Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 566
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 585
Взимам салата с киноа по етикет 2.79.
Докато стигна на касата, цената станала 3.49.

Касиерката ме предупреждава, че “в момента колегите актуализират цените” и дали ще я връщам или да я маркира...
 Нямам какво повече да кажа...
Е това е просто малоумно, да се променят цени по време когато хора пазаруват в магазина...
Нали са им някакви дигитални етикетите по рафтовете, а не на хартия и някой да ги принтира и разнася. Не се сещам кое налага да се случва смяна на цена посред работното време на магазина, а не точно преди/след него.

# 586
Това дали въобще е законно? В понеделник ще пазарувам и ако видя разминаване между етикет и касова бележка, направо ще пиша на КЗП, няма да се занимавам с техния съпорт.

# 587
Теглих им и аз една наум вчера.
Тоалетната им хартия (четири пластовата) от 6 и нещо вчера я гледам на 8,50лв, че тя вече е почти на цената на Милдето, врътнах се и не взех. Така и не намерих другите неща, които търсих, все изчерпани(нямат зареждане) или просто изкупени и излязох само с кисело мляко и яйца, пълна загуба на време. Да не говорим, че и киселото им мляко, което взимам се е вдигнало с 50% за послените 8-9 месеца, но продължавам да купувам просто, защото още не мога да намеря друго, което да ми хареса. За сравнение цената му е 0,94лв. сега, а на промо онзи ден Маджаров беше 1,09лв. А продуктите на Маджаров по принцип са хубави.
Не ми е вече интересен за пазаруване Лидъла, не остана какво да взимам от тях, имаше доста техни продукти, които бяха конкуренти, но с тези цени вече не е така.

# 588
  • София
Подарявам всички седмични купони + 20% намаление на траен салам Стара планина и 4+1 ванилов сладолед на клечка от 33 ст.. Wink

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 22:50 от Тaня67

# 589
Здравейте,
някой да сподели мнение за бебешките спални чували? И какъв тог са тези от брошурата тази седмица?

# 590
Преди малко мъжа ми взе един - тог 2.5 са, т.е. предполагам зимни се водят.

Здравейте,
някой да сподели мнение за бебешките спални чували? И какъв тог са тези от брошурата тази седмица?

# 591
  • Sofia
Имах такива предположения от предни такива случки... та мармалада от гуава и уасаби фъстъци от тия дето нямаше да ги има - има си ги. Заредих от фъстъците, че са ни любими и кимчи, пък и захаросан джинджифил взех и чушки Пикильо забележете... и гледах, че има микса семена (нещо ми се върти, че го нямаше или бъркам) и подправка за пиле.

# 592
Здравейте,

специално погледнах, защото се чудех дали да взимам. в лидл в младост (на ляпчев) в софия бяха с тог 0.5. все пак не взех, защото звярът спи само по тънка пижамка и пак й е топло.

# 593
На мен пък тази вечер ми се случи обратната случка. Едно от нещата, които взех, бяха черита в чашка, намалени с 50 %. Маркира ги касиерката и забеляза, че не отчита намалението. Каза да не се притеснявам и ми върна разликата допълнително.

# 594
И на мен преди време ми излязоха с номера да стигам по-бързо до касата, че увеличавали цените в момента (а и малко по-рано щели да затварят заради това?!?)...🙄😷
Подправка за пиле няма при нас, пикильо има.

# 595
Здравейте, знаете ли това лято ще има ли детски сандали? Много спешно ми трябват от техните затворени отпред сандали за момиче. Аз ли ги пропуснах или въобще не са ги пускали тази година.

# 596
Просекото хубаво ли е..
Усеща ли се наситен аромат...
Или не съвсем 😆

# 597
Здравейте, знаете ли това лято ще има ли детски сандали? Много спешно ми трябват от техните затворени отпред сандали за момиче. Аз ли ги пропуснах или въобще не са ги пускали тази година.
В Кауфланд прелива от сандали. Онзи ден ходих в нашия, имаше 2 коша пълни с всякакви и всякакви размери

# 598
В Кауфланд прелива от сандали. Онзи ден ходих в нашия, имаше 2 коша пълни с всякакви и всякакви размери
Дали имаше от по-големите детски размери 32 -33? Видях, че ще има тази седмица в Кауфланд сандали ама в брошурата бяха до 28 Ном.

# 599
В Кауфланд имаше дамски сандали, затворени отпред. Възможно е да има и за момичета (аз по принцип гледам вече за 37+ нагоре, защото малката е на 10 г).

Общи условия

Активация на акаунт