвах 41  защото само той беше.останал в нашия магазин и ми беше и широк и дълъг . Пробвах и 39. Стоеше ми малък някак. Петата ми сякаш лежеше върху края на подметката. Но аз обичам сандала да не изглежда малък, тогава краката изглеждат прекалено големи. ( те не че моите са малки де ама за ръста ми са подходящи). Така че отидох в друг магазин да търся и  пробвах 40. Като дължина са ми екстра. Като ширина са ми.леко широки. Но аз имам дълъг и тесен крак с висок свод. Хареса ми че мога да регулирам на пръстите с едно затягащо такова. Мога да заснема как стоят на крака. Ти също можеш да покажеш на твоя.

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 02:11 от _re_ge

# 410
Ами, отпред пред пръстите има около 1 см разстояние, зад петата е около половин см може би...Отпуснала съм още малко каишката отпред, че краката ми са подути от доста ходене и стоене права през деня. Слагам в скрит текст, за мен така е ок да стоят сандалите, номер 39 ми бяха с широчеещи каишки и трябваше пък да ги затягам, тези по-добре ми обхващат глезените:
Скрит текст:
Доста нелепа ми изглежда снимката😆, на живо изглеждат много по-добре😅  
Вярно, че на дължина не съм номер 40, но пък се изненадах, че и номер 39 ми широчеят (дължината можеше да се преглътне, но просто в каишките 38 са ми по-удобни).
Ще се радвам и аз да видя снимка.🙂
Между другото, взех си и едни черни...😁 Моделът е същият, но са от друга материя или по-точно- от други материи, шарените каишки са текстилни, останалата част от нещо като промазан плат (или, ако е имитация на кожа, на помазан плат ми прилича).

# 411
От маслиненото вземах едни други бутилки от всеки вид и не установих разлика. Но последното ми е Хания и ми се видя по-вкусно от другите, дали до марка, партида или просто му обърнах внимание не знам. Досега не гледах кое вземам, но като тръгна приказка тук, сега ще обръщам внимание.

Мега се издразних  Цената поскъпнала с 50% - добре всичко поскъпва НО грамажа от 75на 40г. е това вече е български номер, кога откриха Лидл и кога им почерня на тия Германци д.то
О, по чужбина смаляването започна още преди няколко години, някои продукти са станали направо детски порции Rolling Eyes Лидъл всъщност удържа доста добре с най-малки свивки, ама вече няма как.

Днес правих страхотна пица само с лидълски продукти, няколко вида сиренца, шунки, кайма, маслини, тесто, подправки, от-до, моцарелата страхотия, половината се излапа преди да стигне до пицата, само тавата не беше тяхна Hands Plus1  Да пускат някоя скучна седмица, че и хладилник и фризер са пълни. Сокче гуава само чакам, известно време мисля да бойкотирам всякакви сладкиши, след италианско-гръцката серия минавам серия на салати Satisfied

# 412
  • Асеновград
Ами, отпред пред пръстите има около 1 см разстояние, зад петата е около половин см може би...Отпуснала съм още малко каишката отпред, че краката ми са подути от доста ходене и стоене права през деня. Слагам в скрит текст, за мен така е ок да стоят сандалите, номер 39 ми бяха с широчеещи каишки и трябваше пък да ги затягам, тези по-добре ми обхващат глезените:
Скрит текст:
Доста нелепа ми изглежда снимката😆, на живо изглеждат много по-добре😅  
Вярно, че на дължина не съм номер 40, но пък се изненадах, че и номер 39 ми широчеят (дължината можеше да се преглътне, но просто в каишките 38 са ми по-удобни).
Ще се радвам и аз да видя снимка.🙂
Между другото, взех си и едни черни...😁 Моделът е същият, но са от друга материя или по-точно- от други материи, шарените каишки са текстилни, останалата част от нещо като промазан плат (или, ако е имитация на кожа, на помазан плат ми прилича).
Моите са черни, розови не съм мерила. Принципно съм 37-38 зависи от модела. Но от тези 38 ми теснееше и сякаш подметката едва побираше крака на дължина. Мерих на място предпочетох 39. Но с носенето каишките се препълзват и се разхлабват. И преди съм хващала разлика в размера на различните цветове. Минимална е но има значение. Имах еднакви затворени туристически, единия цвят ми беше идеален, а другия леко тесен на един и същи номер. Трябва да се мери това ми е извода.

# 413
Тази салата хубава ли е?
Скрит текст:

# 414
  • София
Тази салата хубава ли е?
Скрит текст:

Хубава е! Като нашата Снежанка. На мен повече ли киселее.

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 14:46 от Amiamo

# 415
  • София
Ако ми се занимава, бих върнала пилешкото...🙂
Хайде, да ни е "честита" новата цена на сметаната в канички!🙄 Отдавна го очаквах, но пак не ми се понрави...😬

Онзи ден си взех същите на -30% /с още месец срок/ и масло пилос на -30% (20,66лв/кг) в края на срока... май натам отива работата.
Много рядко купувам такива мини вафлички, но преди цената им беше малко над 1 лев, може би 1,19 лв, нали? Не
Скрит текст:
знам кога цената е станала 1,69 лв?🤔
Нее и на тях ли посегнаха... и мини-пастите на касите от 25-9 вече са 40ст...
В другите хипермаркети - подобна ли е картинката с цените (рядко ходя в Била и К-нд)

# 416
Пайайоту, аз си взех и от двата цвята, и двата са 38 и мисля, че еднакво ми стоят. Съгласна съм, че трябва да се мери- аз доста време сравнявах дали с 38 или с 39 ми е по-добре...😄 Това, което ми хрумва е, че е възможно текстилните каишки на черните сандали да се разтягат една идея повече при носене...🤔 Дали пък няма разлика в маркировката?🤔

# 417
  • София
А любимата салата литъл джем къде изчезна? Само при мен ли липсва от месец поне.

# 418
  • София
И при нас няма.

# 419
Аз си взех супичките...но усетих по-високата цена. Помня ги 1.89лв, даже е имало -30% за годност, сега са 2.29лв Sob в испания са 0.89euro, не ги е срам!!
Ето купонче са утешение за някого(изчерпан). Иначе на вкус са бомбаа!!!

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 11:28 от Didity02

Общи условия

Активация на акаунт